danery
|
joj,njoke,mi ih jako volimo,al dok ih napravim,na količinu koju mm može smazati kupim kilu gotovih,pa mir viš,sad si mi dobru ideju dala za ručak ja nju namažem mucoplantom,on je od eukaliptusa ,al i majčina dušica isto super pomogne,i to kupim kad nađem ah,kod nas ti nekako mala sama smisli,ne sad da ju moram obrađivati da bi meni bilo lakše,ona krene s nekom idejom,ja ispipam teren kroz par pitanja,pa na kraju sama odredi kako bude-uglavnom.... evo npr.zapela je za božić hoće anu na klizaljkama,ženo,300 kn za sakatu barbiku koja se ni izut ne može i moraš svladat tečaj lutkarstva da bi njome manipulirao,tj.izveo pokret.... prvo-ne bi joj kupila jer se poigra par dana i ćao,a osim toga,nikakve koristi od te igračke,nemoš skinut,presvuć,ma niš.... i kako smo gledali malog princa,ona vidjela krpenu lisicu u crtiću i veli to bi.... a pošto spava sa plišancima,a ovo je super lagano napraviti,to ću joj sašiti sama.....prošle godine je htjela konja na štapu,pa sam isto napravila od dtare krznene bunde,bome se i danas s njim igra,a super je ispao... a plan za danas-pospremiti malo po kući,standardno-oprati suđe,srediti krevete,pod,pa moram do grada platiti vrtić,možda se i ošišam i tako....vidjet ću,al vrtić je primarni zadatak dana
< Poruku je uredio danery -- 16.11.2015 7:56:02 >