|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin siječanj i veljača 2012...
20.12.2011 19:20:32   
Gardenija
meni je ostalo par tableta prenatala pa si mislim to razvući do kraja da ne kupujem jer će mi ostati. baš izmišljaju, ali sve za zdravlje user posted image
ja čekam 4.1. i novi pregled (vaganje).
Nego imam možda glupo pitanje s obzirom da mi je sve to isto. Ajde mame recite mi koja je razlika između bodja i body benkice??
je li to sve isto ili ako nije po čemu se razlikuju?
Bila ja u C&A i kupila ono što se kopča dole, a pročitala sam da su puno praktičnije body benkice pa ne znam je li to to ili ne. Ima onih koje se kopčaju sa strane pa je li to možda bodi benkica..uh..

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 476
20.12.2011 19:25:49   
elven
@dianchy

IZVORNA PORUKA: elven

Spavaćicu obavezno nosim jer se zna zalomiti da njihovih nestane (tako mi je zadnji puta bilo, a čitam da im je i dalje tako) pa je moja bila više nego dobrodošla.

Čitala po drugim forumima friška iskustva sa SD pa im vikendom zna nestati i dalje, a ovaj citat je gore bilo moje iskustvo od prije 3 god. Za bebaća u bolnici stvarno ništa ne treba osim pelenica, vl.maramica i kremice, nikakav body i oblekica, civilna odjeća za tebe i bebaća kad ideš doma i to ti donese family kad dođu po tebe...nema potrebe krcati torbu.

Ako imaš tako dobru krvnu sliku onda ti stvarno ništa ne treba user posted image ......

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 477
20.12.2011 19:46:27   
elven
Gardenija, kako god se zvalo za prve dane i dok pupčić ne otpadne praktičniji su ovi što se kopčaju ili vežu sa strane i kopčaju između nogica (body/benkica pretpostavljam), body bi bio onako produžena majica sa kopčanjem među nogicama...ali ako nisi našla ništa strašno, inače ih ima u MANA, H&M, i ovim specijaliziranim dućanima...čak mislim da sam ih prije viđala i u Getro, Superkonzum...pa škicni u njihove odjele sa tekstilom u velikim marketima zna biti zgodnih stvari...

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 478
20.12.2011 21:48:22   
mariola
Ileana ja se osjećam otprilike isto kao i ti. Ne mogu puno pješačiti, ali mobilna sam još uvijekuser posted image
Sutra idem na briseve. Koliko se sjećam od prve trudnoće nije baš ugodnouser posted image
Gardenija, ja mislim da su benkice te što se kopčaju sa strane tj. ne oblače preko glave. Imam ih ja nekoliko, sveki mi je kupila još za T. U nekom našem dućanu, mtč ili koji već naš proizvođač te robice ima.
A prenatal pijem nekad svaki dan, nekad preskočim. Ma muka mi šaku tih tableta piti svaki dan. Prestala sam piti heferol jer mi je užasno smetao, sad pijem neki sirup i super mi je.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 479
20.12.2011 22:54:23   
Vjeverica ST
da ileana, obični prašak, Persil, Ariel...
body benkice e kopčaju sa strane, točnije na 3 mjesta, a obični bodi na 2. Zgodno je radi pupka u početku.

Ima li ko problema sa sinusima, prehladom?.......
ja se mislim, dr. kaže da uzmem antibiotik, ja bi rađe inhalaciju...........

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 480
21.12.2011 9:35:40   
Martyna
hej curke! i ja sutra idem kod gin. na  pregled i dat taj bris...

VJEVERICA ja sam ti do prije 2 tjedna imala groznu upalu sinusa..nikad mi tak nije bilo...nisam za nis bila... trajalo mi je vise od 3 tjedna...koma...glavobolje neopisive...a smijes samo lupocet koji nis ne pomaze...
na kraju dobila Silapen antibiotik..i jedva da mi je to pomoglo...to kao smiju trudnice...

i reko mi je ginic da mogu taj antibiotik....

i sad sam bila deset dana ok...sad sam vec opet prehladjena...samo da mi se ne pogorsa... ma koma...valjda mi imunuitet pao...

a spavanje mogu zaboravit...idem na wc svaka 2 sata...uzas...

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 481
21.12.2011 11:33:46   
Vjeverica ST
Ajme Martyna, ista stvar... Mislim, eto nemam fibru i glavobolje. Ali ta glupa prehlada, začepljen nos i sinusi.....user posted image Ja sam već u 9.mj. trudnoće tako da praktički svaki dan mogu rodit. I zato ne smim bit prehlađena! Zamisli ako je bakterija u pitanju, može se prenijet na bebu pri porodu, a antibiotik tad moraš dobit....a kašalj- šavovi, auuuuu...
Ništa, nadam se da ću ozdravit do poroda, čekam nalaze krvi. Ako budem trebala antibiotik, a šta ću...Pred kraj i nije tako strašno. popit ga....
A jesi se konzultirala i s ginićem za taj antibiotik?

uf, noćas sam imala Braxton-Hixove kontrakcije, pomislila sam da ću rodit user posted image

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 482
21.12.2011 12:33:23   
ilena83
curke ovak sam ja čula od frendice koja je prije 2 mjeseca rodila na SD. možeš imati svoju spavaćicu jer njima toga stvarno nestaje, a i daju ti da se presvučeš u svoje kada je vrijeme posjeta. ja se ježim onih njihovih, ležala sam prije 2 mjeseca par dana tamo, ono je grozno, tvrdo ko kamen i nema niti jednog gumba. user posted image

ja i dalje pijem vitamine, prenatal, jer mi nije baš sjajna krvna slika, oduvijek sam anemična...
otkad sam trudna popila sam kutiju novocefa, meni su to dali jer sam alergična na penicilin. bilo me jako strah, općenito ne volim tablete, a pogotovo ne u trudnoći. al nekako vjerujem ginekologu. pa nisu oni baš tako neodgovorni da će nam trpat sve i svašta ako postaoje kakve negative posljedice toga...

Vjeverice, kak ti osjetiš te kontrakcije? samo u trbuhu ili i u križima? dal te boli ili je samo nelagodno?

Mariola, meni su brisevi i općenito vaginalni pregled koma. toliko me jako to boli..

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 483
21.12.2011 17:37:31   
dancy24
vjeverica st. jesam iz st san, znan da dođeš u robi svojoj i onda se prisvučeš u njihovu piđamu i muž nosi kući svu robu tvoju jedino ti ostane kufer sa kozmetikom i tim sitnicama, a kad izlaziš onda ti on opet donese robu za tebe i za bebača, i to je to. a sad za pelene neznam čini mi se da jedino njih moraš imat sa sebom , to ka za bebu.

a na tom pregledu kad me iskrvarija mene je bolilo sve živo i lipo saad mu nisan dala, još 5 dana pa sam ušla u 9 mj i onda je sve lakše.

user posted image
moj muž ide smenom na porod i moraš imat potvrdu o tečaju, a sad jel obavezan neznan , ja ću otić bar 3 puta čisto da se informiran o svemu možda mi olakša, i bila san na vježbe disanja pa sad valjda će mi pomoć.

(Odgovor članu ilena83)
Neposredna veza do poruke: 484
21.12.2011 17:41:13   
dancy24
MARIOLA vidin da ti je smeta heferol, ajme i meni je grozan, meni je neka paljevina u ustima kad ga popijen, pali mi grlo., i stvara žgaravicu. a gin mi je reka da ga pijem pa sad neznan ni sama, nekad priskočim pa opet popijem.

(Odgovor članu dancy24)
Neposredna veza do poruke: 485
21.12.2011 18:47:37   
Nestrpljiva mama
uhhh, zene, sutra idem na pregled!!drzite mi fige da bude sve u redu. dosad je uvijek bilo sve ok ali me svejedno prije svakog pregleda pere nervoza!!!

(Odgovor članu dancy24)
Neposredna veza do poruke: 486
21.12.2011 19:27:12   
dancy24
nestrpljiva mama lipo pomalo, biće dobro na pregledu, kad je termin

(Odgovor članu Nestrpljiva mama)
Neposredna veza do poruke: 487
21.12.2011 19:42:29   
Nestrpljiva mama
20.01. vec sam usla u 9. mjesec pa mi je malo lakse,ako sam i otvorena nije tako strasno, termin je blizu. samo da je sa bebom sve ok. to mi je najvaznije!

(Odgovor članu dancy24)
Neposredna veza do poruke: 488
21.12.2011 20:33:47   
mariola
Danchy, ja pijem legofer sirup. Nazovi gina i pitaj da ti pusti recept u apoteku pa probaj. Meni je super. Od heferol tableta mije bilo užasno mučno.
Vadila sam briseve, pregledao me. Nisam otvorena i sve ok. Pitao me je jel pazim na prehranu? Ja se opalila simijat i pitam njega jel me zeza ili šta jer sam dobila 14kguser posted image  Kaže da se ne vidi i dobila sam blagoslov za blagdansko prejedanjeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 489
21.12.2011 22:51:41   
dancy24
eto ja i nestrpljiva mama smo blizu termina, hehe i obe smo nestrpljive, muž mi je reka da san ja nestrpljiva mama 2, user posted image ,user posted image user posted image , sad san toliko gladna da ću morat po topli otić, noć cure

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 490
22.12.2011 9:34:49   
dianchy
marola, blago tebi što si dobila zeleno svjetlo za blagdansko prejedanje! user posted image user posted image Ja sam to riješila na drugi način, neću sad čovjeka gnjaviti prije blagdana, otići ću kod njega na pregled sljedeći tjedan!! user posted image user posted image user posted image Ma, uostalom, ni ne jedem toliko puno, ali se svejedno sad sve prima...a i ne mogu jesti puno jer mi je onda loše...ali francuska i odojak mi ne ginu!! user posted image user posted image user posted image

LIKE za osvježavajuću stranicu! Baš mi je super ovakva zimska plava! user posted image

10.02.2012. stigla nam Gabrijela! :)

(Odgovor članu dancy24)
Neposredna veza do poruke: 491
22.12.2011 11:28:03   
Vjeverica ST
thnx dancy

ilena, to su lagani bolovi koje osijećaš dolje, kao probadanje nekakvo, slično menstrualnim bolovima, a takvi su i pravi trudovi samo malo jači iučestaliji...
To doduše može biti i slično otvaranju, ja sam jedan prst otvorena pa možda sam se otvorila još, nije baš da stalno mirujem.....

Ima li iko kome je početkom siječnja termin, ja praktički od Božića pa nadalje moram bit attento!

Splitske mame, dopuštate li posjete u novom rodilištu ili ste zabranile?

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 492
22.12.2011 12:01:58   
ilena83
Vjeverice kod mene nije to tako. meni se trbuh stegne na par min i onako nelagodno osjetim to. jedino mi par puta bilo bolno i krenulo u križa... uf, dobro onda, meni je ipak još malo rano za otvaranje... user posted image
Znači ti spremna, blago tebi.....user posted image

Dianchy user posted image ... Potpuno se slažem s tobom. ja sam na pregledu 28. do tada kaj je napravljeno, napravljeno... papati moramo!

Neposredna veza do poruke: 493
22.12.2011 12:20:07   
Nestrpljiva mama
bila na pregledu!!!sve je naravno super!user posted image user posted image user posted image user posted image
panicarila bez veze,hehehe!
bebica raste punom parom,vec je na 2800g!bit ce prava mamina cura.samo se nije htjela namjestit za 3D fotku!stalno mi se migoljila i mljackala.
mm je bio samnom.on je naravno kao hipnotiziran gledao u ekran!bit ce tatina razmazena cura vec vidim!!nije se ni rodila on se vec rastapa svaki put kad ona mljacne usnicamauser posted image  !!
nisam se nista otvorila,za 15 dana opet kontrola!

(Odgovor članu ilena83)
Neposredna veza do poruke: 494
22.12.2011 15:06:34   
Martyna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

da Vjeverice...reko mi je ginic da mogu taj antibiotik...on je na bazi penicilina...a to smoju trudnice...ak nisi alergicna naravno.....

ma i mene je strah da ne budem bolesna..kad cu ic rodit...neznam kak to onda ide....jos ak cu opet morat na carski...naznam brine me to...a imunitet mi je ocito koma kad sam popila antibiotik a sad mi se opet vratilo... i doktor mi je danas reko da sad vise nebi bilo bas dobro nekaj piti kad sam vec jednu kuru popila....

Inace bila sam danas na pregledu...uzeo mi bris...iduci tjedan su nalazi, zatvorena sam.....i dalje idem u bolnicu na preglede!!

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

Neposredna veza do poruke: 495
22.12.2011 16:10:16   
elven

IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST

Ima li iko kome je početkom siječnja termin, ja praktički od Božića pa nadalje moram bit attento!

Ima ima vjeverica....bilježim se sa štovanjem user posted image 10.01. mi termin i već mi ekipa brije kako mi se trbuh spustio da bu to možda i božićna beba...a od mirovanja nema ni m, od curke, pripreme za blagdane i ostalih veselih obiteljskih aktivnosti, još se ubaci i koja kontrola i eto ti ga mene na nogama po cijeli dan.

Skužila sam da su mi noge opako počele oticati, nisu cijelu trudnoću, a sad pred kraj kao buhtlice i onako su mi teške i pulsiraju kad malo primirim.....sa spavanjem sam na vi već neko vrijeme, prepone otkidaju i kad se okrećem imam osjećaj da će mi kukovi ispasti iz ležišta user posted image ...uglavnom sve čari kraja trudnoće su se baš sručile....a neće još dugo, mada bi ja blagdane doma pa onda u novu sa novim smotuljkom user posted image ...

Neposredna veza do poruke: 496
22.12.2011 17:36:22   
marinazg
user posted image user posted image user posted image
ja sam narucena 27.12 na kontrolu tako da cu se posteno za Bozic ubit u hrani user posted image user posted image
i meni se jako svida ovaj novi dizajn user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 497
23.12.2011 10:37:09   
elven
Evo mene friške sa kontrole... sve superiška... bebać se hiće, plodna voda uredna kolekcija, BH kontrakcije isto povremeno što je sve ok, uloživa za vrh jagodice...znači mogu uživati u Božiću bez da sam na standby user posted image ...kontrola za tjedan dana (sad kontrole idu svaki tjedan do termina)...ma prava milina od dobrih vijesti i što su svi bili onako u božićno dobrom raspoloženju....ova kontrola pravi melem za trudnicu pred terminom...

_██_*。* ./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• ''♫ '' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...''•''.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 498
23.12.2011 10:40:20   
Nestrpljiva mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super elven!!cestitam na dobrom pregledu!!!

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 499
23.12.2011 11:56:35   
elven
user posted image user posted image user posted image

_██_*。* ./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• ''♫ '' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...''•''.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!