PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - veljača 2017. (13.2.2017 9:41:46)
|
Dobro jutro drage moje. Treba li koja od vas koju kavicu ili to samo meni treba? Izvolite: [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Drage moje tintin i tišina, jako mi je žao što je vještica stigla. [sm=smiley13.gif] Grlim vas puno i iskreno se nadam da je to zadnja za dugo vremena. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Trudilice, baš ste u groznoj situaciji, ali ako ste našli posao pa makar u Njemačkoj i to je pomak na bolje. Želim vam puno sreće da se brzo snađete i da sve bude super. [sm=smiley1.gif] Javi dal si dobila plusić ili M. [sm=smiley1.gif] Belina, nadam se da ćete uspjeti odmah u postupak. [sm=smiley1.gif] Perlice, sretno na pregledu i obavezno javi dojmove! [sm=smiley1.gif] Mazi bušu i u moje ime. [sm=zz_wub.gif] Hajdi, jedva čekam tvoj pregled! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Leilani, i selo i grad imaju svoje prednosti i nedostatke. Ja sam se rodila na selu i bilo je super, ali nekako s odrastanjem sam vidjela da su ljudi jako zadrti i guraju nos u tuđe poslove i sve moraju znati pa na kraju završiš radeći stvari za selo umjesto za sebe. U gradu te nitko ništa ne pita i možeš se udaljiti od ostalih. Onda opet na selu imaš prirodu i fizičke poslove, dok u gradu si na betonu i možeš živjeti ko gotovan. Na selu moraš unaprijed isplanirati kad će što kupiti jer ti dućani nisu blizu i rade kraće vrijeme, dok u gradu se u nedjelju navečer možeš sjetiti da bi nešto iz dućana i neki će raditi. Sve ovisi od osobe do osobe kako kome paše. [sm=zmeden.gif] Ja sam već predugo u gradu i nekako sam se navikla, ali možda pod stare dane odem negdje na selo. [sm=smiley1.gif] Mali andeo kako se osjećaš? [sm=smiley1.gif] Draga Andel, tj. @ngela kako te se nebi sjećala. [sm=smiley1.gif] Baš sam u petak prolazila stare postove kad sam bila trudna s M pa sam nabasala na tvoj nick i sjetila se tvog malog Davida i kako se već dugo nisi javila. Baš mi je drago da nam se vraćaš na odbrojavanje i držim fige da vam brzo uspije pa da David bude veliki braco! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Baš vam zavidim na lijepom vremenu - tu u Zg je cijeli vikend tmurno i oblačno. [sm=smiley13.gif] Od mojih simptoma su tu žeđ, umor, malo češće piškenje, povremena žgaravica i blaga mučnina u želucu. Čini mi se da sam se malo ispuhala, ali moguće da je to samo zato jer sam se za vikend malo opustila pa je možda to utjecalo na ispuhivanje. [sm=smiley36.gif] Prištevi su mi se povukli, sise su još velike, no malo manje bolne, iscjedak je kremasti, testić je jučer bio baš jako tamni tako da prestajem s piškenjem po njima (ostao je još jedan). Ako će biti kao u prošloj trudnoći onda prave mučnine i povraćanje mogu očekivati za tjedan dana. [sm=zmeden.gif] Moram vam ispričati kako mi je bio sladak moj M. U subotu smo se igrali i dođe on k meni i kaže: M bi htio seku! Ja njemu: ti bi seku?! Što bi s njom? A on meni: išli bi se igrati u sobicu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Joooooj kako mi je bio sladak. [sm=zz_wub.gif]
|
|
|
|