|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
14.2.2010 14:50:53   
danery
joj znaš šta, i ja mrzim takve situacije, pogotovo kad ufuraš u dućan i kažeš da bi pogledala što imaju, a žena te spopadne ko štršljen sa neželjenim savjetima,preporukama i reklamama...

al moram reći i da nije ni njim aza zavidjet... svašta i te prodavačice prožive... znam po sebi jer sam za vrijeme faxa i sama radila u butiku, pa mi jedan dan ušla babetina od nekih 60 god i cirka 100 kg i navalila na neku malu bluzicu od gužvanog pamuka... nema teoretske šanse stat u to, al bluza je zgužvana pa bu se rastegnula, taman za nju, ne?? i sad ja ne mogu reći da ne dam, nego preporućim veći broj jer ni ja u tu nisam stala sa svojih 68 kg, al ne! baba navalila,pa je ispalo ovak: ljetno doba, u radnji nema klime, temp.oko 40, baba znojna, neće u garderobu nego se skida u pol radnje kraj otvorenih vrata, BEZ GRUDNJAKA, MOLIM!!! i tak nateže tu bluzu da me mozak boli...a tek obješene sisuljke do pupka... joj da mi nije bilo zlo, umrla bih od smijeha i obrnuto... strašno...

zato sad ja bez vau kratko i jasno otepem nepoželjnu pomoć i ne dam se jašit, al se trudim i da prodavače ne dovedem u neugodnosti...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 1676
14.2.2010 15:24:20   
danery
joj tebi veselo ko i meni...

ja se udala u kuću sa 6 ljudi gdje su još svekrvini roditelji živi i naravno baba glavna šefica... aha, malo sutra... nije žena loša, al me ubi u pojam svojim uvjeravanjima i teorijama kako je ona kad je bila trudna ovo i ono...user posted image
a svekrva je tipa tvoj svekar.. ta samo ide radit od 7 do 3, u 4 dođe kući, ode kod mame jest, obriše usta i ostatak dana bleji u tv... ja i muž živimo kod nje u potkrovlju, istina da ju uopće ne vidimo, al brate mili, nemoj s..t, pola kuće smo joj mi na konto svatova opremili,a ona svaku priliku koristi da kvoca kad bi mi sebi planirali kupiti neki stan, što li već...(ja ne radim, a muž kod privatnika jedva 3000...ajme kreditne sposobnosti,ha?)

a za hranu i režije da i ne govorim, dok sam ja radila, sve sam za kuhinju kupovala,nije se mene pitalo otkuda i imam li...za režije koje mi plaćamo (digi, tel.-naša priv. linija, životno osiguranje) ona kaže neki dan TO UOPĆE NISU REŽIJE, REŽIJE SU STRUJA, VODA, PLIN...
jučer ju mm htio u top-uvijek se nađe prčkat i spremat po frizu kad nas nema...bacila 20 dkg šunke i sira jer joj je malo smrdilo...pa ju ovaj pokupio da nek baca ono što sama kupi ak već neće jesti ono što mi kupimo...

ma joj,ima žena provala svaki dan, al ja to hladno otpilim...zadnje mi je pametno rekla (kad sam joj rekla da sam trudna,prije neka 3 mj.) NEMOJ TO NIKOM GOVORIT,ŠTA ZNAŠ HOĆE LI TO OSTAT I HOĆE LI BIT U REDU...eto ti dobrih želja...
zato svaku svekrovu prečuj-naravno, prije toga mu kratko i jasno reci nek kupi šta bi jeo, pa ćeš napravit i njemu i vama...valjda ima toliko mozga da će skontat neke stvari...

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 1677
14.2.2010 15:30:10   
lee
luda sam..muž došao doma sinoč pijan...dobro da sam spavala...onda je sve smočio sa vinom po parketu....morala sam čistiti i sad odmara opet..a prespavao je cjeli dan skoro..uf ma izbrojala bi mu svašta a li nema koristi....jer on nikako da shvati da nije više tinejdjer koji če se napiti...i user posted image prespavati dan...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1678
14.2.2010 16:14:17   
danery
ajoj znam kak ti je, i moja prijateljica ima takvog... svako malo slušam takve priče... al zaista nema smisla prigovarat jer oni to ne kuže i ne slušaju...
ne znam što bih ja da je moj takav...na svu sreću, njemu dosta 2 piva i već je u andaluziji, pa sam ide spavat dok je još mobilan...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1679
14.2.2010 16:18:51   
leilany
IZVORNA PORUKA: lee

luda sam..muž došao doma sinoč pijan...dobro da sam spavala...onda je sve smočio sa vinom po parketu....morala sam čistiti i sad odmara opet..a prespavao je cjeli dan skoro..uf ma izbrojala bi mu svašta a li nema koristi....jer on nikako da shvati da nije više tinejdjer koji če se napiti...i user posted image prespavati dan...

lee..drz se darling user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1680
14.2.2010 16:23:22   
lee
evo me držim se...user posted image  dobio je sad lekciju predavanja....i sad šuti...

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1681
14.2.2010 16:31:35   
leilany

evo me držim se...user posted image  dobio je sad lekciju predavanja....i sad šuti...

ma pokazi zube...grrrrrrrr....user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1682
14.2.2010 16:47:48   
anuska08

user posted image user posted image user posted image user posted image Tako trebaa!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1683
14.2.2010 16:53:52   
Domy

IZVORNA PORUKA: anuska08

user posted image user posted image user posted image user posted image Tako trebaa!

slažem seeee

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1684
14.2.2010 19:35:48   
ZVRK

..muž došao doma sinoč pijan...

mene to danas očekuje ali sam spremna na to jer su maškare i od 7i30ujutro je u ''akciji''.
sutra je na''bolovanju''.
jučer je došao''veseli''u skoro jedan sat a došao na trenutakoko 8(ako se ne varam i nestao pa onda zalomio do ....
i u jedan se brijao i tuširao te mene natravno probudio skroz.
ja sam mu odbrojala jučer dok se spremao za kupanje.......

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1685
14.2.2010 19:41:07   
curice
udrite cure tavama

bravo leeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1686
14.2.2010 19:41:39   
novamama
moj biser je danas izjavio kako on može raditi što hoće! (nakon što sam ga budila ujutro sat vremena da čuva maloga da bi ja mogla popeglati robu i oprati wc)...

baš sam bila dobre volje dok mi nije počelo kipiti, mrzim kad je takav trutast sav...

ugl, on može što hoće raditiuser posted image

ma zamisli ti te glupe izjave!

rekla sam mu da naravno da ne može jer da ima dijete i da je drugo na putu i da nikako ne može raditi što želi nego što mu život servira..

magarac...shvatio je poruku, ali zašto uvijek moram vikati da bi me čuo?

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1687
14.2.2010 19:43:25   
curice
a da drugi put budeš još glasnija

nažalost neki ni urlikanje ne čujuuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1688
14.2.2010 19:45:31   
novamama

IZVORNA PORUKA: curice

znaš kako se pas trenira - nema tu deranja, ima da posluša na šapat....

e, samo što ljudi nisu psi, ali neki put mi dođe.....ufffff....

i onda smo rošpije!?

a prvo sam mu rekla dobre volje, sa osmjehom, što moramo ('mi') obaviti...ali dok nisam dreknula ništa....

ma....

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1689
14.2.2010 19:46:39   
lee
IZVORNA PORUKA: novamama

ugl, on može što hoće raditiuser posted image

ma zamisli ti te glupe izjave!

magarac...shvatio je poruku, ali zašto uvijek moram vikati da bi me čuo?

ja vičem ali me nitko ne čuje....uf držala sam mu ja danas predavnje...a on meni razumijem...uf dobit če on po glavi...ovakouser posted image  Zvrk ovo je i za tebe...user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1690
14.2.2010 19:49:16   
ZVRK
hvala draga.
p.s.user posted image od čokse je u MOME frižideru

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1691
14.2.2010 19:51:42   
lee
IZVORNA PORUKA: ZVRK

hvala draga.
p.s.user posted image od čokse je u MOME frižideru

stižem ja po malo torte.user posted image  drži mi se.

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1692
14.2.2010 19:52:20   
ZVRK
user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1693
14.2.2010 19:54:21   
pikachu
IZVORNA PORUKA: novamama

znaš kako se pas trenira - nema tu deranja, ima da posluša na šapat....

e, samo što ljudi nisu psi, ali neki put mi dođe.....ufffff....

i onda smo rošpije!?

a prvo sam mu rekla dobre volje, sa osmjehom, što moramo ('mi') obaviti...ali dok nisam dreknula ništa....

ma....

A onda sam sama: usisala, obrisala prašinu, ofregala, skuhala ručak, oprala 3 mašine robe, jednu suđa, opeglala, sve ulizala, V. uspavala 3 puta i morala ležati uz nju da bar malo odspava, dojila je između, visila na kompjuteru, čak sam jutros pogledala i jednu seriju... Pa jbt ga, ali od čega se on umorio pa je dosada kunjao...user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1694
14.2.2010 19:59:54   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: pikachu

Pa jbt ga, ali od čega se on umorio pa je dosada kunjao...user posted image user posted image user posted image user posted image  

od gledanja tebe(onoga koji radi) se jako umorišuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1695
14.2.2010 20:03:00   
curice

Pa jbt ga, ali od čega se on umorio pa je dosada kunjao...user posted image user posted image user posted image user posted image  

da vjerovatno ga boli glava i oči od silnog naprezanja da sve što radišvidi i nešto ne propusti-ipak je to naporuser posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1696
14.2.2010 20:03:47   
pikachu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma imao je on utakmicu, ali ja sam sve ovo s njom samom uspila napraviti... A on se za 5 minuta snerva koliko ju treba animirati... Pa beba je zahtjevna, što da joj radim... Ne razumije ona što joj ti govoriš... Helou...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1697
14.2.2010 20:05:56   
ZVRK

da vjerovatno ga boli glava i oči od silnog naprezanja da sve što radišvidi i nešto ne propusti-ipak je to naporuser posted image user posted image

treba paziti da li je sve na svome mjestu i prašina obrisana kako trebauser posted image
pokachu i jal si položila?

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1698
14.2.2010 20:07:47   
novamama
da li to znači da se moramo pomiriti sa sudbinom?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1699
14.2.2010 20:10:20   
ZVRK
vjerovatno.
ali ovisi i o nama kakve smo i da li možemo zatvoriti oko na ''nered''u bilo kojem obliku

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!