noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (13.5.2016 8:06:56)
|
Pcelitze i heleniceeeee [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=metulj.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_mstickle.gif][sm=zz_stick_out_p.png][sm=zz_playfull.gif][sm=smiley32.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zajcek.gif] ČESTITAAAAM! I ja sam dobila dojam da je porod bio ultra lagan i da je sve max.u redu! Pazite se. mazite se, uživajteee!!! Snjeguljice, pcelitza nam je rodila točno na termin - čisto zalistu ti govorim... jer je micekica ispala van nakon ponoć, tako da je njen datum 13.5. točno u sridu![sm=smiley36.gif] Ništa, subby, onda vježbaj svoje nožice i guzu i penji se i spuštaj. [sm=smiley36.gif] a očito se bude i tm-u posrećilo, ha? [sm=smiley36.gif] izdrži, još malo! bebica mora van, prije ili mrvu poslije!!![sm=smiley1.gif] danery, pošalji ti svog muža mom. [sm=smiley36.gif] da ga malo uvede u čari šopinga. [sm=smiley36.gif] kad smo zadnji put bili u amadeusu - tražili rifle za njega - znaš kako je to izgledalo - u roku minutu i pol je ispregledao sve što je na vješalici i rekao: nema ništa, ovdje je jako vruće, ne mogu više. [sm=smiley36.gif] i otišli van.[sm=smiley36.gif] a što se tiče male velike bebuškice, potpisujem lidac za prehranu. koliko imaju cice, imaju, ostalo ad, bude se gospica naučila ovako ili onako. [sm=smiley1.gif] i vama uvijek veselo, jeste li razmišljali veliku gospu upisati u dramsku ili nešto takvo?[sm=smiley1.gif] as, kako se ti osjećaš? nakon što si mi rekla da si tjednima bila na 4 cm, sad lakše spavam. kao došlo mi do glave da bebač ne može tek tako ispasti. [sm=jezicek.gif] ja se upravo otuširala i izfruzirala koliko sam mogla i mislim da je to defiitivno zadnja depilejšn prije poroda. [sm=jezicek.gif] sad se ja nekako nadam da bih ,mogla roditi na dan termina, ionako idem na pregled pa da se nekako sve poklopi...[sm=smiley1.gif] malo sam se opet aktivirala, jučer sam čistila malo, budem si i danas nešto organizirala da se mrvu mičem... inače guštam u knjigama, sad mi je frendica poslala još neke odlične... a vrijeme ističe!!! bilo bi fora kad bi ovaj malac bio pospanko pa da mogu sve te knjige još pročitati. ali ako bude kao ovaj prvi, onda ništ od toga. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|