Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:40:07
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Meni se danas sestra na vaganju čudila: prošli tjedan 86,2 kg, danas 85. tonkice, ti si valjda jedina trudnica koja mršavi.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:40:49
|
|
|
|
njanja
|
gdje ste svi nestali?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:45:09
|
|
|
|
njanja
|
znate šta: sad ću sama sa sobom pisati da dođem do 100-te strane
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:45:34
|
|
|
|
njanja
|
jadna ja, nikoga nemaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:46:45
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: tonkica Meni se danas sestra na vaganju čudila: prošli tjedan 86,2 kg, danas 85. tonkice, ti si valjda jedina trudnica koja mršavi..... Nije,nije... i ja sam zadnja dva mjeseca gubila po cca 1-1,5 kg...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:48:57
|
|
|
|
njanja
|
pa onda si i ti frajerica..... Meni bi se vaga raspala da sma još mjesec dana bila trudna
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:51:34
|
|
|
|
Ruža
|
FJ taman sam čitala o kilicama, šta je to stvarno moguće? Evo prasica vaga od kako sam joj bateriju promijenila pokazuje kilu više. Tonkica svaka čast, otkrij nam recept? Kako ste mi curke? Njanja još malo i novi bic ćemo otvarati.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:53:27
|
|
|
|
Ruža
|
Samo što nekako sve manje i manje trudnica u bircu? Sve same mamice? Hajmo trudnice u akciju!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 15:58:20
|
|
|
|
njanja
|
da da, sve više mamita.... Rosie, kako si mi ti?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:03:52
|
|
|
|
maja
|
Bok cure! Evo još me glava boli i spava mi se nadam se da će noćas biti bolje pa ću uspjeti odmoriti! Idem sad kod sestre, pa ćemo predvečer u grad u trošenje novaca!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:05:03
|
|
|
|
njanja
|
Blago tebi majo.....mi juče bili u gradu po 1. put s janom, ali smo malo bili napeti (razumljivo) pa nismo stigli potrošiti novce
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:06:32
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
a po postojećoj situaciji čini se da da trudnica (od sadašnjih mamica) neće biti tako skoro..moramo privući nove trudnice i trudilice... ...evo moram se pohvaliti da moje kilice (pretjerane, a ima ih dosta) po malo idu proć..malo vozim bicikl, malo me frendica prišteka na jedan stroj za elektrostimulaciju mišića, malo se mažem kemicama, malo manje papam....valjda će nastaviti tim tempom....još kad na jesen krenem ne neku aktivnost(teretana, fitnes..) di će mi biti kraj?!??!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:07:30
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
o, draga bit će vremena za trošenje novaca, vjeruj mi....potrošit ćeš i što imaš i što nemaš
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:10:54
|
|
|
|
maja
|
ma ja idem po pelenice i moram si neki grudnjak kupiti, svi mi mali a u ovom za dojilje mi vise evo moram ići, MM me tjera sa kompjutera, pozdrav do kasnije!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:14:17
|
|
|
|
njanja
|
FJ!!! za trošenje...baš si me nasmijala....A i ja planiram vratizti svoju staruuuuu kilažu, ali problem je staru-PRIJE NEGO SAM ZATRUDNILA (prije trudnoće sam dobila 5 kg viška, a onda u trudnoći 18)....Sad sam ostala bez 13, ali ostaju ovih 10 koje moram do sljedećeg ljeta nekako čarobnim štapićem (DA BAR) potrošiti....Planiram u 1 mj nakon NG i kolača i prežderavanja ( a i zbog carskog reza su mi preporučili ne prije 6 mj) ponovno u teretanu i na aerobic, makar 2 x tjedno.... A onda na proljeće trčanje i rolanje....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:15:20
|
|
|
|
Ruža
|
Majo kad te uhvati tako slabo stavi si malo soli u žličicu i pojedi s čašom vode. Meni pomogne. Čuvaj se. Evo majstori otišli za danas pa mogu malo odahnuti.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:15:35
|
|
|
|
njanja
|
zašto danas svih muževi tjeraju sa kompa????? MUŽEVI, aloooooo??? da Majo, i mene nervira ovaj grudnjak za dojilje....spavam u onom sportskom grudnjaku (onaj kao kanotjerica do ispod cica) jer bi inače rasprsnula....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:16:30
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Majo kad te uhvati tako slabo stavi si malo soli u žličicu i pojedi s čašom vode. E da-ili limuna ili šećera s vodom...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:20:01
|
|
|
|
Ruža
|
Njanja s obzirom koliko ćeš love uštedjeti moći ćeš si instruktora uzeti. FJ bravo za kile! Samo tako naprijed! Drage moje mogu vam reći da sam se već pomalo i poželila dijeta, onog uzbuđenja kad pokaže kilu manje. A tek sad kad više neću raditi kad ih krenem slagati.... Uf,uf, gdje će mi biti kraj...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:22:01
|
|
|
|
njanja
|
Nećeš Ružo sada...sada ćeš lutati, odmarati, guštati, biti opuštena pa će biti sve kako treba.....Od danas si na GO, ha???? BRAVOOOOOOOO!!!! I ti si fanjski izdržala!!!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:22:25
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: njanja zašto danas svih muževi tjeraju sa kompa????? MUŽEVI, aloooooo??? da Majo, i mene nervira ovaj grudnjak za dojilje....spavam u onom sportskom grudnjaku (onaj kao kanotjerica do ispod cica) jer bi inače rasprsnula.... za muževe! Nisu mi jasni ti grudnjaci za dojilje, šta se ne može obični samo preklopiti dolje? Tupsavica-glupsavica?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:25:01
|
|
|
|
Ruža
|
Njanja danas bio zadnji radni dan.. Sinoć me takva bedara ulovila da sam od muke da oprostite proljev i grčeve jutros dobila. A nadam se da ću guštati, trudit ću se... Jel Jan još pava? On je baš neka dobra bebica...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:26:01
|
|
|
|
tina1602
|
curke da vam javim... bili smo danas kod doktora.... ono nije prošlo, preko dana je i veće.... sad moramo ići okulisti....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:33:45
|
|
|
|
njanja
|
Ružo, zašto bedara? ja obožavam svoj posao, ali moram ti reći da sam jedva čekala na Go, bilo mi je svega osta...toliko sam e dala u posao da nisam stigla do naveče guštati u trudnoći....I onda kada sam počela....2,5 mjeseca su mi VRIJEDILA KAO 12 MJESECI, bez pretjerivanja.....A grudnjaci...pojma nemam...kažem ti ja noću stavim onaj sportski i samo ga dignem gore.....Naudobnije mi je...... Tino, što je, propustila sam što je ONO?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 10.7.2008 16:34:07
|
|
|
|
Ruža
|
A joj Tina, baš mi je žao. Kad idete okulisti?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!