|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
15.11.2015 20:54:28   
subby
vecer! user posted image

nema nesto puno ljudi, valjda svi u poslovima, pripreme za novi tjedan.. ja sam poluspremna, lagano sam pospana, ali ici cu spavati kad osjetim da je to to, kad me zahvati :D do tada se ja uvijek ranije pripremim za spavanje pa kad me uhvati samo se mogu prevrnuti (na lijevu stranu haha)..

kad sam vec kod lijeve strane, otkako sam naisla na to da se preporucuje spavanje na lijevom boku, vjezbam to vec mjesec i pol jer ja sam tipicni spavac na ledjima ili na stomaku.. za sada sam jos u fazi privikavanja user posted image uvijek si naguram jastuka iza sebe i stavim jedan izmedju koljena da mi bude lakse, ali opet me nekad lijevi kuk zna ujutro boljeti, ne znam uopce kako da si pomognem.. kad se sjetim da cu tako spavati do 5.mjeseca... uh, ne preostaje mi nista nego se i dalje navikavati (jos kad na kraju ispadne da bebi ne odgovara lijevi bok hahaha user posted image )

< Poruku je uredio subby -- 15.11.2015 20:55:51 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 601
16.11.2015 7:01:46   
danery
jutro user posted image

budna od 5,mala je išla u provjeru je li zubić vila dođla po zub,popalila svjetla ko kao u konc logoru,a ja i mm user posted image user posted image user posted image ,oči me još peku,a vidjela sam da i on baulja nekako čudno iduć na posao user posted image

subby,ti kao da mene opisuješ u pripremi za spavanac,jastuka ko mehmed paša nabacam oko sebe,skoro bi se reklo u se,na se i poda se user posted image

isto se najviše valjuškam na lijevom boku,al probudim se i na leđima,i na desnom....dok se ne udavim među tim jastučcima,dobro je user posted image

gdje ste,ostale user posted image ,nikoga skoro danima nema....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 602
16.11.2015 7:19:08   
noemaa
Jutrooo!!!user posted image user posted image user posted image

Moj gospon jučer prehlađen ko kišni oblak. Natrpala ga čajem, homeop.granulicama za nos, trputcem i namazala majčine dušice po prsima. Danas je poprilično u redu tako da je odperjao u vrtić. user posted image Sretna mama s malo jutarnjeg mira. user posted image Samo nek mu potraje...

Subby, pa i ne moraš tako strogo spavati na lijevom boku stalno. Mislim, to je idealna poza, ali spavaj dok još možeš kako te volja, kao što si rekla, do svibnja je dugo. Kada trbuh poraste, budeš već onda smišljala poze i okretala se ulijevo. user posted image

Danery, a tu foru s zubić vilom imaju i dečki? Čisto da znam što me čeka.user posted image I što ta vila donese? Nadam se da nije raskošna poput djeda mraza.user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 603
16.11.2015 7:25:21   
danery
ma to ti je za svu djecu user posted image
ja pitala moju curu a što vila donosi,kaže ona ili novčić ili bombonočić,ok...a što bi ti radije,pitam ja dalje,kaže novčić,želi si kupiti onu kroasanu što ima spužva bob žetone user posted image

ja ostala paf kako je skromna,inače kod nas u vrtiću slušam maltene kamion igračaka dovuku te "vile",što kažeš,kao za božić user posted image

i tak ja njoj stavila 2 medeka,kaže ona oho,kako to dva,a bio jedan zub u vrećici....reko' pa kad je bio bijel,čitav,nije pokvaren,pa zato dva novčića,uff,bila je presretna user posted image

a kod vas prehlada,ajme.....samo ga mackaj tim gelom,i mojoj pomogne puno,nabrzinu se očisti od svih tih slina....

kako si ti,osim što se oko imena mudruje user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 604
16.11.2015 7:47:04   
noemaa
Vidiš, super, cura skromna, a mama lukava da je i dalje pridobije na pranje zubića. user posted image i ti mažeš majčinom dušicom? ma meni se čini da pomaže!!!

Ja sam dobro. Danas mi je na repertoaru svašta: Dok stavim krumpir kuhat za njoke, uključujem mašinu (treba iskoristiti da našnje sunce jer od sutra već magla i vlaga) robe i onda - hop na pospremanje grozno neurednog ormara za odjeću u našoj sobi! Dakle, bit će mi aktivno. naravno, nakon što sada još odćorim jednu uricu. user posted image
kakv je tvoj plan?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 605
16.11.2015 7:54:28   
danery
joj,njoke,mi ih jako volimo,al dok ih napravim,na količinu koju mm može smazati kupim kilu gotovih,pa mir user posted image
viš,sad si mi dobru ideju dala za ručak user posted image

ja nju namažem mucoplantom,on je od eukaliptusa user posted image ,al i majčina dušica isto super pomogne,i to kupim kad nađem user posted image

ah,kod nas ti nekako mala sama smisli,ne sad da ju moram obrađivati da bi meni bilo lakše,ona krene s nekom idejom,ja ispipam teren kroz par pitanja,pa na kraju sama odredi kako bude-uglavnom....

evo npr.zapela je za božić hoće anu na klizaljkama,ženo,300 kn za sakatu barbiku koja se ni izut ne može i moraš svladat tečaj lutkarstva da bi njome manipulirao,tj.izveo pokret....

prvo-ne bi joj kupila jer se poigra par dana i ćao,a osim toga,nikakve koristi od te igračke,nemoš skinut,presvuć,ma niš....

i kako smo gledali malog princa,ona vidjela krpenu lisicu u crtiću i veli to bi....

a pošto spava sa plišancima,a ovo je super lagano napraviti,to ću joj sašiti sama.....prošle godine je htjela konja na štapu,pa sam isto napravila od dtare krznene bunde,bome se i danas s njim igra,a super je ispao...

a plan za danas-pospremiti malo po kući,standardno-oprati suđe,srediti krevete,pod,pa moram do grada platiti vrtić,možda se i ošišam i tako....vidjet ću,al vrtić je primarni zadatak dana user posted image

< Poruku je uredio danery -- 16.11.2015 7:56:02 >

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 606
16.11.2015 11:45:43   
noemaa
super što znaš šivati. i ja volim, ali samo ono nešto sitno ručno jer nisam nikad naučila na mašinu, šteta.
da, te igračke su totalna bedastoća...
moj je zapeo (još od ljeta ga drži) za kamion s dizalicom, i to su mu nonići već kupili. a sad stalno ciči i na lego vatrogasce i takve nekakve gluposti od lega. dobro, to mi je ok., ipak tu uči nekakve vještine, motoričke, mislilačke itd. taman sam vidjela nekakvu akciju u konzumu na njih do 18.11. pa ću poslati mm nek izvidi isplati li se što.

ja sam si sredila ormar, ajme, grozan je bio. sutra ću muževu polovicu.
krumpir se skuhao, sad ću ga oguliti i usitniti pa odoh vješati robu. taman će onda doći seka, budemo sjele, pa ću uz pričanje zamijesitinjoke. kupovne ne volimo jer se totalno skuži razlika i nekako su gumenasti. Mada, moram reći, zadnji put sam u konzumu kupila kilu od K plus i bome su bili vrlo bliski ovim domaćima. zaista!!! Tako da ti njih preporučujem ako kupuješ. user posted image
Jedino kaj sam sad rikla - nestalo mi plina. Sad moram na struju kuhati, a to ne volim. Budem šugo stavila da mi se napravi u express loncu.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 607
17.11.2015 7:30:01   
noemaa
Jutrooo, curke! Pa di ste sve? Ajmo, kavicaaaauser posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 608
17.11.2015 8:01:49   
danery
da ti tu odgovorim za njoke-ja više ne pravim ni njih ni knedle s krumpirom,nego s grizom,duplo brže gotove,a isto fine....

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 609
17.11.2015 11:49:21   
subby
ja njoke rijetko pravim, uvijek mi treba vise vremena, a s obzirom da volim domace, uvijek domace pravim..
a knedlice za juhu uvijek s grizom, budu tako fine i meke..

jucer sam sarmu jela, bas sam se pozelila, nekako cesce sam punjenu papriku jela nego sarmu pa sam se bas zazeljela tako da sam uzivala u sarmi, a ostalo je jos i za danas pa cu opet sarmu jest user posted image uzivam u vremenu i secem stalno, vani je prekrasno user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 610
17.11.2015 12:17:39   
danery
ola,subby user posted image
ja si taman skuhala pileću juhicu s povrćem,ajme kako mi se jede user posted image
a za drugo jelokupus na paradajzu sa sušenim mesom,onako na gusto,ne znam što me sad za tim volja spopade user posted image
baka pravi tijesto s kupusom,to mi suho,a brzo sam gladna,al ajd.....važno mi za malu da nešto na žlicu pojede lad dođe iz vrtića ili bar juhu predvečer...

kako tvoja pupa,jeste narasle user posted image

ja sam danas kod kuće,jučer sam se našetala....predvečer ću sa mm-em malo do grada,danas nam 17 godina kako smo skupa,pa njemu to jednini datum koji pamti,godišnjicu braka redovno fula....pa ajd,bar se nečega sjeti user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 611
17.11.2015 17:55:59   
subby
haha pa super, nisam ni ja nesto super s datumima, kljucne sam sve upamtila, kao npr.rodjendane, ali ostale slabije. meni najdrazi moj rodjendan pa kad se blizi, ja tjedan dana unaprijed ljudima najavljujem tako da nikada ni ne mogu zaboraviti user posted image

danery, raste raste, danas sam se bas gledala kad sam isprobavala neke tunike , sad se bas pocelo dobro vidjeti user posted image user posted image
da, na zlicu je najbolje, ja se isto uvijek trudim da ako glavno jelo nije na zlicu barem da juhe ima, ako se uklapa u jelo... i mene isto cesto spopadaju neka jela i namirnice, otvorio mi se apetit, inace nisam posebno izbirljiva da imam neke posebne ideje ili zelje, ali sada bas nekako samo mi dolazi user posted image

kupila sam si danas tri pletene tunike, malo duze. sasvim slucajno sam naisla na njih.. set_ala sa sestrom i prolazili kroz neku robnu kucu i tamo ima neki Azija Centar, tako nesto. Inace ne kupujem tamo, ali kako je ona naisla na prijateljicu pa se raspricale, tako da skicnula sa strane i ugledala neke zanimljive veste. popipam, a ono bas fini meki materijal. jos na kraju bile sve tri oko 89kn, a ja sam vrlo zadovoljna, lijepo i stoje i ugodne su. tako da sam se barem za sada opskrbila odjecom posto u vecinu kracih majica ne stanem jer su mi sprijeda jelte, prekratke user posted image

edit: dosli danas rezultati s tsh i cini se da je sve u redu user posted image
malo mi je doduse cudno to sto kada sam prosli tjedan vadila krv u domu zdravlja, tsh mi je bio 3.56 (rekla mi gin da je to neke granicna vrijednost za drugi trimestar i preporucila da jos jednom izvadim), a evo sada je 2.65.. user posted image mislim, meni je to super, ali nisam ekspert uopce tako da cu sutra otici do ginekologice da pogleda, vjerujem da je sve ok user posted image (jos sam vadila za svaki slucaj i tf3 i ft4, ali te vrijednosti u trudnoci ne bih znala nikako interpretirati)

< Poruku je uredio subby -- 17.11.2015 18:01:04 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 612
17.11.2015 22:37:11   
noemaa
Subby, a meni tsh bio 2,6 i onda mi je povecala dozu eutiroksa jer kao treba biti ispod 2 u trudnoci.user posted image ti pijes koje tablete za tsh ili ne?

Danery, njoki id griza - dakle brasno,griz, jaje i malo ulja? Koj omjer griza i brasna? Mijesis ih rukama ili su mekani pa ih zlucom stavljas u kipucu vodu?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 613
17.11.2015 22:46:12   
subby
ma ne pijem nista. kaze za drugi trimestar da je do 3.5 ok.
ah, vidjet cu sutra sto ce sutra reci, vjerujem da je ce sve biti ok user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 614
18.11.2015 6:59:19   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Vi o kuhanju...user posted image E pa zaposlit ću muža danas, naručila sam što želim jesti i to neka mi napravi. Sutra će napraviti juhu od rajčice po mojim uputama...user posted image

Jučer sam jela vrhnje za kuhanje i gljive, onako kao umak... Ajme, mati mila!!!user posted image Ubila me žgaravica, moja prva žgaravica u životu!!!user posted image To neću više jesti niti zasebno niti u kombinaciji....

Bila sam na pregledu jučer.user posted image Plod se razvija kako treba.user posted image ALI i dalje moram mirovati... Hematom je sad srpastog izgleda (sad je djelomično iznad i djelomično ispod ploda), kao da se nekako ispuhao.user posted image Dimenzije su tu i tamo slične kao i prošli put. Negdje se smanjio, negdje je isti, pa kad se zbroji i oduzme, to je tu negdje. Bitno da nije veći, gledam to tako...

Sa mnom u čekaonici je bila cura koja je rekla da i njena sestra ima hematom, da joj se povukao brzo. Nakon dva mjeseca!user posted image Pa nije to brzo!user posted image
I gin. je nešto mrmljala o 16 tt pa valjda je mislila da se obično povuče do 16 tt, što će reći još 7 tjedana ležanja, do Nove godine.user posted image

Poslala me u bolnicu, da mi tamo prate hematom. Opet se vraćam tamo!user posted image Kod onih sestara koje su me molećivo gledale dok sam hodočastila po folikulometrijama. Mislile su da su me se riješile i ja sam mislila da sam se riješila njih, ali eto, ne ide to tako.... I am back!user posted image

I kako uvijek treba gledati svijetlu stranu života, iskoristit ću te odlaske u bolnicu da ispitam veličinu ploda i možda dobijem sličicu jer ova gin. mi ništa nije rekla po tom pitanju...user posted image

Koliko toga ću propustiti... Bliži se moj rođendan, rođendani mog tate i brata, Sv.Nikola, kićenje bora,, upitan i doček Nove...user posted image Pa zar ne???

Ne znam kad ću početi uživati u ovoj trudnoći........user posted image

Idući petak moram kod endice. Nadam se da ću uspjeti odgegati se i obaviti to. A danas mi šefica ima rođendan i ujedno slavi odlazak u penziju pa sam obećala doći na zakusku. Zamolit ću kolegicu da me odveze natrag do kuće..... Barem u jednom smjeru da se osiguram.

Cure, nadam se da nemate problema kao ja i da uživate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gnjavim vas, ali moram se ispucati. Plus sam ekstra osjetljiva jer se dogodilo ono zlo u Parizu pa plačem već danima...user posted image

Nisam pitala gin. u vezi odnosa.user posted image MM je zabrinutuser posted image , ali ja pretpostavljam da ništa od toga, jelda?user posted image

P.S. Aureole su mi potamnile.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 18.11.2015 7:05:55 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 615
18.11.2015 7:16:37   
noemaa

IZVORNA PORUKA: subby

ma ne pijem nista. kaze za drugi trimestar da je do 3.5 ok.
ah, vidjet cu sutra sto ce sutra reci, vjerujem da je ce sve biti ok user posted image

kako je u svakom dijelu HR različito, ne mogu vjerovati!!! očito su u nekim podnebljima trudnice drukčijeuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 616
18.11.2015 7:26:52   
noemaa
Jutrooo!!user posted image

Snjeguljice, ja u ovoj user posted image ne mogu blizu gljivama!!! Inače ih obožavam. Mada, kako mi sad polak prolaze mučnine, a mm lud za njima isto, budem napravila lazanje s blitvom i gljivama danas za ručak. Pa da vidimo hoću li i ja poći tvojim putem, ili me ipak popoustilo...

Dobro da hematom nije podivljao... ali polako se premješta, nije li i to dobar znak? E, a što se sličice tiče, ovaj put sam ju dobila tek sad u 12 tt kad sam bila prošli put kod svoje G. Niti prethodno u bolnici nisam bila dobila. A u prvoj user posted image sam dobvala na ama baš svakom pregledu!!! I čini mi se da se uzv ponovio. Je li moguće? Tamo kod naših soc.G. Jer se tako lijepo vidio bebač sa samo 12 tt. Dok se sjetim prethodne trudnoće, duuugo je bilo nerazgovjetno...

E, i ne bediraj se puno... Sjeti se da mirovanje je dobar znak - u smislu - imaš zbog čega mirobati - jer je mala bebuškica tuuser posted image Sjeti nas se samo na odbrojavanjima... Sve bismo bile otrpjele samo da se bebač ulogori. user posted image Tako da, hrabro naprijed! Bude jako brzo došla Nova!!!user posted image

Danery,
klafračo, gdje si ti, nema te??? Neobično!!!

A i mutilica se već neko vrijeme ne javlja.user posted image

Ja sam jučer oprala svu onu robicu koju sam si nenadano kupila prošli tjedan. Kako je vlaga, stavila sam ju sušiti na konjić pored peći. Šta mislite da je mm skužio??? No way!!! S tim da glavnom on brine oko peći i drva. Prošao barem 50 puta oko nje i ni a. Ma šta su i vaši tako slijepi na nove komade odjeće? Inače mu uvijek sama kažem: To sam si kupila. E, sad ću šutjeti pa dok obučem ćemo vidjeti hoće li skužiti da je nešto novo. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 617
18.11.2015 7:51:01   
danery
jutro user posted image ma noemaa,zagledala se u neki stand up,umirem od smijeha,pa malo kasnim user posted image

e prvo za njoke:
skuhaš jako gust griz,tipa 3 dcl mlijeka i šalicu griza,u to ubaciš 1 jaje,prašak za pecivo i brašna da zamijesiš kao tijesto i to ti je to....
oblikuješ i spremaš kako hoćeš....
za knedle staviš vanilin šećer ako ti je volja....

a za obleku-ha moj kuži djelomično,ako mu se nešto jako svidi,onda odmah zna pitati....ali inače (ja volim haljine,suknje i košulje na posao obući) baš i ne zarezuje ako nisu u pitanju rifle,patike i kakva duksa ili jeans jakna,voli čovjek sportsko i gotovo....

snjeguljice,neću te plašiti,ali slušaj za taj hematom ko babe misu:neki dan sam se čula sa cimericom iz bolnice,imala hematom,nosila blizance,imala spontani-pukao u 5.mj.user posted image i sve odvukao user posted image tako da....
bolje i koji tjedan bolnice,pa user posted image u rukama,nego okićena kuća i user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 618
18.11.2015 8:21:19   
danery
pa da ponovimo:

termini naših user posted image :

glow 21.3.2016.
lejla mo 1.4.2016.
twitty 4.4.2016.
trudnica 1983 5.4.2016. . user posted image
maja 8917.4.2016.
danery 2.5.2016. user posted image
subby 8.5.2016.
Pchelitza 13.5.2016.
noemaa 16.5.2016.user posted image
mutilica 24.5.2016.

chrna 29.5.2016.
user posted image
Snjeguljica ?

< Poruku je uredio danery -- 18.11.2015 8:34:04 >

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 619
18.11.2015 8:26:53   
noemaa
A bas sam se pitala, danery, kad ces nam opet malo stavit listu. Kod mene i chrne isto idu plave crtice.user posted image deckica ko u prici!!! Ima da snjeguljica imauser posted image , bas ide uz njenu pojavu curkicauser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 620
18.11.2015 8:32:39   
danery
pregledi:

danery 4.12.
chrna 15.12.

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 621
18.11.2015 8:37:13   
danery
noemaa,malo sam pregledala sve ponovo,pa ne vidim snjeguljin termin user posted image računala sam po tjednima kako je pisalo na njenom tickeru,ispada oko 16.6.,ali nek ona sama potvrdi,da u ja ne bi porađala u 15.mjesecu user posted image ,viš kako sam trudnici bila stavila krivu godinu user posted image

kada ti opet ideš na pregled,nisam vidjela neki točan datum za prosinac,pa da popunimo malo?

jesi skontala recept za njokice/knedle?

< Poruku je uredio danery -- 18.11.2015 8:38:20 >

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 622
18.11.2015 10:49:28   
trudnica1983
pozz ekipa

bila jučer na pregledu, većina u redu, neke stvari nisu, ali su u fazi rješavanja. dakle, potvrđeno da je user posted image , u 20 sam tt, lipo raste i tu je sve o.k. ono šta nije je da su mi popucale vene po nogama i triban u vaskularnog ić. ujutro iden u svoje gin po uputnicu (ne vodim kod nje user posted image , nego privatno) i odma se naručit. druga stvar je da mi od 3 nalaza urina 1 nije dobar i od danas sam na amoxicilinu i vaginaletama slj 7 dana. tlak mi je i dalje nizak, meni je općenito niži i od prošlog puta sam se udebljala, ni više ni manje nego - 3 kg!!!i to je o.k. samo ne smin svaki misec 3 kg dobivat, nego otprilike 2. pazit se i to je to. drobić se lipo vidi, s tim sam tako oduševljena, a i user posted image se javlja svako jutro i večer. naručena sam ponovo 02.12. valjda da vidimo kakva je situacija s tim urinom.

vidim da ste pisale o imenima, u nas je počela rasprava. ja bi tila da se zove luka, a mm želi matej. toliko da je i maloga nagovorija za ime matej. plus šta josip ima prijatelja mateja u vrtiću pa ga i nije bilo teško nagovorit user posted image . svekar i svekrva nemaju pravo glasa, pogotovo ona, jer me od početka trudnoće njeno ponašanje tako razočaralo da ne mogu opisati. razumin da se žena boji za mene (s josipom sam skoro izgubila glavu - doslovno; ova user posted image nije bila planirana,ali je željena; 10 dana prije sam se zaposlila), ali šta je tu je. a u ovih 5 miseci me doslovno ne pitat kako sam, a kamoli triba li mi šta pomoć (ne dao bog da mi izvadi usisavač ili ponese maštilo robe), je ispod svake kritike. no dobro. moj luka/matej je u redu i to je najbitnije. a ostale tko .... (da ne budem cenzurirana) user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 623
18.11.2015 12:48:59   
danery
e pa da ja prijavim službeno "žešće" lupkanje,upravo me dijete išutalo,i to tako da se na van vidjelo user posted image user posted image

trudnica,kod tebe miks vijesti....
nadam se da će pomoći lijekovi da se brzo popravi stanje....
a za vene user posted image meni se na lijevoj nozi malo pojačala jedna,ne boli me,al se zeleni kao zmija,reći ću docu da mi pogleda kad budem opet išla na pregled....

joj,i kod vas matej user posted image i noemaa je spominjala to ime,i mm,i naša baba upela matej pa matej,al reko-neš' majci user posted image

za svekrvu-mah,ni moja nije neka radnica.....u ova 4 mjeseca nijednom mi nije gore došla da poviri treba li štogod možda,ne daj bog napraviti.....nit joj se nadam,niti joj se molim,tako da me zapravo ni ne dira....
radije bih da maloj skuha makar griz,jaje ispeče za večeru,al jok,ni to....bah,takva je....neka ona nama nju hoće pričuvati,pa smo sretni s tim user posted image

mislim da bi tu podilkanila da mi netko sprema po kući,a ja ležim....

....mini gospa....

(Odgovor članu trudnica1983)
Neposredna veza do poruke: 624
18.11.2015 16:32:41   
noemaa
Danery, moj pregled je 8.12.
Ne znam termin snjeguljice, bude se vec ona javila, ali cini mi se taman zadnji vlak prije ljetnih bebuska.user posted image

Trudnica, samo ti pazi na sebe i ne sekiraj se za sveku. Nekad je lakse sama s muzem se organizirat,nego slusat kvoc kvoc kokodak.user posted image

Ja se upravo prejela lazanja s gljivama i blitvom. Njam,a sad mi bljak. Jesam,danery, skuzila sam, hvaaala, budem pribala griznjokice.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!