|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane...
31.3.2010 12:03:36   
MILLA
IZVORNA PORUKA: callanhoe

i ja imam filing da u zadnje vrijeme idem svima na nerve user posted image
a mozda je i do mene, ko ce znati user posted image

user posted image a ja tako volim kad si tuuuuuu....ti i FI (neka se niko ne ljuti,ne....sve su mi drage) ali vas dvije..user posted image user posted image ...jako ste mi zanimljive...
a da me neko u ove 2 godine naljutio,razočarao ili sl...ma ne...nikad...ni blizu.

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 76
31.3.2010 12:35:02   
xxl
Na kog se to svi žale??evo baš me to zanima??Mene osobno izživciraju osobe koje su inaće omiljene al brzo riješim stvar.Stalno slušam kak svi se žale na iste osobe ja stvarno želim znati na koje,makar sam to i ja.Jednom sam letila s RR sa strane administratorice i vratila sam se radi osoba al da se curama ne sviđam sama bi otišla.
Reko bi ćovjek da mene nerviraju Cinik i Troubeld radi konflikta al ne..Cinik mi je nekak prešumast da bi me vrijeđo il nerviro a Troubeld se toliko nasadila s svojim dobronamjernim odgovorima i porukama da nemrem reć niš ni protiv nje.
IZVORNA PORUKA: pula25

Prvo: neznam jeste li primjetile da se vrte manje više uvijek ista imena
drugo: mislim da je do ovog nesklada na raju došlo zbog opće loše situacije u državi (gubimo poslove, nemamo adekvatno liječenje, nemamo sigurnost)
treće: ma vi ste meni suuuuuuper
četvrto: normalno je da nam netko sjedne više a netko manje ali to ne znači da taj nije u pravu
peto: ako se 10 osoba žali uvijek na istu osobu, problem najvjerovatnije NIJE u toj 10-torici
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 77
31.3.2010 12:54:05   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MILLA

user posted image a ja tako volim kad si tuuuuuu....ti i FI (neka se niko ne ljuti,ne....sve su mi drage) ali vas dvije..user posted image user posted image ...jako ste mi zanimljive...
a da me neko u ove 2 godine naljutio,razočarao ili sl...ma ne...nikad...ni blizu.

ajoj draga i ti si meni jedna od drazih cura sa raje user posted image
i da budem iskrena bas mi nedostajes sto nisi kao prije onako cesto u bircu user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 78
31.3.2010 12:58:59   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: xxl

Na kog se to svi žale??evo baš me to zanima??Mene osobno izživciraju osobe koje su inaće omiljene al brzo riješim stvar.Stalno slušam kak svi se žale na iste osobe ja stvarno želim znati na koje,makar sam to i ja.Jednom sam letila s RR sa strane administratorice i vratila sam se radi osoba al da se curama ne sviđam sama bi otišla.
Reko bi ćovjek da mene nerviraju Cinik i Troubeld radi konflikta al ne..Cinik mi je nekak prešumast da bi me vrijeđo il nerviro a Troubeld se toliko nasadila s svojim dobronamjernim odgovorima i porukama da nemrem reć niš ni protiv nje.
IZVORNA PORUKA: pula25

Prvo: neznam jeste li primjetile da se vrte manje više uvijek ista imena
drugo: mislim da je do ovog nesklada na raju došlo zbog opće loše situacije u državi (gubimo poslove, nemamo adekvatno liječenje, nemamo sigurnost)
treće: ma vi ste meni suuuuuuper
četvrto: normalno je da nam netko sjedne više a netko manje ali to ne znači da taj nije u pravu
peto: ako se 10 osoba žali uvijek na istu osobu, problem najvjerovatnije NIJE u toj 10-torici
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i mene isto ovo zanima?
ko su ti na koga se zalite stalno, ja nesto nisam sa tim upoznata? user posted image
a sto se tice troubi ona je stvarno jedna od onih velikih dobrica i mislim da se rijetko ko na nju moze ljutiti duze vremena user posted image  mada ja i nemam apsolutno nikakvog razloga da se na bilo koga sa raje nesto ljutim iz nekog licnog razloga. Drugaciji stavovi i razilazenja u misljenju su nesto drugo i smatram da sam dovoljno zrela da mogu gledati na covjeka blagonaklono bez obzira sto su njegova misljenja o nekoj stvari u potpunoj suprotnosti od mog. Misljenje o nekoj stvari ne definise tog covjeka kao osobu kakva je.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 79
   [Obrisani korisnik]
31.3.2010 15:57:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 80
31.3.2010 16:00:52   
leilany
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Čini se da smo svi propustili spisak..user posted image

Ne kužim šta se netko ima žaliti na nekoga tko ima drugačije mišljenje?
Možeš se žaliti na nečiju agresivnost,bahatost,svadljivost,manjak kućnog odgoja,ali na različitost u razmišljanjimauser posted image

cvrle ti si moj idoluser posted image user posted image

i ko mi kaj mozeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 81
   [Obrisani korisnik]
31.3.2010 16:05:25   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 82
31.3.2010 16:09:13   
xxl
Evo meni sad ide na živce da niko neće reć na kog se odnosi..
Kad je bila MV sve se znalo bar interno,onda je Natalijax imal neku temu o nogama i to je išlo kak treba a sad niko niš ili cjela RR ispašta radi zavade dve ženeuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

Neposredna veza do poruke: 83
31.3.2010 16:13:42   
Duve

Kad je bila MV sve se znalo bar interno,onda je Natalijax imal neku temu o nogama i to je išlo kak treba a sad niko niš ili cjela RR ispašta radi zavade dve ženeuser posted image

onda hoće netko napisat ili??

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 84
   [Obrisani korisnik]
31.3.2010 16:17:59   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Duve)
  Neposredna veza do poruke: 85
31.3.2010 16:18:48   
leilany

pa neka onda te dvije osobe imaju obracun tocno u podneuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 86
31.3.2010 16:20:33   
xxl
My neznam brijem tak kad se niko ne javlja ili nemaju m.dauser posted image .Treba pitat Domy ona je to dobro polovila mislim
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: Duve

onda hoće netko napisat ili??

Ja zbilja nemam pojma o čemu se radiuser posted image  pula je napisala pa bi ona trebala reći tko je na" listi za odstrel" i zašto? ovo drugo me čak više zanima
P.S. A kako uopće znaš da je riječ o zavadi dvije žene?

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

Neposredna veza do poruke: 87
31.3.2010 16:24:03   
xxl
Callanhoe,meni nejdeš na nerve čak mi se ćini da te premalo viđam pod zadnjeuser posted image
IZVORNA PORUKA: MILLA

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 88
31.3.2010 16:26:41   
osobno
Mene ponekad neki post malo iznervira, ali ugl ne, konkretno, nedavno je bila rasprava o savjetima za dojilje, stvorile se neke tenzije, a s zašto? Zato jer se neko naša prozvan, a neko je svoje mišljenje iznio na krivi način. Ali ne bi se smile događat takve stvari, svi imamo pravo reć tj. napisat ono šta mislimo, diskutabilno bi tribalo bit jedino ako ti postovi nekog vrijeđaju ili omalovažavaju, jer se niko ne bi smija tako osjećat, pa od toga i bježimo na raju, zar ne?
Meni su stvarno sve cure ok, neke više, neke manje, ali nijedna mi nešto posebno ne smeta.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 89
   [Obrisani korisnik]
31.3.2010 16:26:46   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu xxl)
  Neposredna veza do poruke: 90
31.3.2010 16:27:58   
ejmama

mada ja i nemam apsolutno nikakvog razloga da se na bilo koga sa raje nesto ljutim iz nekog licnog razloga. Drugaciji stavovi i razilazenja u misljenju su nesto drugo i smatram da sam dovoljno zrela da mogu gledati na covjeka blagonaklono bez obzira sto su njegova misljenja o nekoj stvari u potpunoj suprotnosti od mog. Misljenje o nekoj stvari ne definise tog covjeka kao osobu kakva je.

Ja ništa ne kužim ko-koga, ali s gore napisanim se slažem.
Svatko treba dati svoje mišljenje, a ako nekome nečije mišljenje ne paše nemojte ni komentirati, tako ja radim.
Važno je da se ne vrijeđamo, ako se netko i povrijedi, neka se te osobe ispričaju jedna drugoj, bez da se mi ostale uplećemo u to.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 91
31.3.2010 16:29:15   
buduća mamica

ja te punooooo volim, to znaš, zar ne? user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 92
31.3.2010 16:31:46   
osobno
I stvarno ne kontam na koga se odnose zamjerke, možda sam nešto propustila? user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 93
   [Obrisani korisnik]
31.3.2010 16:33:19   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 94
31.3.2010 16:39:07   
ejmama
Da na to sam i mislila na bespotrebna podpitanja. I ja sam nekad znala zagristi na to, ali više ne.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 95
31.3.2010 16:40:02   
osobno
Ja osobno dođem na raju grintat na ljude s kojima živim, pa mi se čini totalno neumjesnim još grintat i na cure na raji...user posted image user posted image user posted image
Ako neko ne zna prihvatit kritiku ili tuđe mišljenje, koje ne mora bit točno, nego samo drukčije,neka se ne upušta u rasprave, jer to se tako zove zbog SUPROSTAVLJANJA mišljenja, uostalom, bilo bi dosadno da svi uvik se slažemo sa svima i da svi isto mislimo.user posted image

Neposredna veza do poruke: 96
31.3.2010 16:44:23   
xxl
user posted image Ženo ja sam neki dan na fejsu vidla tvoje slikeuser posted image čuj ideš mi na živce s onakvim izgledomuser posted image jbt kak si zadržala linijuuser posted image
IZVORNA PORUKA: osobno

Mene ponekad neki post malo iznervira, ali ugl ne, konkretno, nedavno je bila rasprava o savjetima za dojilje, stvorile se neke tenzije, a s zašto? Zato jer se neko naša prozvan, a neko je svoje mišljenje iznio na krivi način. Ali ne bi se smile događat takve stvari, svi imamo pravo reć tj. napisat ono šta mislimo, diskutabilno bi tribalo bit jedino ako ti postovi nekog vrijeđaju ili omalovažavaju, jer se niko ne bi smija tako osjećat, pa od toga i bježimo na raju, zar ne?
Meni su stvarno sve cure ok, neke više, neke manje, ali nijedna mi nešto posebno ne smeta.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 97
31.3.2010 16:56:22   
osobno

user posted image Ženo ja sam neki dan na fejsu vidla tvoje slikeuser posted image čuj ideš mi na živce s onakvim izgledomuser posted image jbt kak si zadržala linijuuser posted image

ma ko se to meni ruga, ko?user posted image user posted image user posted image
btw, obzirom na to di i s kim živim, čudim se kako imam uopće liniju...ikakvu, pa makar i zakrivljenu...user posted image user posted image
Ja sam, nažalost, cila na svoju mamu, da prostite, guzata...
da ne pazim, guza bi mi išla pet metara iza mene.user posted image

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 98
31.3.2010 16:59:48   
xxl
kaj ti prićaš stala sam i gledala da nije kakva manekenka

ma ko se to meni ruga, ko?user posted image user posted image user posted image
btw, obzirom na to di i s kim živim, čudim se kako imam uopće liniju...ikakvu, pa makar i zakrivljenu...user posted image user posted image
Ja sam, nažalost, cila na svoju mamu, da prostite, guzata...
da ne pazim, guza bi mi išla pet metara iza mene.user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 99
31.3.2010 19:06:38   
boba125
IZVORNA PORUKA: ejmama

mada ja i nemam apsolutno nikakvog razloga da se na bilo koga sa raje nesto ljutim iz nekog licnog razloga. Drugaciji stavovi i razilazenja u misljenju su nesto drugo i smatram da sam dovoljno zrela da mogu gledati na covjeka blagonaklono bez obzira sto su njegova misljenja o nekoj stvari u potpunoj suprotnosti od mog. Misljenje o nekoj stvari ne definise tog covjeka kao osobu kakva je.

Ja ništa ne kužim ko-koga, ali s gore napisanim se slažem.
Svatko treba dati svoje mišljenje, a ako nekome nečije mišljenje ne paše nemojte ni komentirati, tako ja radim.
Važno je da se ne vrijeđamo, ako se netko i povrijedi, neka se te osobe ispričaju jedna drugoj, bez da se mi ostale uplećemo u to.

citam i nist ne kuzim user posted image ,tko-koga i zasto?
a s ovim se potpuno slazem...user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!