Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 1.4.2010 12:59:15
|
|
|
|
BUMBIKA
|
I ja potpisjuem FJ
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 1.4.2010 13:05:52
|
|
|
|
sina
|
ni ova raja više nije kao što je nekad bila,previše je trzavica,a i puno fali stare škvadre koja je bila kad sam ja došla na rr
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 1.4.2010 22:33:27
|
|
|
|
jadran
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Evo drage moje da se ne ponavlja na temama da se odlazi daleko od onoga kaj nije vezano za naslov teme...ovdje možete pisati kaj vam smeta, vrijeđa, ljuti... koji k... onda otvarate ovakve teme.. uopće mi nije jasno.. svi priičate u nekim j...šiframa a kad neko odgovori direktno onda napad.. jesam se držala teme .. jesam, nisam niš ružno napisala i ne namjeravam se opravdavat.. a sad me možete i izbacit............
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 2.4.2010 9:05:37
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Evo drage moje da se ne ponavlja na temama da se odlazi daleko od onoga kaj nije vezano za naslov teme...ovdje možete pisati kaj vam smeta, vrijeđa, ljuti...user posted image koji k... onda otvarate ovakve teme.. uopće mi nije jasno.. svi priičate u nekim j...šiframa a kad neko odgovori direktno onda napad.. jesam se držala teme .. jesam, nisam niš ružno napisala i ne namjeravam se opravdavat.. a sad me možete i izbacit............ da pojasnim od kud ova tema.. nema teme na kojoj se ne ode OT pa da se to ne događa odete ovdje i kažete kaj mislite...mislim da je većini dosta toga da se po temamma nateže, raspravlja s nećim kaj nema veze sa onim kaj je koja mislila reći, dobiti odgovor...koliko ima osuda po temama za dojenje, hranjenje...e pa drage moje ako vam ne smeta onda ok...ali zašto se vračate na ovu temu ako vas dira...
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!