papučica -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2015. (19.8.2015 1:02:25)
|
Dobro veče u ove kasne sate , drage trudnice i trudilice. Nije me bilo dvije sedmice, vratila se sa godišnjeg odmora idaanas prvi radni dan. Ne žalim se , nisam išla nigdje kao npr. more ali sam uživala sa svojom curicom i jurila muža[sm=smiley36.gif] svakodnevno. Zadnji ciklus sam imala 26.07. i piši te me za 24.08. valjda tako ide, trebalo bi. Ovog mjeseca sam akcijala skoro svaki drugi dan [sm=smiley36.gif] al nešto od ovulacije nisam primjetila. Al neka bude kako bude.Stvarno neznam, prošli mjesec plodna sluz jako bila sad više je bilo poslije ciklusa nego kasnije, a da pravo kažem kako ću i znati kad sam akcijala pa ni sama neznam šta je šta[sm=jezicek.gif] Uglavnom, vidim da je i kod vas bilo akcija , pretraga, godišnjih odmora pa neko će i kasnije na godišnji... Svakako je radno ,kako god okreneš... [sm=smiley36.gif] Sva sam nešto napuhana ko žaba,trebala bi ići kod gin vidjeti da li su ove ciste otile , ali to ću poslije [sm=hudicek1.gif]. Nadam se da ih više nemam Pila sam i pijem razne čajeve, biljne kapi, čuvarkuću i med ... i nadam se poboljšanju. Ne osjetim nikakvu bol kao kad sam imala cistu pa se nadam da je otišla zauvijek Vrijeme je da se digne trudnička prašina i jednu po jednu od nas polako nosi u trudničke vode i radosti. Sanjam o testu sa dvije crtice, o o još jednoj curici a može i biti dječak, sanjam o urednoj trudnoći, radosti , sreći o strahu za porod...mukama za dojenje i da nas je puna kuća. [sm=smiley31.gif] vas sve redom i pozdravljam, Idem sad u krevet, svi smo na broju i mogu koji sat odspavati pa sutra kući. Tipkamo se i ne uzimaj te za loše što se nisam javljala ali sam vas isčitavala, onako kad naveče legnem u krevet na tabletu malo provirim šta radite i zaspim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|