Ivana0710 -> RE: Proljetne bebe 2017. (31.3.2017 16:47:19)
|
Proljetnice moje, da vam se malo izjadam, jer nemam kome drugom [sm=smiley13.gif] Cini mi se da sam na rubu sloma ili neke depre. Vise ne znam ni sama sta mi malog muci, jesu grcevi ili sta.. Traje vec tjednima njegovo vristanje po cijeli dan, doslovno. Odspaca mozda koji sat tijekom cijelog dana, nekad u komadu, nekad isprekidano. Dojenje je postalo nocna mora jer mi za vrijeme uglavnom svakog dojenja prevristi. Doji par minuta i onda krece vristanje, ponasa se kao da bi jos jeo, mase glavom kao da ne moze uhvatiti i vristi. Nekad nakon par minuta uspije uhvatit i nastavit a nekad tu prekidamo sa dojenjem. Najgore mi je sto sam sama s njim po cijele dane, bez icije podrske. Mm dodje kuci ali tek navecer kad se on uglavnom vec smiri. On se izbezumi od njegovog placa ako na 10 min ostane s njim dok se ja otusiram, onda mozete mislit kako mi je po cijeli dan. Jednom mi je doslovno poplavio sav od plakanja. Svaki dan si govorim da cu otic kupit formulu da mu probam dati da vidim kakav ce biti i nikako. Stvarno ne zelim odustati od dojenja, na tezini uredno dobiva, ali stvarno ne znam vise da li ima smisla kad sam ja na rubu. Svi me odgovaraju od davanja formule, jer je jos mali, proci ce kao nakon mjesec dana, ali kako dani idu sve manje vjerujem u to.. Jedino se na noci ne mogu pozaliti, jer se probudi samo dva, tri puta jesti i to je to. Smiri se jedino u kolicima, i to samo dok se vozi, a ja kad ga odem prosetati navecer umirem od bolova u ledjima, jednostavno mi tijelo jos nije spremno na toliko hodanje. Volje za jelom uopce nemam, jedva se natjeram nesto pojesti, i to uvijek netko mora biti s njim dok ja jedem. Cak i kad spava po dva, tri sata ja moram prelezat kraj njega jer cim se pocne buditi moram ga umiriti ili mu trpat dudu. Eto ispricavam se na poduzem postu, ali morala sam se nekom izjadati. Redovno vas sve pratim i zelim vam da uzivate, da su vam pregledi uredni i porodi kome se blize [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|