Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:18:32
|
|
|
|
Puli
|
sjela na pet minuta pa ću dalje jel može jedna
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:18:41
|
|
|
|
božica
|
Dobro je Zvrk neka samo naglo ne porastu te nepristojne kile-koje se samo zakelje a kasnije ih se teško riješiti A zakaj sam stala na tri kockice -kaj ja znam-onako kao da probam al mi je puna guzica pa sam zato stala-da nije pojela bi i to. A jel imaš neke promjene ili još ništa------------------ja ih nisam imala pretjerano u obe trudnoće a ti?????? E a kaj je Danijel rekao kada si mu rekla da će mama roditi seku ili bracu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:18:54
|
|
|
|
Ruža
|
Curke odoh .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:20:55
|
|
|
|
Puli
|
ružo pa kam si sad zbrisala ima vremena pegla ne bu zbrisala a puli je još malo tu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:22:59
|
|
|
|
božica
|
Puli samo sjedni-e a jesi se spakirala barem većinu---nikad kraja- E Rosita rosita samo odi peglati-ajde sretno------ja bum sutra-prošli tjedan nisam peglala jer stvarno nisam imala kad--------------------------------sutra bi već mogla Puli uzmi si kavicu srk srk-pa se brzo ustani
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:23:44
|
|
|
|
Ruža
|
Puli laptop je već gore.... MM igrao igricu pa mi ostavio, mogao je usput i opeglati. Kako si nam ti?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:29:21
|
|
|
|
ZVRK
|
ružo,ne prolaze mi pp božice,sto se tiće problema .nemam ih,ali mi je ćudno da sam pala jer prvi put nisam ništa padala,a još ćudnije je to što ne povraćam a izgubila sam 3 kg.sutra idem u pulsko rodilište na UZ pa ću vidjeti šta će mi kazati.moj veliki zvrk ti je doznao da sam trudna odmah poslije mm.bio je oduševljen.mazi me i pazi ako kažem da me boli stomak.onda on pomazi i sve prođe,samo što sada imam 3godišnje sina koji ima bebu u škembi(kako on kaže).sve šta ja radim u vezi stomaka ili kažem za bebu isto i on tako. jedino šta mi nisu ništa rekli su bili svekar i svekrva šta je bilo i za očekivati.nadala sam se da se možda budu drugačije ponijeli i uspijeli su ne malo izbedirati,ali KRIVU DRINU NE MOŽEŠ ISPRAVITI- glavno da su moja dva dečka zadovoljna a druge ko j...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:31:42
|
|
|
|
Puli
|
Puli samo sjedni-e a jesi se spakirala barem većinu---nikad kraja- jesam sve-možeš misliti sigurno sam ponešto i zaboravila ali to bum skužila kad dojdem na more još se fotić puni i mob i ujutro skinemo one spužvice sa kinde
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:34:04
|
|
|
|
Puli
|
najbitnije je zvrkiću da si nam ti zadovoljna a druge ko šiša neka love miša
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:39:19
|
|
|
|
ZVRK
|
rekla sam sama sebi da joj neću ništa kazati šta je sa bebicom,da ću je muljati ako bude pitala samo radi susjeda(tako je moju šogicu prvi put pitala kada je bila u 7 mj.ona sada broji jako sitno 5 dana.samo što ću morati dobro sve isplanirati jer kada ja idem dr onda ne mogu raditi marendu dečkima pa mora ona tako da......... od kada me nije bilo teško vas je svih pohvatati tako da nisam još sve stigla upiti ali budem ja već u hodu malo po malo
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:43:43
|
|
|
|
božica
|
Potpisujem puli kak veli bitno je da ste ti vi dobro a druge tko ih šiša
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 21:44:20
|
|
|
|
ZVRK
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:02:12
|
|
|
|
Ruža
|
Curke eto me na pola puta... Malo da odmorim s vama... Sto se nudi ledeno za piti?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:08:16
|
|
|
|
Puli
|
što god želiš puli časti
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:09:52
|
|
|
|
Ruža
|
Može jedna limunada s puno leda... Puli pa ti nama sutra ode...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:12:06
|
|
|
|
Puli
|
stiže ružo ali ovaj tjedan ću vam još koji put navratiti mm je sa mnom do 15.7. pa ću u internet kafe svratiti i zato se pozdravljati puno neću da ne budem puli tuli
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:19:59
|
|
|
|
tonkica
|
Kaj se pije večeras?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:20:19
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Puli! Super mi je sjela... Ma javljat ćeš se ti nama i kad MM ode, pa navikla je Cvjetić po kompiću lupkati!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:21:29
|
|
|
|
Puli
|
jučer mi je cijelu poruku obrisala pa morala ponovo pisati imate nove fotke da nas ne zaboravite
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:22:09
|
|
|
|
Puli
|
po želji tonkice ja častim a i fino nam je friško u zg-u
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:25:32
|
|
|
|
tonkica
|
Može onda i meni kao i Ruži, limunadicu! Veliš slikice? Idem ih malo škicnuti da vas vidim prije neg nam sutra odletite. Super je sad kod nas! Kiša lijepo pada, baš je lijepo ohladilo i da se disat. Bit će super spavat noćas!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:26:31
|
|
|
|
Ruža
|
Idem još 15 min peglati pa se vraćam do tada molim lijepo organizirajte jednu tulumarku za našu Puli! Evo ja započinjem
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:27:34
|
|
|
|
tiha
|
curke otjerala sam mm od kompa.......jeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:27:56
|
|
|
|
ZVRK
|
ja vas svih pozdravljam i želim vam da nešto lijepo sanjate.idem na tušing i onda na spavanac.laku noć.pišem sutra kada se vratim od UZ
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:28:10
|
|
|
|
tonkica
|
za našu Puli i Cvijetu! Medena sam! Kako guštam u kinbaču.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!