Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 20:11:49
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: xxl Ženo ja sam neki dan na fejsu vidla tvoje slike čuj ideš mi na živce s onakvim izgledom jbt kak si zadržala liniju hihi i ja sam je ogledavala meni sad nitko neide na živce, ali evo sad ću prva priznati javno da mi je naša nata znala ići strašno na živce Nato, zlato, eto promjenila sam mišljenje i postala si mi draga
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 21:15:22
|
|
|
|
jadran
|
nit sam razočarana nit sam povrijeđena nit sam izigrana, al ak mogu reći ko mi ide na živce a da me ne kamenujete to je cool.... ne javljam se često, al često čitam i ne vjerujem.... nekad nije bilo tako... svaki puta kad navratim jedna mi osoba uvijek zapadne za oko... tisuću tema a usudila bi se reći tako banalnih da mi bude neugodno kaj uopće pročitam..tipa jel moj pes voli moju mačku... mislim halooo... tak da uopće ne otvaram više njene teme.. jednostavno preskačem.... i problem riješen.. a dobitnik glavne nagrade je.... tananananaaa... natalijax
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 22:17:05
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Meni nitko ne smeta,niti me razočarava,niti izigrava... Drago mi je da sam ovdje,da mogu pitati što me zanima,ili nekome pomoći iskustvom.Ako me slučajno nešto i zasmeta,ili otvorim temu koja me,hajmo tako reći,naživcira,jednostavno to preskočim,ohladim se i dobro..Kao što je već mnogo vas reklo,svatko ima pravo na svoje mišljenje.
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 22:22:51
|
|
|
|
novamama
|
da ima bar jedna dobra stvar od toga da stavim javno tko mi smeta, ide na živce ili tako nešto, to bih i napravila...ali nema niti jedna dobra stvar, a ta osoba/osobe to ionako vjerojatno vidi/vide... zato, ne vidim razloga u prozivanju nekoga tko mi se ne sviđa, osim ako želim postići to da se i drugima manje sviđa, a to mi je jadno skroz...... babe jedne
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 22:24:26
|
|
|
|
pula25
|
ma ja vam isto nemam pojima tko i na koga se to svi žale. Isto sam iz drugih postova skužila da se nekoga proziva ali nisam uspjela pohvatati koga, zato sam to i napisala jer taj prozvani valjda to zna. nisam baš stalno ovdje ne hvatam sve, znam samo da nekih više nema zbog nekih drugih a da me ubijete koji su to točno, nemam pojima Zašto je to tako???? Svi bi se trebali pitati Moja je teorije da tamo gdje je puno žena na jednom mjestu prije ili kasnije nastane kokošinjac Sječam se samo kad je netko (neznam nick,vi ćete sigurno znati) otvorio birc pod nazivom blablabla potpora na tiki.... U toj temi je bilo svega i svačega, mišljenja,stavova i šta ti ja znam. Nedajem za pravo nikome jer stvarno nisam toliko u toku, ali kao outsajder mogu reći da mi se čini da je od tog posta dosta toga krenulo nizbrdo. Zato i kažem da nas ima svakakvih i da svatko ima neki svoj film ali taj isti nemora biti u krivu. Pa čak i kad kažete da netko nema kučnog odgoja, niti to se nemože zamjeriti. Njemu je tako dobro, vjerovatno niti nezna za bolje, drugačije. Pokušala sam svojim postom navesti sve vas da okrenete novi list i ne raspravljate i ne razmišljate tko je kakav, zašto, zbog čega itd. jer nema smisla, pogotove ne na javnoj temi. Ako netko ima nešto osobno protiv nekoga uvijek mogu to riještit privatno. Ovo je ipak javna stvar i uopče nije fora kad neki anonimus dođe po neki savjet a vidi nas čurke kako se raspravljamo kao mala djeca. Kao što je netko napisao, ako je neka tema otvorena i postovi su vas naživcirali, pa tko vas vuče da ulazite u rasprave. Jedan klik na X u desnom gornjem uglu i sačuvajmo živce svima veliko od mene
< Poruku je uredio pula25 -- 31.3.2010 22:39:26 >
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:03:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak To vrtirepka namjerno baca kost samo da joj svi pišemo da ju volimo Vrtirepka mustro Bečka kazem ja vama da mene ovaj cvrcak-prcak ne voli, svaki put me provali koje su mi namjere hajde da si mi smjesta napisala da me i ti volis xxl i bm evo za vas jedan veeliikiii
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 31.3.2010 23:05:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:06:02
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: cvrčak To vrtirepka namjerno baca kost samo da joj svi pišemo da ju volimo Vrtirepka mustro Bečka kazem ja vama da mene ovaj cvrcak-prcak ne voli, svaki put me provali koje su mi namjere hajde da si mi smjesta napisala da me i ti volis xxl i bm evo za vas jedan veeliikiii ma ko tebe ne bi volio misliš zbog glasanja...hmmm vidiš, možda.... šalim se ludačo jedna, ti si mi baš osvježenje ovdje na rr
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:08:52
|
|
|
|
Wukovarka
|
Uuu..ova tema brzo napreduje , a nisam ni započela sa čitanjem Nitko me ne živcira, nitko me ne sekira jer si to ne dozvoljavam, barem ne više Kad bude...napišem ja to na brzinu
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:09:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: cvrčak nesrećo jedna jesi li ti pročitala moj post na nekoj od prethodnih strana kada sam vidjela što misliš o meni?? Vrtirepka hitno ti treba muž (Jel stigao?) NIsam procitala ali sad cu potraziti a i ja cekam da se javi kada ce krenuti hoce li nocas ili sutra ujutru, uglavnom sutra bi trebao biti ovde ako sve prodje kako treba a ja se molim da hoce
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:11:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: cvrčak ma ko tebe ne bi volio misliš zbog glasanja...hmmm vidiš, možda.... šalim se ludačo jedna, ti si mi baš osvježenje ovdje na rr a jeste lijepo ovako cuti (procitati)ove tople rijeci moracu cesce da cmizdrim
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:11:29
|
|
|
|
natalijax
|
aha sad znam sad su vec dvije osobe u koje sam sigurna da me nepodnose,sam neznam kaki pes i kakva mačka
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:15:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
mozda misle ja macka nato
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:16:25
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe mozda misle ja macka nato il ja mačka
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:16:48
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: natalijax aha sad znam sad su vec dvije osobe u koje sam sigurna da me nepodnose,sam neznam kaki pes i kakva mačka ne daj se nato
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:17:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: callanhoe mozda misle ja macka nato il ja mačka mozda misle dvije macke i jos kakvog avlijanera da nadjemo
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:17:53
|
|
|
|
novamama
|
a meni je ovdje sve manje toga jasno obožavam ovakve teme gdje jedan pije, drugi plaća (možda), treći stoji zbunjen sa strane i pio bi (možda).. hihihi
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:18:29
|
|
|
|
natalijax
|
nerazumim ja, ja i dalje stojim kom smetam odma odem da bude bolje,stavite popis vecina pobjeduje
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:21:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
nato ma kakav odlazak, ko ce sa mnom skupa nervirati celjad na raji, ne budi luda
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 31.3.2010 23:21:59
|
|
|
|
natalijax
|
i nekužim jadran a što bi tebi trebalo biti neugodno zbog mojih tema,nit sam vrijeđala nit sam nadam se kog povrijedila,A to što su mi teme šiknute,to je sve stvar mog mladoh duha u meni
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 1.4.2010 10:05:40
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: natalijax aha sad znam sad su vec dvije osobe u koje sam sigurna da me nepodnose,sam neznam kaki pes i kakva mačka nadam se da sam se barem ja obrisala sa tvog popisa
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 1.4.2010 10:11:15
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: natalijax A to što su mi teme šiknute,to je sve stvar mog mladoh duha u meni meni si baš zato simpa...
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 1.4.2010 12:04:45
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Mene nerviraju ovakve teme, jer uvijek uzimaju najviše mjesta i pažnje, umjesto da se usredotočimo na bit RR i komentiramo teme koje trebaju komentare. Ko ima problema s nekim, nek to diskutiraju na pp ili slično.
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 1.4.2010 12:41:44
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Mene nerviraju ovakve teme, jer uvijek uzimaju najviše mjesta i pažnje, umjesto da se usredotočimo na bit RR i komentiramo teme koje trebaju komentare. Ko ima problema s nekim, nek to diskutiraju na pp ili slično. Plaćam ti cugu sljedeći puta!
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 1.4.2010 12:44:40
|
|
|
|
njanja
|
slažem se, ja sam odlučila niti ne čitati
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!