|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 16:56:22
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: xxl Ženo ja sam neki dan na fejsu vidla tvoje slike čuj ideš mi na živce s onakvim izgledom jbt kak si zadržala liniju IZVORNA PORUKA: osobno Mene ponekad neki post malo iznervira, ali ugl ne, konkretno, nedavno je bila rasprava o savjetima za dojilje, stvorile se neke tenzije, a s zašto? Zato jer se neko naša prozvan, a neko je svoje mišljenje iznio na krivi način. Ali ne bi se smile događat takve stvari, svi imamo pravo reć tj. napisat ono šta mislimo, diskutabilno bi tribalo bit jedino ako ti postovi nekog vrijeđaju ili omalovažavaju, jer se niko ne bi smija tako osjećat, pa od toga i bježimo na raju, zar ne? Meni su stvarno sve cure ok, neke više, neke manje, ali nijedna mi nešto posebno ne smeta. ma ko se to meni ruga, ko? btw, obzirom na to di i s kim živim, čudim se kako imam uopće liniju...ikakvu, pa makar i zakrivljenu... Ja sam, nažalost, cila na svoju mamu, da prostite, guzata... da ne pazim, guza bi mi išla pet metara iza mene.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|