PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (9.2.2017 9:26:23)
|
Dobro jutro drage moje! [sm=smiley1.gif] Mali andeo sretno na pregledu i čim stigneš napiši nam dojmove! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ne znam kako drugi, ali ja uopće nisam zadovoljna s tim testiranjima na alergene. Moj M isto na nešto reagira, ali ništa se nije pokazalo kao alergen i čak ako bi nešto ukazalo najbolje mi je kad doktori kažu: "ništa vam to nije sigurno. Najbolje da proba pa ćete vidjeti da li će biti reakcije ili ne." Ma ... Belina, marljivice jedna. [sm=smiley36.gif] Zanimljivo mi je kako tete u vrtiću i vi učitelji stalno nešto novo izmišljate, a meni je problem sjetit se nečega novog što bi mogla igrati s M već stalno vrtim igračke koje dugo nije vidio pa se malo zainteresira. Baš sam grozna. [sm=zmeden.gif] Hipo, dal se hipica naučila spavati? [sm=smiley1.gif] Kako ste mi? [sm=smiley1.gif] Hajdi, ne znam zašto te pluća zezaju. [sm=zmeden.gif] Ako se nastavi možda bi mogla pitati doktora. [sm=zmeden.gif] Nadam se da će ti biti bolje. [sm=smiley1.gif] Nymeria, hvala ti puno! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Kako si nam ti? [sm=smiley1.gif] Draga moja daxy, ma nisam ni ja presretna s testićima. Baš su neki loše kvalitete i crtica ne zadovoljava moje kriterije boje [sm=smiley36.gif] iako su oni najosjetljiviji od 10 jedinica, ali pošto ih imam još par piškim po njima samo da vidim dal je crtica još uvijek tu kako bi se "pripremila" na eventualnu biokemijsku. [sm=zmeden.gif] No, bez brige nisam naivna pa da se strogo držim dal tamni crta ili ne. Više mi je da vidim dal je tu ili je nema. Evo stavila sam u album slikicu od jutros. Planirala sam sinoć piškiti testić, ali na kraju mi se cijelo popodne toliko piškilo da je testić pravljen u urinu od samo 2 sata razmaka i crtica je bila jako svijetla (kao i urin) pa sam zanemarila taj test. Riješit ću još tih par testića (vjerojatno ovaj tjedan) jer kako su loše kvalitete ne isplati se to nikome ni poklanjat. Najbolji su mi bili Alice, ali njih nema više puno na eBayu i to mi je baš žao. Imam za uspomenu na trudnoću s M par tih testića gdje se još uvijek vide crtice, ali sad mi se čini da od ovih baš i neću imati što spremiti. [sm=zmeden.gif] Kako su tvoje curkice? Dal nestrpljivo čekaš sljedeći pregled? [sm=smiley1.gif] Tintin kakvo je stanje? [sm=zmeden.gif] Tišina, a kako je kod tebe? [sm=zmeden.gif] Ja sam danas umorna jer se M budio nekih 4 puta tijekom noći. [sm=zz_sleep.gif]
|
|
|
|