Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 14:25:30
|
|
|
|
modesty blaise
|
ak ima momaka i ja bi k vamaaaaa...... još bum nadodala....Mayathebee dala je sasvim uredan argument za tu grupu...to čak mogu shvatiti i stoji - da je nekima lakše chatat prek fejsa s mobitela neg se ulogirat na RR- stvarrno dobar razlog za postojanje ...... ali Wukovarka tvoje otuđenje zbog plitkoće tema i nametanja mišljenja...aaaaaaaaaaaaaaa...to valjda samo ti kužiš daj nekaj dubokoumno da i nas plitke prosvjetliš i nečem podučiš...ja sam uvijek za proširenje znanja
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2011 14:33:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 14:33:55
|
|
|
|
Ruža
|
OMG. Što je ovo predizborna kampanja i na rr_u? Klanovi, zavjere, plusevi i minusi? Ajmo cure glasajte za tetu Ružu, obećajem kruha, igara, reda, rada i dicipline, one najlojalnije upućujem u tajnu rukovanja tavom! Kod mene možete sve i sa rr_a i sa facea, i sa twitera i sa Gogle plusa što god da većina toga je.
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 14:43:03
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: elinamama Aj nek meni neko objasni....sad sam tek skužila, ajme, a zašto naslov mora tako prepotentno zvučati? ne znam, zbilja, zašto sam imala potrebu odgovoriti na takvo pitanje.... ti i tako nisi očekivala odgovore A možda te samo smeta onaj ko ga je napisao pa ti tako zvuči...možda bi da ga je neko drugi naškrabao milozvučniji bio Pitanje je onak, svakodnevno, žargonsko i u tom stilu napisano a ne prepotentno....al pošto me tak doživljavate tak vam se i čini... fino...sviđa mi se...volim biti prepotentna
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 14:56:44
|
|
|
|
maja
|
ne moraš ti njoj na Vi Modesty
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 14:58:17
|
|
|
|
mala pcelica
|
KOKOKOKOKODAAAAAAAAAA KOKODAAAAAAAA .......
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:12:29
|
|
|
|
modesty blaise
|
ahahahaha...šiknule su me van iz grupe thanks!
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:15:10
|
|
|
|
anaxx
|
modesti sad si opet samo naša....
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:18:38
|
|
|
|
modesty blaise
|
jesam ane...
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:40:10
|
|
|
|
lidac0605
|
Onda...koji smo mi klan??
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:45:02
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise ahahahaha...šiknule su me van iz grupe thanks! zezaš....jel da?
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:46:19
|
|
|
|
modesty blaise
|
ne zezam....fakat mi zabranile pristup... toliko o demokratskoj grupi pod nazivom Ringerajke....dok vlada jednoumlje možeš bit član inače iš! iš!
< Poruku je uredio modesty blaise -- 11.10.2011 15:50:49 >
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:46:39
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: Ruža OMG. Što je ovo predizborna kampanja i na rr_u? Klanovi, zavjere, plusevi i minusi? Ajmo cure glasajte za tetu Ružu, obećajem kruha, igara, reda, rada i dicipline, one najlojalnije upućujem u tajnu rukovanja tavom! Kod mene možete sve i sa rr_a i sa facea, i sa twitera i sa Gogle plusa što god da većina toga je. Ruzo proradila ti je masta skrojz... kako tavom?....neces nam valjda pruziti onaj vreli dio?
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:47:00
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Onda...koji smo mi klan?? a ne znam...trebale bi nekaj oformit...
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:47:52
|
|
|
|
modesty blaise
|
njanja je dala prijedlog....
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:51:07
|
|
|
|
troubled
|
jagodice...ružina tava je dio legende....mnogi se pitaju je li istina ili mit.... samo najstarije ringerajke znaju!!! modesty...nemoš believe it....dakle, ipak sam bila u pravu....mada priznajem i razlog br.3...ako se netko spaja s mobitela
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:53:23
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Onda...koji smo mi klan?? na google + grupa SVOJE TUPIMO, TUĐE LUPIMO ili se možemo zvati grupa: AZIL za odbačene s rr fejsa ajme ja sma pukla
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:54:04
|
|
|
|
jagodicabobica
|
pristajem na sve samo kazi reci sta hoces i zivot trazi nosi me vodi me ne pitam kuda cini sta hoces s tobom cu svuda... da prevedem... gdje i vi i ja cu!
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:54:59
|
|
|
|
njanja
|
naša 1. i počasna članica je MODESTI WELCOME
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:55:47
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: lidac0605 Onda...koji smo mi klan?? na google + grupa SVOJE TUPIMO, TUĐE LUPIMO ili se možemo zvati grupa: AZIL za odbačene s rr fejsa ajme ja sma pukla
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:56:56
|
|
|
|
troubled
|
njanja...ideš off topic molim lijepo otvori novu temu... molima bih i ružu da novijim članicama pojasni priču o tavi odvalit ću....danas je ovdje živi smijeh....trebali bi tako češće
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:57:14
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: njanja na google + grupa SVOJE TUPIMO, TUĐE LUPIMO ili se možemo zvati grupa: AZIL za odbačene s rr fejsa ahahahaha...evo, popravila si mi ionak popravljeni dan ZAKON! i hvala na počasnoj članici number 1 !!!
< Poruku je uredio modesty blaise -- 11.10.2011 15:58:26 >
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 15:58:36
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: troubled jagodice...ružina tava je dio legende....mnogi se pitaju je li istina ili mit.... samo najstarije ringerajke znaju!!! modesty...nemoš believe it....dakle, ipak sam bila u pravu....mada priznajem i razlog br.3...ako se netko spaja s mobitela ali pise o TAVI ...e jesam se ismijala
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 11.10.2011 15:59:15 >
|
|
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 16:02:57
|
|
|
|
Ruža
|
Nekad davno na ovom forumu Bog i batina je bila ova tava koja neslavno završi u mojim rukama. Služila je isključivo u svrhu umlaćivanja onih koji su sekirali naše ringerajke, nipošto za međusobne obračune. Uglaavnom često mi padne na pamet da ju zalijepim na vrh teme tek toliko da služi kao ukras. Neće prasica tava sad da se zaljepi. Čim ju iskopam stavim ju. Hajde cure čemu se zamarati s grupama i zavjerama, ovdje smo iz istih razloga. Malo tolerancije ne bi bilo na odmet!
< Poruku je uredio Ruža -- 11.10.2011 16:07:37 >
|
|
RE: Aj nek meni neko objasni...... 11.10.2011 16:05:18
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Nekad davno na ovom forumu Bog i batina je bila ova tava koja neslavno završi u mojim rukama. Služila je isključivo u svrhu umlaćivanja onih koji su sekirali naše ringerajke, nipošto za međusobne obračune. Uglaavnom često mi padne na pamet da ju zalijepim na vrh teme tek toliko da služi kao ukras. super ste cure!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!