|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane...
31.3.2010 20:11:49   
maja
IZVORNA PORUKA: xxl

user posted image Ženo ja sam neki dan na fejsu vidla tvoje slikeuser posted image čuj ideš mi na živce s onakvim izgledomuser posted image jbt kak si zadržala liniju

hihi i ja sam je ogledavala user posted image

meni sad nitko neide na živce, ali evo sad ću prva priznati javno da mi je naša nata znala ići strašno na živceuser posted image  Nato, zlato, eto promjenila sam mišljenje i postala si mi draga user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 101
31.3.2010 21:15:22   
jadran
nit sam razočarana nit sam povrijeđena nit sam izigrana, al ak mogu reći ko mi ide na živce a da me ne kamenujete to je cool....user posted image user posted image
ne javljam se često, al često čitam i ne vjerujem....user posted image  nekad nije bilo tako...
svaki puta kad navratim jedna mi osoba uvijek zapadne za oko... tisuću tema a usudila bi se reći tako banalnih da mi bude neugodno kaj uopće pročitam..tipa jel moj pes voli moju mačku... mislim halooo...user posted image  tak da uopće ne otvaram više njene teme.. jednostavno preskačem....user posted image i problem riješen..
a dobitnik glavne nagrade je.... tananananaaa... natalijaxuser posted image user posted image user posted image

stiglo naše zlato
18.02.2009.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 102
31.3.2010 22:17:05   
Nika 24052006
Meni nitko ne smeta,niti me razočarava,niti izigrava... Drago mi je da sam ovdje,da mogu pitati što me zanima,ili nekome pomoći iskustvom.Ako me slučajno nešto i zasmeta,ili otvorim temu koja me,hajmo
tako reći,naživcira,jednostavno to preskočim,ohladim se i dobro..Kao što je već mnogo vas reklo,svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 103
31.3.2010 22:22:51   
novamama
da ima bar jedna dobra stvar od toga da stavim javno tko mi smeta, ide na živce ili tako nešto, to bih i napravila...ali nema niti jedna dobra stvar, a ta osoba/osobe to ionako vjerojatno vidi/vide...

zato, ne vidim razloga u prozivanju nekoga tko mi se ne sviđa, osim ako želim postići to da se i drugima manje sviđa, a to mi je jadno skroz......

babe jedneuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 104
31.3.2010 22:24:26   
pula25
ma ja vam isto nemam pojima tko i na koga se to svi žale. Isto sam iz drugih postova skužila da se nekoga proziva ali nisam uspjela pohvatati koga, zato sam to i napisala jer taj prozvani valjda to zna. nisam baš stalno ovdje ne hvatam sve, znam samo da nekih više nema zbog nekih drugih a da me ubijete koji su to točno, nemam pojima
Zašto je to tako????
Svi bi se trebali pitati
Moja je teorije da tamo gdje je puno žena na jednom mjestu prije ili kasnije nastane kokošinjac

Sječam se samo kad je netko (neznam nick,vi ćete sigurno znati) otvorio birc pod nazivom blablabla potpora na tiki.... U toj temi je bilo svega i svačega, mišljenja,stavova i šta ti ja znam. Nedajem za pravo nikome jer stvarno nisam toliko u toku, ali kao outsajder mogu reći da mi se čini da je od tog posta dosta toga krenulo nizbrdo. Zato i kažem da nas ima svakakvih i da svatko ima neki svoj film ali taj isti nemora biti u krivu. Pa čak i kad kažete da netko nema kučnog odgoja, niti to se nemože zamjeriti. Njemu je tako dobro, vjerovatno niti nezna za bolje, drugačije.

Pokušala sam svojim postom navesti sve vas da okrenete novi list i ne raspravljate i ne razmišljate tko je kakav, zašto, zbog čega itd. jer nema smisla, pogotove ne na javnoj temi. Ako netko ima nešto osobno protiv nekoga uvijek mogu to riještit privatno. Ovo je ipak javna stvar i uopče nije fora kad neki anonimus dođe po neki savjet a vidi nas čurke kako se raspravljamo kao mala djeca.
Kao što je netko napisao, ako je neka tema otvorena i postovi su vas naživcirali, pa tko vas vuče da ulazite u rasprave. Jedan klik na X u desnom gornjem uglu i sačuvajmo živce
svima veliko user posted image od mene

< Poruku je uredio pula25 -- 31.3.2010 22:39:26 >

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 105
31.3.2010 23:03:16   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: cvrčak

To vrtirepka namjerno baca kost samo da joj svi pišemo da ju volimouser posted image user posted image user posted image

Vrtirepka mustro Bečkauser posted image

kazem ja vama da mene ovaj cvrcak-prcak ne voli, svaki put me provali koje su mi namjere user posted image user posted image user posted image
hajde da si mi smjesta napisala da me i ti volis user posted image

xxl i bm evo za vas jedan veeliikiii user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 106
   [Obrisani korisnik]
31.3.2010 23:05:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 107
31.3.2010 23:06:02   
novamama

IZVORNA PORUKA: callanhoe

To vrtirepka namjerno baca kost samo da joj svi pišemo da ju volimouser posted image user posted image user posted image

Vrtirepka mustro Bečkauser posted image

kazem ja vama da mene ovaj cvrcak-prcak ne voli, svaki put me provali koje su mi namjere user posted image user posted image user posted image
hajde da si mi smjesta napisala da me i ti volis user posted image

xxl i bm evo za vas jedan veeliikiii user posted image user posted image

ma ko tebe ne bi voliouser posted image

misliš zbog glasanja...hmmm vidiš, možda....user posted image user posted image user posted image šalim se ludačo jedna, ti si mi baš osvježenje ovdje na rruser posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 108
31.3.2010 23:08:52   
Wukovarka
Uuu..ova tema brzo napreduje user posted image , a nisam ni započela sa čitanjem user posted image  user posted image

Nitko me ne živcira, nitko me ne sekira jer si to ne dozvoljavam, barem ne više user posted image

Kad bude...napišem ja to na brzinu user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 109
31.3.2010 23:09:48   
CallamityJane

nesrećo jednauser posted image  jesi li ti pročitala moj post na nekoj od prethodnih strana kada sam vidjela što misliš o meni??user posted image
Vrtirepka hitno ti treba mužuser posted image (Jel stigao?)

NIsam procitala ali sad cu potraziti user posted image
a i ja cekam da se javi kada ce krenuti hoce li nocas ili sutra ujutru, uglavnom sutra bi trebao biti ovde ako sve prodje kako treba a ja se molim da hoce user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 110
31.3.2010 23:11:16   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: novamama

ma ko tebe ne bi voliouser posted image

misliš zbog glasanja...hmmm vidiš, možda....user posted image user posted image user posted image šalim se ludačo jedna, ti si mi baš osvježenje ovdje na rruser posted image

user posted image

a jeste lijepo ovako cuti (procitati)ove tople rijeci user posted image
moracu cesce da cmizdrim user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 111
31.3.2010 23:11:29   
natalijax
aha sad znam sad su vec dvije osobe u koje sam sigurna da me nepodnose,sam neznam kaki pes i kakva mačkauser posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 112
31.3.2010 23:15:26   
CallamityJane
mozda misle ja macka nato user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 113
31.3.2010 23:16:25   
curice

il ja mačkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 114
31.3.2010 23:16:48   
novamama

IZVORNA PORUKA: natalijax

aha sad znam sad su vec dvije osobe u koje sam sigurna da me nepodnose,sam neznam kaki pes i kakva mačkauser posted image user posted image

ne daj se natouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 115
31.3.2010 23:17:39   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: curice

il ja mačkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mozda misle dvije macke i jos kakvog avlijanera da nadjemo user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 116
31.3.2010 23:17:53   
novamama
user posted image user posted image user posted image a meni je ovdje sve manje toga jasnouser posted image

obožavam ovakve teme gdje jedan pije, drugi plaća (možda), treći stoji zbunjen sa strane i pio bi (možda)..

hihihiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 117
31.3.2010 23:18:29   
natalijax
nerazumim ja,user posted image user posted image ja i dalje stojim kom smetam odma odem da bude bolje,stavite popis vecina pobjedujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 118
31.3.2010 23:21:00   
CallamityJane
nato ma kakav odlazak, ko ce sa mnom skupa nervirati celjad na raji, ne budi luda user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 119
31.3.2010 23:21:59   
natalijax
i nekužim jadran a što bi tebi trebalo biti neugodno zbog mojih tema,nit sam vrijeđala nit sam nadam se kog povrijedila,A to što su mi teme šiknute,to je sve stvar mog mladoh duha u meniuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 120
1.4.2010 10:05:40   
maja

nadam se da sam se barem ja obrisala sa tvog popisa user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 121
1.4.2010 10:11:15   
MILLA

A to što su mi teme šiknute,to je sve stvar mog mladoh duha u meniuser posted image user posted image

meni si baš zato simpa...user posted image user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 122
1.4.2010 12:04:45   
Florijan Jakov
Mene nerviraju ovakve teme, jer uvijek uzimaju najviše mjesta i pažnje, umjesto da se usredotočimo na bit RR i komentiramo teme koje trebaju komentare. Ko ima problema s nekim, nek to diskutiraju na pp ili slično.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 123
1.4.2010 12:41:44   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

Mene nerviraju ovakve teme, jer uvijek uzimaju najviše mjesta i pažnje, umjesto da se usredotočimo na bit RR i komentiramo teme koje trebaju komentare. Ko ima problema s nekim, nek to diskutiraju na pp ili slično.

user posted image user posted image user posted image
Plaćam ti cugu sljedeći puta!

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 124
1.4.2010 12:44:40   
njanja
slažem se, ja sam odlučila niti ne čitati

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!