|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
7.7.2008 21:18:32   
Puli
sjela na pet minuta
pa ću dalje

jel može jednauser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1801
7.7.2008 21:18:41   
božica
Dobro je Zvrk neka samo naglo ne porastu te nepristojne kile-koje se samo zakelje a kasnije ih se teško riješitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A zakaj sam stala na tri kockiceuser posted image -kaj ja znam-onako kao da probam user posted image al mi je puna guzica pa sam zato stala-da nije pojela bi i to.user posted image

A jel imaš neke promjene ili još ništa------------------ja ih nisam imala pretjerano u obe trudnoće a ti??????
E a kaj je Danijel rekao kada si mu rekla da će mama roditi seku ili bracuuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1802
7.7.2008 21:18:54   
Ruža
Curke odoh user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1803
7.7.2008 21:20:55   
Puli
ružo pa kam si sad zbrisala ima vremena pegla ne bu zbrisala a puli je još malo tu

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1804
7.7.2008 21:22:59   
božica
Puli samo sjedni-e a jesi se spakirala barem većinu---nikad kraja-user posted image

E Rosita rosita samo odi peglati-ajde sretno------ja bum sutra-prošli tjedan nisam peglala jer stvarno nisam imala kad--------------------------------sutra bi već moglauser posted image user posted image user posted image user posted image

Puli uzmi si kavicu srk srk-pa se brzo ustani user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1805
7.7.2008 21:23:44   
Ruža
Puli laptop je već gore....user posted image  MM igrao igricu pa mi ostavio, mogao je usput i opeglati. Kako si nam ti?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1806
7.7.2008 21:29:21   
ZVRK
ružo,ne prolaze mi pp

božice,sto se tiće problema .nemam ih,ali mi je ćudno da sam pala jer prvi put nisam ništa padala,a još ćudnije je to što ne povraćam a izgubila sam 3 kg.sutra idem u pulsko rodilište na UZ pa ću vidjeti šta će mi kazati.moj veliki zvrk ti je doznao da sam trudna odmah poslije mm.bio je oduševljen.mazi me i pazi ako kažem da me boli stomak.onda on pomazi i sve prođe,samo što sada imam 3godišnje sina koji ima bebu u škembi(kako on kaže).sve šta ja radim u vezi stomaka ili kažem za bebu isto i on tako.                                     jedino šta mi nisu ništa rekli su bili svekar i svekrva šta je bilo i za očekivati.nadala sam se da se možda budu drugačije ponijeli  i uspijeli su ne malo izbedirati,ali KRIVU DRINU NE MOŽEŠ ISPRAVITI-   glavno da su moja dva dečka zadovoljna a druge ko j...user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1807
7.7.2008 21:31:42   
Puli
Puli samo sjedni-e a jesi se spakirala barem većinu---nikad kraja-

jesam sve-možeš misliti sigurno sam ponešto i zaboravila ali to bum skužila kad dojdem na more

još se fotić puni i mob

i ujutro skinemo one spužvice sa kinde

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1808
7.7.2008 21:34:04   
Puli
najbitnije je zvrkiću da si nam ti zadovoljna a druge ko šiša neka love miša

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1809
7.7.2008 21:39:19   
ZVRK
rekla sam sama sebi da joj neću ništa kazati šta je sa bebicom,da ću je muljati ako bude pitala samo radi susjeda(tako je moju šogicu prvi put pitala kada je bila u 7 mj.ona sada broji jako sitno 5 dana.samo što ću morati dobro sve isplanirati jer kada ja idem dr onda ne mogu raditi marendu dečkima pa mora ona tako da.........                                                                                                                                                                   od kada me nije bilo teško vas je svih pohvatati tako da nisam još sve stigla upiti ali budem ja već u hodu malo po malo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1810
7.7.2008 21:43:43   
božica
Potpisujem puli kak veli bitno je da ste ti vi  dobro a druge tko ih šišauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1811
7.7.2008 21:44:20   
ZVRK
                                user posted image user posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1812
7.7.2008 22:02:12   
Ruža
Curke eto me na pola puta...user posted image
Malo da odmorim s vama... Sto se nudi ledeno za piti?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1813
7.7.2008 22:08:16   
Puli
što god želiš
puli časti

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1814
7.7.2008 22:09:52   
Ruža
Može jedna limunada s puno leda... Puli pa ti nama sutra ode...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1815
7.7.2008 22:12:06   
Puli
stiže ružo

ali ovaj tjedan ću vam još koji put navratiti

mm je sa mnom do 15.7.
pa ću u internet kafe svratiti

i zato se pozdravljati puno neću
da ne budem puli tuliuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1816
7.7.2008 22:19:59   
tonkica
Kaj se pije večeras?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1817
7.7.2008 22:20:19   
Ruža
Hvala Puli! user posted image Super mi je sjela...
Ma javljat ćeš se ti nama i kad MM ode, pa navikla je Cvjetić po kompiću lupkati!user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1818
7.7.2008 22:21:29   
Puli
jučer mi je cijelu poruku obrisala pa morala ponovo pisati

imate nove fotke
da nas ne zaboraviteuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1819
7.7.2008 22:22:09   
Puli
po želji tonkice

ja častim
a i fino nam je friško u zg-u

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1820
7.7.2008 22:25:32   
tonkica
Može onda i meni kao i Ruži, limunadicu!
Veliš slikice? Idem ih malo škicnuti da vas vidim prije neg nam sutra odletite.
Super je sad kod nas! Kiša lijepo pada, baš je lijepo ohladilo i da se disat. Bit će super spavat noćas! user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1821
7.7.2008 22:26:31   
Ruža
Idem još 15 min peglati pa se vraćam do tada molim lijepo organizirajte jednu tulumarku za našu Puli!user posted image  
Evo ja započinjemuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1822
7.7.2008 22:27:34   
tiha
curke otjerala sam mm od kompa.......jeeeeeeeeeeeeeee

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1823
7.7.2008 22:27:56   
ZVRK
ja vas svih pozdravljam i želim vam da nešto lijepo sanjate.idem na tušing i onda na spavanac.laku noć.pišem sutra kada se vratim od UZ

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1824
7.7.2008 22:28:10   
tonkica
user posted image  za našu Puli i Cvijetu! Medena sam! Kako guštam u kinbaču. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!