noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (12.5.2016 8:14:04)
|
Subby, to za leđa i grč u desnom bedru - identično kod mene! [sm=smiley29.gif] znakovi, značići... bliži se... Drži se, diši, uživaj, zamišljaj pozitivno! [sm=smiley31.gif] sretno danas kod doktorice![sm=smiley1.gif] snjeguljice, vidiš kako se promijenila; prvo nije htjela ni zakoračiti, a sad - mama, uživaj, budem i ja i nema je više! [sm=smiley36.gif] ma meni je super peekaboo za to ispucavanje energije i jer je kuća onda čista. zamjerka mi je što nekako fali tamo svjetla, zraka, šta kažeš? trebalo bi biti puno više prozora, no dobro, zgrada je takva, u nizu, da i nemaju nekih mogućnosti... glavno da se damica lijepo provela, to je najbitnije za njen rođendna![sm=bravo.gif] ja isto ko i vi sve, u određenom trnutku si pomislim - aj, sad ću roditi, a onda ipak skužim da to nije to. kako mi je dio ispod trbuha malo zaobljen, pisala sam vam, tako mi je jučer počela nebuloza u glavi - što ako je to zaobljeno jer je bebina glava to i onda ne stignem u rodilište jer će bebač sam od sebe izaći, a ja neću imati ni trudove ni ništa pa će mm trebati prerezati pupkovinu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] svašta i meni padne na pamet! e, što se tiče pupkovine, jeste li ju donirale u prvoj [sm=nosecka.gif]? ja jesam, kad sam bila došla rodit, odmah su mi dali papire, upitnike... znam da je mm to čita, a ja u trudovima, a potpis na kraju sliči svemu, samo ne mom. [sm=smiley36.gif] i opet bih dala, ali sad mi frendica koja je rodila u siječnju kaže da njoj ništa nisu spomenuli, uopće! i da postoji neka nova fora da pupkovina odpulsira do kraja jer je to zdravo za dijete, a u tom slučaju, ništa od donacije. sad si ja mislim, čini mi se da je korist veća od donacije, nego od pulsiranja. mislim, bolje spasiti eventualno jedan život, neko samo pojačati zdravlje zdravog djeteta... ako me kužite šta pišem. ja bih radije donirala, ali ako više ne traže....bo?!? danery, kako je bilo kod tebe po tom pitanju?
|
|
|
|