mrvica123 -> RE: Proljetne bebe 2017. (2.12.2016 14:16:07)
|
Pozdrav dame! Pošto ste već puno toga prošle, želim vaše mišljenje u vezi simptoma trudnoće i da li je itko od vas ovakvo nešto imao.. Dakle, prošli mjesec (11.mj), kada sam trebala dobiti mjesečnicu, sam imala 3 dana obilni smećkasti iscjedak pa tek onda je nastupila prava obilna menstruacija koja je trajala samo 3 dana (inače su mi mentruacije trajanja od 5 dana i sasvim normalne, ali ova je predugo trajala i preobilna je pri kraju bila). Dan nakon menstruacije je dečko ejakulirao u mene, te nakon toga znači tjedan dana kasnije smo nastavili spolni odnos bez ejakulacije i u plodnim danima, znači ejakulirao je samo u danima neposredno nakon menstruacije.. 11-12 dana od toga kada je ejakuliro u mene, a kada je po kalendaru ujedno i ovulacija, javio mi se opet smeđi iscjedak, zajedno sa smeđim točkicama, te dan nakon mi je bio obilniji i vodeniji smeđi iscjedak te se pojavila lagana sluzava krv zajedno s njim i danas,3.dan smećkastog iscjetka skoro pa i nema, već je samo lagana kao prozirna sluzava krv i imam laagane kao grčeve kao pred menstruaciju, ali skroz lagane... ne znam da li je to znak implatacijskog krvarenja, mislite da sam trudna ili nešto drugo pomagajtee?user posted image i zajedno s tim, nez dal mi se osjet mirirsa pojačao, ali stalno se šminkam već koliko godina, i odjednom nanosim maskaru na trpeavice i počne mi nešto jaako smrdit nmgu opisat takav miris kao po alkoholu što ja znam i ono počnem s e cudit sto mi smrdi i ono shvatim maskara... nikad mi do sada nije ništa smrdilo u vezi nje... i počinjem bit sve umornija i umornija, stalno mi se spava... stvarno ne zna što mi se događa, ali mi je sve prečudno,ili si umšljam? pomagajte curke user posted image
|
|
|
|