danery -> RE: proljetne bebe 2016. (1.5.2016 23:29:15)
|
[sm=smiley36.gif] e bome ja sa terminom i pitanjem KAD CES VISE sad nisam imala problema.... sad tek pocinju stizati poruke tipa jesi jos u komadu,pa moram objasnjavati da je to davno proslo [sm=smiley36.gif] ofkors da su svi paf kad javim [sm=smiley36.gif] Inace me gospica danas izmikala ama do zadnje kapi,sad doslovno za joc susa,morat cu joj muckat bocicu,al ajde,sta sad....nek je jedna kroz noc najvece zlo,sad me prije spavanja sirota dudlila sat vremena,pa malo navuce,pa nis....ja pobala stisnuti,par kapi izaslo....znaci sisuljke idu na nocno punjenje... Danas bili koji,pa se uzmuvali,uzeli bi ju,a ja i bi i ne bi,kad veli mm ajde,ako su ju po bolnici tamo natezali i u copor ljudi poslali,nek ju i oni malo drze...isss srece[sm=smiley1.gif] Starija sad kao ne ferma,oko bake se vise muva,kao,sve cool,al vidim da joj falimo mada ju stalno nutkam da seku dricuva,pridzi i nesto sitno sto koze....ne bi ona,ide se igrat,a onda bas kad mala sisa,e sad ju trebam doc vidjet i sl....bah....al dobro,nije strasno kako djeca znaju kad dode beba..... Ova gospica jos spava,inace oko 11 vec kmeka da je gladna[sm=zmeden.gif] svasta....mozda ipak i ne bude flasiranja [sm=smiley36.gif] odoh leci dok je tisina...ne racunam hrkanje mm-a,sad cu mu zasvirat po rebrima [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|