Ivana0710 -> RE: Proljetne bebe 2017. (5.12.2016 12:39:12)
|
Daxy volila bi kad bi i on bio, al malo mi je tesko za iskombinirati, radim u gradu udaljena od svog mjesta 30km, svaki dan do 16h a doltor je isto u gradu, a kad bi isla narucila bi se odma poslije posla. Ovako nebi imala vremena ici po njega kuci pa se opet vracati, jos i onaj tjedam pred Bozic ce biti na putu, pa mislim da bi bilo zgodnije da sama odem. Iako cu jos u iduci pon vidjeti dali moja doktorica ima 3d jer ona radi i privatno pa mozda onda napravim ako ima, tad ce i muz biti sa mnom [sm=smiley1.gif] Kiar sad sam se i ja sjetila te muke oko wc papira haha ja isto uvijek koristim bijeli, i nedavno muz zaboravio i kupi neki narancasti, i naravno poslije mokrenja ja se obrisem i malo se skine i ostane sto ja nisam odmah skuzila, i poslije skuzim onako tockicu na gacicama, ne moram ni spominjat da sam se uplasila, i mislim ajd cekat cu da vidim hoce li opet biti da znam hocu ici doktoru i navecer opeet, i onda tek skuzim da je od papira [sm=smiley36.gif] A za priznati na poslu trudnocu, znate kakav sam ja slucaj imala, bio je natjecaj u 4.mj.ove godine, i primljena sam ali se odvuklo sa papirima i ja nikako poceti, i onda u 6 mj.ostanem trudna, saznam u 7.mj.za trudnocu i oni me za par dana zovu da od 1.8.mogu zapoceti raditii, a ja, nisam znala kako da im kazem i sta cu, morala sam, rekla sam, prezivila, reakcija je bila dobra i eto [sm=bravo.gif]
|
|
|
|