noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (11.5.2016 7:40:25)
|
Pcelitze, subby, držim vam prste da prođe sve glatko, što brže i što manje bolno! Ja se skroz čudno osjećam, ne kužim jesu li mi to kontrakcije ili žešći povremeni udarci bebe... A i ispod trbuha, tamo di je mjesto za stidne dlake, mi se kao područje malo zadebljalo, zaokružilo, ne znam kako to objasniti...[sm=zmeden.gif] Nadam se da je bebač ful nisko i da će mi prvo, kao i u 1.[sm=nosecka.gif] puknuti vodenjak, a tek onda trudovi, tako da kad dođem u bolnicu, da bebač samo izleti vanka. [sm=smiley36.gif] snjeguljice, as, jeste se vi cijele spakirale? da ne bi kao subby. zato ti malecki i kasni, dao ti je vremena, subby, da se zaista do kraja spremiš! [sm=smiley36.gif] danery, aj, nije ti bilo svejedno, kako da ne. dobro da je ipak sve dobro prošlo s malom papalicom. uživaj na blebetanju s frendicom![sm=smiley1.gif] moj tata produžio izlet do četvrtka, [sm=hudicek1.gif]. dobro da imam tri kume u selu pa su u stanju pripravnosti i dalje. mislim, ne kužim je li to muško, staračko ili kakvo razmišljanje. reko tata - ma lako će ti one uskočiti sat-dva za nou. ma kojih sat-dva?!? DA bar bude sat - dva. ali nije mi frka preko dana ako moram kome pustit miceka, već po noći!!! ipak bi mu manji šok bio vidjeti dida (ako se zbudi u 2 ujutro), nego neku kumu. ja mu to kažem, a on - dobro, ako šta treba, zovi pa ću doći. da, dok on dođe, treba mu sat i pol, noa će sam zjakati... a ma msilim, šta reći...[sm=hudicek1.gif] pa mi je rekao neka se strpim još samo večeras, i eto njega u četvrtak doma. haha, prvo doktor, sad i on... na kraju će se bebač zaista i strpiti. a voljela bih roditi na termin. lijep mi je datum.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|