|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rad vani
5.8.2010 23:20:24   
njanja
IZVORNA PORUKA: boba125

Treba puno truda i odricanja ako hoces imati nesto bez obzira na to dal si u Hrvatskoj,Austriji,Njemackoj...

Evo, ovo ne kazemo mi iz "parlaonice", nego netko tko zivi vani...
drago mi je da si to i ti rekla

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 126
6.8.2010 7:10:01   
Bebys
bila sam u AUS...nije bajno...bas...njemacka je puno bolja i bolje je standard jaci...kazu svi da u AUSTRIJI nije lako..sretno boba...user posted image

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 127
6.8.2010 8:17:09   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: boba125

Nisam procitala sve ali mogu ukratko reci svoje misljenje.
Ja nisam otisla u A zato jer sam mislila da cu tu sve dobit servirano i da necu morati malim prstom mrdnuti.Otisla sam zbog mm-a i nije mi bilo lako ostaviti svoj zivot koji sam imala 28 godina i doci tu gdje nemam nikog,ne znam jezik i ne radim.Rado bi se vratila ali...Mm tu radi i stvarno radi i prekovremene i 6 dana u tjednu i ne zali se.Rinta ko konj u nocnoj.Kad se D rodio bio je sa mnom u radjaoni i poslije je isao raditi,nije dobio slobodno.Ima relativno dobru placu ali da nas troje mozemo od toga ugodno zivjeti,e, ne mozemo.Jedva cekam da zavrsim tecaj njemackog pa da pocnem raditi,nije mi ni vazno sto i gdje samo da se pokrenem i da zaradim.Posla ima i ak si voljan raditi bit ce i placen.Ali ima i onih kojima je svejedno i cekaju svaki mjesec socijalnu-to ja ne kuzim i nikad necu skuzit user posted image
Treba puno truda i odricanja ako hoces imati nesto bez obzira na to dal si u Hrvatskoj,Austriji,Njemackoj...

E u ovom boldanom je osnovna razlika! Kod nas ima puno onih koji itekako rade a nisu za to adekvatno plaćeni.Frustrirajuće je kad radiš i po 10-12 sati a ne samo da nisi za to nagrađen,nego ne znaš kako izgurati mjesec.Mi radimo obadvoje i od te 2 plaće ne možemo ugodno živjeti,a dijete tek dolazi.Tvoj muž krvavo radi ali uzdržava tebe i dijete,što moj sa svojom plaćom nebi mogao.Ima jako puno onih kojima je još gore nego nama.Mene ljuti kad ispada da se mi tu nešto žalimo jer bi htjeli ne raditi ništa a imati sve (istina,ima i takvih).Životni standard nam je koma,samo neki to malo više osjete,a neki ipak manje.Ja samo želim da se to odricanje i rad isplati,nagradi.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 128
7.8.2010 9:53:14   
boba125
IZVORNA PORUKA: nemammaste

E u ovom boldanom je osnovna razlika! Kod nas ima puno onih koji itekako rade a nisu za to adekvatno plaćeni.Frustrirajuće je kad radiš i po 10-12 sati a ne samo da nisi za to nagrađen,nego ne znaš kako izgurati mjesec.Mi radimo obadvoje i od te 2 plaće ne možemo ugodno živjeti,a dijete tek dolazi.Tvoj muž krvavo radi ali uzdržava tebe i dijete,što moj sa svojom plaćom nebi mogao.Ima jako puno onih kojima je još gore nego nama.Mene ljuti kad ispada da se mi tu nešto žalimo jer bi htjeli ne raditi ništa a imati sve (istina,ima i takvih).Životni standard nam je koma,samo neki to malo više osjete,a neki ipak manje.Ja samo želim da se to odricanje i rad isplati,nagradi.

znam,razumijem te.Da smo u Hrvatskoj i da mm radi isti posao,istu satnicu ne bi dobio vise od 3500 kn a da prezivimo to nam naravno ne bi bilo dosta.
jest da nam je lakse tu prezivjet s njegovom placom,ali ne mozemo sad trosit bez razmisljanja,gledamo na svaki potrosen euro.kupujemo na snizenjima...
htjedoh zapravo reci da je rad placen ali da nije samo tak kak si neki misle.Nitko ti nista ne daje samo tako.
I da,ne primaju 2000 ljudi iz Hrvatske nego opcenito iz cijelog svijeta,pa onda ako upadnes...

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 129
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!