daxy -> RE: Proljetne bebe 2017. (6.12.2016 20:50:09)
|
Pozdrav,cure. Za računanje mjeseci vam je najbolje podijelit 40 tjedana na 3 dijela i po tom se nekako vodit. Doktori više ne računaju u tromjesečjima nego u tjednima. Ispada da je to zastarjela metoda i malo tko ju koristi. Dakle 280 dana podjeljeno sa 3 je 93,3 dana. Dakle u 94 danu trudnoće ste u drugom tromjesečju. Odnosno sa 13 tjedana i 4 dana. Toliko isto traje drugo i treće... Odnosno 27 tjedana i 1 dan je početak trećeg tromjesečja. Vi računajte kako hoćete al meni je ovo najjednostavnije za shvatit. Trudnoća traje 40 tjedana i mjeseci su tu nekakva sporedna "mjerna" jedinica... fiona ako te tješi nitko ne konta mjesece trudnoće. [sm=smiley36.gif] snjeguljice bit ću luda mama,sigurno. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] lidac i ja se nadam da neće puno uranit,al činjenica je da se 50% blizanaca rodi prijevremeno,odnosno prije 36 tjedna. Ja moram bit spremna na to. mali andeo bojim se da kod mene neće biti biranja. Kako bude bit će. Nemam utjecaja na to,pa se neću ni zamarati. Jedino ću se pripremit na sve opcije... perlice ti i ja smo to bez ikakvih uvoda objavile na poslu. Ja sam samo hladno odnila doznake i rekla da sam trudna da ne računaju na mene. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] anandi evo nekako se i uklapa ovo što si kopirala sa ovom podjelom što sam napisala na početku. [sm=smiley36.gif] Potpis na perlicu vezano za nalaz. Nije ni blizu za brinuti se. [sm=smiley1.gif] Svakako pokušaj nadoknadit kalcij iz mlijeka,jogurta,sira... Ima ga i u bananama. Progooglaj malo.. čizmice ma i ja tako mislim. Njabitnije da sve bude u redu,pa kako se god rode... Svi imamo nešto što nam izgleda bolje odnosno strašnije. [sm=smiley13.gif] Meni taj carski izgleda nekako "gore" nego prirodni,al opet nisam iskusila pa ne mogu pričat... iva jel možeš malo protegnut noge za vrijeme radnog vremena? Zbog cirkulacije bi bilo poželjno. A i trudnice su sklonije hemeroidima,pa pokušaj ako je moguće napravit pauze i prošetat... kiar obvezno se javi doktoru! Ako nisi uspjela zadržati hranu toliko dugo i stalno povraćaš slobodno odi i na Hitnu. Vidim i da slabo tekućine piješ. Vjerojatno će ti dati infuziju da se rehidriraš. Može ti samo pomoći. Nemoj riskirat,a ako temperatura dođe na 38 ne oklijevaj nego pođi na Hitnu.
|
|
|
|