noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (5.5.2016 8:55:59)
|
ma evo me, evo me. [sm=smiley1.gif] sve je po starom kod mene. jučer sam bila totalno koma, nisma niš bila u stanju. a danas puna energije - već sam izglancala micekovu sobu; prašina, prozor, usisavač, igračke.... [sm=smiley36.gif] i sad ću fino papati i onda horizontala i čitanje. [sm=smiley1.gif] perlice, hvala na lijepim željama, tebi sretan rođendan!!! [sm=bravo.gif] subby je u rodilištu sigurnoooo [sm=bravo.gif] dobro se as sjetila da je rekla da tamo nema interneta. [sm=smiley1.gif] tako će biti i sa mnom, ako vam se ne javim dva dana za redom, to je to. [sm=jezicek.gif] čak bi mi i danas bilo idealno, npr. sad za tri-četiri sata jer mi mm neočekivano dolazi ranije doma pa da to odradimo dok je maleni u vrtiću. [sm=jezicek.gif] ali koliko se vrti junior u trbuhu, mislim da još nije spreman za vam. jelda da kažu da se bebač smiri pred porod? danery, prave ste kraljice sve! [sm=bravo.gif] pcelitze, javi se kako je prošlo! snjeguljice, moj se prvi gospon jako ritao u trbuhu i sad je živ ko vrtuljak, svuda ga je. ali ovaj ga je i nadmašio, čini mi se. pa ako je po tome suditi... neće mi više trebati ni vježbe ni niš. samo trčanje za klincima i bit ću sva od kondicije i mišića. [sm=smiley36.gif] as, dakle ti i na treće [sm=bravo.gif] sad si nekako mislim, bi li mi se dalo nakon što klinci više odrastu.... ali dobro, ja nemam brige o tome jer mi pečatiramo papire nakon ovog. mm je i sad napravio golemu žrtvu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|