Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (4.5.2016 11:55:12)
|
Hej, drage! Subby, sretno na pregledu![sm=smiley1.gif] Danery, znači muž ti je od velike pomoći, ha?[sm=jezicek.gif] [sm=smiley35.gif] Dobro, svatko zna pomoći na svoj način.[sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] za napredak malene! Što se tiče dojenja moje E, kao i kod Noeme, bilo je tu u početku dosta kmečanja, dosta navlačenja.... Isto sam joj uz dojenje kombinirala AD, ali na žličicu. Nikad nije imala bocu... Nekad bi uzela, nekad ne bi. Uglavnom sam joj nudila iza večernjeg podoja... Poznato je da se onda laktacija smanji, umorni su mama i beba.. a po noći smo isto znali zamutiti tu i tamo par ml, nije puno uzimala, tek toliko da se smiri... Kako je bila starija i jača, tamo negdje s tri mjeseca, noćni podoji su nam bili najbolji... Noćni podoji su i preporučljivi i onda bi onako u polusnu obje najbolje funkcionirale. [sm=smiley1.gif] Pčelice, ne znam ti ništa za noge jer meni ne otječu, niti su mi prvi put otjecale, uvijek sam stala u svoju obuću... Ja sam kao da me vlak pregazio... Grlo prestalo peckati, a jutros opet![sm=smiley22.gif] Odđonjala sam malo pa mi je san otišao s očiju, ali ipak sam sva nikakva. Popodne E ide na rođendan. Još da proslavi svoj idući tjedan i mislim da je s tim rođendanima više došao kraj![sm=jezicek.gif] Perlice, eto napokon smo saznali kada ti je rođendan! [sm=smiley36.gif]Onda čekam priliku da ti čestitam....[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|