Hajdi -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (11.2.2017 17:10:01)
|
Tišina žao mi je i zbog tvoje [sm=hudicek1.gif]. Samo polako i opušteno, doći će i tvoje vrijeme [sm=smiley1.gif] Tintin draga ti si ovaj ciklus imala terapiju, f-metriju, ciljane odnose, pa stres jer niste uspjeli ići u akciju kad ste planirali. Sve to skupa je bilo stresno, stvorilo dodatno iščekivanje, nije to lako proživljavati. Sad se lijepo opusti i lagano koliko možete bez presinga vas dvoje sami pokušajte. Ako bude trebao ivf, opet dobro, prepustit ćeš se u ruke doktorima, na tebi neće biti pritisak oko gađanja O, to je meni bilo olakšanje iskreno govoreći. Netko je drugi obavio taj dio posla, a na meni je bilo samo da zatrudnim [sm=smiley36.gif] tako mi je dr. rekao na transferu 'sad samo trebate zatrudniti' [sm=smiley36.gif] Želim ti puno sreće što prije! Leilani vjerujem ti to za stres u gradu. Ja bih da se mene pita živjela u još manjem mjestu od St, u prirodi, a možda to i napravimo u budućnosti ako nam logistika dozvoli da organiziramo život na taj način. Nek ste se vi već bacili na posao, tako treba [sm=smiley36.gif] Moj dragi, ja i trbuščić [sm=smiley36.gif] smo bili u šetnji, hrpa ljudi je bila jer je dan bio lijep. Veliki poljubac vam šaljem [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|