|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Razočarane, povrijeđene, izigrane...
30.3.2010 12:37:46   
ninolina
Evo drage moje da se ne ponavlja na temama da se odlazi daleko od onoga kaj nije vezano za naslov teme...ovdje možete pisati kaj vam smeta, vrijeđa, ljuti...user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 30.3.2010 12:39:47 >

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane...
30.3.2010 12:41:06   
Ninaa
Malo sam ti ispravila, nadam se da se ne ljutiš, bravo za temu. Mislim naš posao je da vas skrećemo da se ne odlazi previše sa naslova teme, tak da morate i nas razumijeti. Eto uz tužionicu i ovdje se možemo olakšati.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2
30.3.2010 12:41:17   
Domy
user posted image user posted image user posted image za temu ...pošto sam iznjela sve što sam htjela na prijašnjim temama sad sam ostala bez teksta..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
30.3.2010 12:45:23   
ninolina
ma samo ti mene ispravi...ja stalno škicam kaj si ispravila i nikak da skužim...a tema se odnosi na naše ringerajke kad vas izbace iz takta pa da se požaliteuser posted image
ko ja na onu svoju vješticu...joj tak bi juuser posted image a kad mi je draga, mila...cmokić micekuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 4
30.3.2010 12:49:27   
Ninaa
Ispravila sam ti mala slova u velika u naslovu i na prvom postuuser posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
30.3.2010 12:53:46   
ninolina
he he sad sam ljuta na tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ma samo ti daj ja sam ti brzopleta pa ne pazim

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 6
30.3.2010 12:57:35   
Bebys
razocaran, povrijedjena, izigrana ZIVOTOM...cijelim     ukratko 

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
30.3.2010 13:03:24   
ninolina
bebys a nemoj takuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
imaš svoje malo zlato

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
30.3.2010 13:14:39   
xxl
Najčešće sam razočarana sama sa sobom,voljela bi imati više strpljenja i živaca za svoju okolinu

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 9
30.3.2010 13:18:41   
lueman

IZVORNA PORUKA: xxl

Najčešće sam razočarana sama sa sobom,voljela bi imati više strpljenja i živaca za svoju okolinu

komad, ajde molim te......kaj je s pacifikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 10
30.3.2010 13:22:12   
Zvonki
Razočarana sam što si neki forumaši (po meni nepristojni) imaju obraza drznuti i prozivati druge. Žao mi je da razgovaramo na tom nivou. Draža mi je toplina foruma i onaj osjećaj da smo svi jedna velika obitelj. Ako nekome ne želimo pomoći (konkretno slanjem potrebnih stvari) onda to i nećemo. Pa pregazit ćemo i svoj ego da napišemo JAVNO što mislimo O TOJ OSOBI!!! Halo! To je tako nekulturno!!!!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 11
30.3.2010 13:22:19   
ninolina
kaj je s pacifikom

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 12
30.3.2010 13:23:07   
ninolina
potpisujem te zvonki

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 13
30.3.2010 13:23:58   
Domy
razočarana sam na lumen jer me krivo shvača..ono na prijašnjim temama..nadam se da se zbog toga nečemo udaljiti jer ste mi zaista sve bitne tu na rr ..bez vas bi neznam ni ja štouser posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 14
30.3.2010 13:24:15   
xxl
Radim već 2 tjedna na tome,sad imam prosjek plaće i mogu...user posted image
IZVORNA PORUKA: lueman

komad, ajde molim te......kaj je s pacifikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 15
30.3.2010 13:28:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bebys

ma, ajde, molim te, koka...
sjeti se samo kak bi ti bilo da si sad tamo gdje si nekad bila (ak sam dobro shvatila, bila si gdje i ja) i da nemaš svoje dijete...
znaš koliko puta ja sanjam noćne more da sam tamo i da mi određuju sobu, mjesto u kapeli, zaduženja, ovo, ono... a ja vrištim da tamo ne spadam i da imam doma djecu i da ja moram ić... mislim, zbilja... kad se zbudim, budem sva happy... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 16
30.3.2010 13:29:13   
xxl
Pa cure zdravo je reć drugoj osobi da te povrijedila Ne??ajd otvorimo temu npr_Igra istine i tam smijemo pisati kaj nas boli od strane drugih forumašauser posted image se to smije??'

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 17
30.3.2010 13:33:04   
lueman

Radim već 2 tjedna na tome,sad imam prosjek plaće i mogu...user posted image
IZVORNA PORUKA: lueman

ja čekaaaammmm rezultateeeeeuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 18
30.3.2010 13:33:09   
ninolina
pa recimo xxl da je to ova tema gdje iznosite sve kaj vas smeta...zato pišite

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 19
30.3.2010 13:41:14   
Bebys

IZVORNA PORUKA: Mariachi

ma, ajde, molim te, koka...
sjeti se samo kak bi ti bilo da si sad tamo gdje si nekad bila (ak sam dobro shvatila, bila si gdje i ja) i da nemaš svoje dijete...
znaš koliko puta ja sanjam noćne more da sam tamo i da mi određuju sobu, mjesto u kapeli, zaduženja, ovo, ono... a ja vrištim da tamo ne spadam i da imam doma djecu i da ja moram ić... mislim, zbilja... kad se zbudim, budem sva happy... user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image da tako i ja sanjam jako puno...bas tako
JA SAM BILA BOLESNA NA BUBREGE----zato sam izasla..ali mi BOG JAKO NEDOSTAJE...
jako...to ne mogu poreci...a imam i krivu OSOBU kraj sebe...pa je to jos gore...
ali NEMREM NIKUD IZ OVE KOZE...
da imam svoje djete...ona mi je sve sto imam...

a i volim DOCI NA RR...iako nekada...BUDE ZESTOKE RASPRAVE...jako zestoke...VOLIM RR..
jako volim RR

ej ...zvonki ..to je jako nekulturno da....ALI ZNAS kako ja gledam na takve zene...i postove...
OBIDJEM IH...jer ima LUDIH NARAVI...vjeruj mi...OVDJE OSTAJEM JER IMA 90 posto DOBRIH LJUDI...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    bravo za RR

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20
30.3.2010 13:43:30   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Domy

razočarana sam na lumen jer me krivo shvača..ono na prijašnjim temama..nadam se da se zbog toga nečemo udaljiti jer ste mi zaista sve bitne tu na rr ..bez vas bi neznam ni ja štouser posted image

domy lu je jako dobra...ona ima bolesnu curicu od celijakalije...i zato JE MORAMO RAZUMIJETI...pokusaj...DEBELA PUSA...  
a ima i tesko razdoblje trenutno iza sebe...pa to sve trebamo uzeti u obzir...

< Poruku je uredio Bebys -- 30.3.2010 13:44:33 >

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 21
30.3.2010 13:44:54   
maja

Pa cure zdravo je reć drugoj osobi da te povrijedila Ne??ajd otvorimo temu npr_Igra istine i tam smijemo pisati kaj nas boli od strane drugih forumašauser posted image se to smije??'

ma da, ajd otvorite 35 tema u kojoj ćemo se jadat pa da se bolje snađem user posted image  u jednoj pišem o svekru i svekrvi, u jednoj o mužu, jedna je za susjede a jedna za vas user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 22
30.3.2010 13:47:42   
lueman
hm, dajte molim vas, pa ne tražim ja nikakvo popuštanje.imam djete koje ima 13 godina ima celijakiju,i natprosječno je inteligentno, ide u 8 razred.i da imam iza sebe izgubljenu trudnoću s blizancima ali isto bi napisala i da nemamuser posted image user posted image mislim, komadi sve 5. ali neki put, samo neki put mi se čini ko da nemamo internet i da smo zapeli u nekoj crnoj rupi, a vani 21. stoljeće.

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 23
30.3.2010 13:47:58   
Zvonki

ej ...zvonki ..to je jako nekulturno da....ALI ZNAS kako ja gledam na takve zene...i postove...
OBIDJEM IH...jer ima LUDIH NARAVI...vjeruj mi...OVDJE OSTAJEM JER IMA 90 posto DOBRIH LJUDI...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    bravo za RR

Bebys, maloprije sam zamalo napisala ostavku na mjestu moderatora i nakon već par puta što sam osjetila lagano gađenje na neke postove sam se htjela povući sa ovog foruma. A onda sam se sjetila nekih divnih ljudi s kojima sam se "našla". Što po razmišljanju, što i fizički. Pa sam se sjetila svih budućih forumaša kojima će možda moj post pomoći ili će naći tračak nade u njemu. I odlučih da se ne treba živcirati radi gluposti. Jednostano ih trebe ignorirati. I ići naprijed user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 24
30.3.2010 13:53:37   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Zvonki

bravo zvonki NADRASTI TAKVE LJUDE TREBA...TADA SMO JACE I PAMETNIJE...jer tko takvo sta radi....nekada i sama izvalim glupost...pa kasnije skuzim....
nemoj jos i ti otici....ne...samo neka tebe...user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebys, maloprije sam zamalo napisala ostavku na mjestu moderatora i nakon već par puta što sam osjetila lagano gađenje na neke postove sam se htjela povući sa ovog foruma. A onda sam se sjetila nekih divnih ljudi s kojima sam se "našla". Što po razmišljanju, što i fizički. Pa sam se sjetila svih budućih forumaša kojima će možda moj post pomoći ili će naći tračak nade u njemu. I odlučih da se ne treba živcirati radi gluposti. Jednostano ih trebe ignorirati. I ići naprijed user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!