|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin siječanj i veljača 2012...
29.12.2011 14:22:50   
dianchy
E da i doktor me malo utješio...komentirala sam kako se samo nadam da neću prenijeti (termin mi je taman u 40.om tjednu) a doktor kaže, s obzirom da je tako jako nisko nećeš prenijeti sigurno user posted image Tako da bi mi radije princezu vidjeli već početkom veljače... a vidjet ćemo što ona misli o tome user posted image

10.02.2012. stigla nam Gabrijela! :)

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 526
29.12.2011 14:54:48   
ilena83
Cure!!! Eto i mene s pregleda. nismo radili uzv nego samo vaginalni pregled. sve je i dalje nepromjenjeno, ne otvaram se ali i dalje mirovanje i normabeli po potrebi zbog kontrakcija. mogu vam reć da mi od te terapije puno bolje i da stezanja osjetim 1-2 puta dnevno i nisu bolna.
Šta se tiče uloživosti, ja sam od 20. tjedna. i to nebi ni znala da mi na sv. duhu nisu pisali u papirima. kad sam pitala svog ginekolga šta to znači i da li moam na mirovanje, reko je samo da malo usporim, nejdem puno po stepenicama i ne dižem ništa teško. da je dobro dok je vanjsko ušće uloživo, a ne unutarnje.
A šta se sexa tiče... e pa ja apstiniram cijelu trudnoću i baš sam si rekla kad dođem do 37. tjedna da ću si dat malo oduška.. user posted image
A o kilama ne želim razmišljat, natukla sam 15 do sada a apetit ko u slona.... ne znam kak bu to do kraja...user posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 527
29.12.2011 14:59:23   
Gardenija
o Bebys ja ne bi htjela da me beba tako iznenadi pa već dođe iako bebe rođene od 35 tjedna u pravilu nemaju nikakvih poteškoća kada se tako ranije rode. To onda mora biti carski jel?

dianchy user posted image za bebu, koji si ti tjedan i jel te pregledavao prstom?? Moja beba je prošli puta bila 2200 i promjer glavice 8cm. Meni je termin u 39 tjednu. I moj bebač se proteže kao lud user posted image

Danas nabavili još robice za zimsku bebicu, uf kako je slatka user posted image user posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 528
29.12.2011 15:04:17   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Gardenija

o Bebys ja ne bi htjela da me beba tako iznenadi pa već dođe iako bebe rođene od 35 tjedna u pravilu nemaju nikakvih poteškoća kada se tako ranije rode. To onda mora biti carski jel?

hej
ja sam usla bas sada u 35 tjedan vec jedan dan sam u 35 a to ako dodje iza sv. tri kralja bit ce vec 37 kao i ova moja cura velika sto je bila...a to je sasvim ok porod...nista to nije pre rano ...

kazu da je pre rano ako je prije 35 a ja sam vec u to usla...tako da BRIGU NA VESELJE..samo moram biti pripremna fizicki sada a kada dodje dodje...

i nema ti veze prirodni ili carski porod...kod mene je bio carski zato jer je moja prosla beba bila na zadak....
a i ova se jos nije okrenula moguce na moju srecu ...da ce i ovo biti carski....meni to odgovara...sve u svemu idem 3. sijecnja sada u utorak pa cu sve znati do kraja...a beba kad god dodje neka dodje...user posted image

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 529
29.12.2011 19:15:24   
sijecanj
elven hvala na savjetuuser posted image user posted image sad mi je lakse a evo danas nije tako strasno....... i sretno da sve bude uredu......to je najbitnije......zavidim ti uskoro ces drzati u rukama user posted image svoju bebicu!!!!!!!!!bebys sretno i javi kako je bilo 3.sijecnja ......i ja jedva cekam 37.tj sad sam u 33tj.tako sam nestrpljiva......sve je spremno za princezuuser posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 530
30.12.2011 8:31:22   
marinazg
user posted image user posted image user posted image za vas i user posted image
mi smo jucer isli u petrovu vadit krv, neka stara baba mi je tak spicila iglu da sam joj skoro user posted image
vec sam pisala ranije da kod nas nema seksa, a novu godinu cu provest doma sa muzem uz djecji sampanjac user posted image
jedva cekamo 5.1 da vidimo svoju ribicu user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu sijecanj)
Neposredna veza do poruke: 531
30.12.2011 15:47:53   
Martyna
hej curke!!!!

evo ja danas bila prvi put na pregledu u bolnici....

radili su mi ctg, pregled  i kratko uzv i sve je ok...kontrola za tjedan dana....
user posted image user posted image user posted image

ak se prije nesto ne dogodi...nikad se neznauser posted image .....

...inace ponoci sam vise na wc-u nego u krevetu....noge me bole..kriza me bole...bas sam ko baba.. nis nemrem..................

kak se vi drzite, jel spavate po noci?

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 532
30.12.2011 18:19:21   
ilena83
Joj Martyna, moje spavanje je noćna mora. uspijem odspavat sat vremena u komadu. najbolje da se preselim u wc....
A križa su me sada počela rasturat, čim malo dulje šećem ili nešto radim imam osjećaj da će mi se odvalit.
Ali ajde, sad ulazimo u 35 tjedan pa mi je lakše psihički... JOŠ MALO... user posted image

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 533
30.12.2011 19:38:46   
Gardenija
user posted image user posted image
ja odem jednom na wc, nekad ni jednom, ali tokom dana non stop.

Inače, ne znam kako vi ali ja sam počela takve čudne snove sanjati i to već dva puta za redom seks, a ne fali mi još jer smo tek prije koji dan počeli apstinirati. Uz to svakakve snove koji nisu uvijek o bebama nego gluposti.

Mi ćemo u ponedjeljak isto u 35 tjedan pa se više ne moram brinuti preranog poroda, iako treba dočekati 37 da MM može na porod.

A novu - ja ću ipak malo vinčeka piti. Valjda neće naškoditi.

user posted image user posted image

(Odgovor članu ilena83)
Neposredna veza do poruke: 534
30.12.2011 22:00:46   
ilena83
Gardenija imam i ja takvih snova, al ja cijelu trudnoću apstiniram, luda sam više. Kada doguramo do 37 tjedna mi ćemo malo probat... user posted image

Znači mi smo isto trudne, i nama je u ponedjeljak 35...

Novu ću prespavat, mužić radi pa soliram... user posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 535
31.12.2011 1:00:01   
dancy24
pozz sve, hehe ti snovi, ja neman stin problema, a što se tiče wc tu san čest posjetitelj, svako uru ipo 2 po noći al ja spavan od ponoć do podne nemam stin problema, al oko 28 tjedna san imala 5 dana nesanice

a šta se tiče leđa ajme mene na desnoj strani boli od 3 mj trudnoće ja nemogu puno sidit odma me boli, i natekle mi noge i ruke, i zubno meso me masu počelo bolit,pa iman neke kapi pa mažen nekad,plus strije uf to me muči ajme neću to nikad uspit izličit,

kako je kod vas, ja san komauser posted image

(Odgovor članu ilena83)
Neposredna veza do poruke: 536
31.12.2011 8:55:22   
natali2610
Jutro curke,
Evo da se i ja malo javim ,nisam dugo ...kod mene katastrofa ,noći bez sna ,osjećam se ko slonicauser posted image ..
Danas mi je 34+3 tj pa se tješim da ima još malo al opet to je još mjesec dana uf uf..
Na kontrolu idem 10.01pa ćemo vidjeti dal sam još uvijek zatvorena i kak je bebica..
Torba je spremna ,ima još par sitnica koje treba kupiti , nego jeste si kupile sprej za ranu?..ja čitala da se preporuča tuširanje rane samo toplom vodom..sad nisam pametna dal da kupim ili neuser posted image

Bono 03.02......

(Odgovor članu dancy24)
Neposredna veza do poruke: 537
31.12.2011 9:46:42   
mariola
Vidim ja d avi sve apstinirate osim meneuser posted image
Možda zato loše spavateuser posted image user posted image user posted image
Ja spavam ko beba i dalje, probudim se jednom na wc ali čim ponovno legnem zaspem. I da me T ne probudi spavala bi do podneuser posted image
Ja nisam ni svjesna da se termin opasno približava. A još ništa nisam spremila. Drugi tjedan ću izvadit sve od T, oprati i viditi šta mi fali pa ću drugi vikend u šopinguser posted image
Uskoro bi mi trebali i doći ugovori za pohranu krvi iz pupkovine.
Ako niste znale po novom se može platit americanom na 6 rata bez kamata i to im je zbilja superuser posted image user posted image  puno lakše nego iskeširati 15 000kn.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 538
1.1.2012 19:29:59   
Gardenija
sretna vam godina u kojoj će doći naše bebice user posted image user posted image

ilena da, meni je termin 2 veljače, a to je naš 39 tjedan pa tko zna kada će biti. kada je tebi termin?
pozdrav

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 539
1.1.2012 19:58:20   
sijecanj
Curke sretna vam Nova Godina user posted image user posted image user posted image i da nam Sretno Nase bebe user posted image user posted image ..........

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 540
1.1.2012 21:45:07   
elven
SRETNA NOVA!!!!

IZVORNA PORUKA: dianchy

E da i doktor me malo utješio...komentirala sam kako se samo nadam da neću prenijeti (termin mi je taman u 40.om tjednu) a doktor kaže, s obzirom da je tako jako nisko nećeš prenijeti sigurno.

Dianchy zašto ti je bad što je termin u 40 tjdenu...ima neki extra razlog ili samo nestrpljivost?

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 541
1.1.2012 22:11:02   
ilena83
Cure sretna vam Nova!!  user posted image .....    Jeste se fino napapale? Ja stvarno jesam user posted image

Gardenija, meni je po zadnjoj menstruaciji 10.02. a po uzv 04.02. Pa ćemo vidjeti... s nestrpljenjem čekamo user posted image .....

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 542
1.1.2012 22:42:32   
dancy24
sretna nova cure , ovo je naš mjesec, puno sriće svima,.

mene s počeli snovi mučit,al to je sve nestrpljivost, a još malo, user posted image user posted image

(Odgovor članu ilena83)
Neposredna veza do poruke: 543
1.1.2012 23:18:40   
ilena83
Da vas pitam. koliko ste kila dobile dosada? 

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 544
2.1.2012 8:51:54   
marinazg
hvala i vama svima sretna nova godina user posted image
mi smo super po noci, uopce se ne budim i nejdem na wc ali zato po danu je katastrofa. mjehur mi je uzasno slab evo bas za novu dragi i ja odbrojavamo i on me nasmijava i naravno kaj mi se dogodilo upisala sam se i tako je zapocela moja nova godina user posted image user posted image user posted image
mi smo u 33 tt i dobila sam 16.5 kila user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu ilena83)
Neposredna veza do poruke: 545
2.1.2012 9:57:37   
Martyna
user posted image  SRETNA NOVA!!!!!

13-14 kg ....sad sam 36+4!!!!!!!!!!!

jos malo cure!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 546
2.1.2012 11:20:57   
Joanna
SRETNA NOVA!!!! user posted image user posted image

Evo i mene :)) ja danas 33+3 tt i 16 kg u plusu user posted image user posted image    ima dana kad sam super al ima dana i kad sam loše.. jedva čekam da rodimuser posted image

sljedeći uzv je na Sv. Duhu 20.1. user posted image   Puseeee

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu Martyna)
Neposredna veza do poruke: 547
2.1.2012 18:17:59   
dianchy
Drage moje, sretna vam svima ova nova godina. Želim vam lak porod, dobre babinjače, dobre sestre i doktore, da sve minimalno budemo u bolnici, da nam oporavak bude brz i da uživamo sa svojim bebicama! user posted image
Ja sam čak uspjela biti na dočeku do pola 3...popila malo šampanjca...a zadnji tjedan mi je bio dosta naporan, kako se  malena spustila tako je meni sve teže. Ne mogu normalno ni sjediti za stolom kad jedem, stalno pritisak, nekad boli, stalno na wc. Ajde, hvala Bogu još uvijek dobro spavam. Ali počela sam se osjećati kao slon! Ili kao nasukani kit! Grozno je kad nisi gospodar svog tijela, a ja više ne mogu normalno ni čarape obući. Uf... Danas nam je 34 tjedan. user posted image Išla sam danas u kupovinu jer se bojim da neću sve kupiti, a mene će uhvatiti trudovi. Nekako imam osjećaj da nećemo dočekati 16.02.... I htjela bi roditi prije 40 tog tj. jer sam jaaako nestrpljiva user posted image Uglavnom kupila sam presvlaku za madrac u ljekarni za 47 kn, ona kaj se navuče preko madraca kao i plahte i jednokratne podloge za presvlačenje (3 kn/kom). I purelan (pas miša nisam znala da je ta kremica tak skupa - 95 kn!) user posted image , grudnjak iz mullera je super, stvarno su udobni, a jeftini. Jo nam samo fale neke sitnice i that is it! Spremni smo! user posted image   A prekosutra idemo na bris na beta hemolitički streptokok. Obavezno to napravite prije poroda, ako vam doktor sam ne predloži same mu recite!

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 548
2.1.2012 18:19:52   
dianchy
Za trudnoću je značajan beta hemolitički streptokok grupe B (beta-HSB). Ako se dijete pri prolazu kroz porođajni kanal zarazi, mogu nastati teške posljedice za novorođenče: upala pluća, neonatalna sepsa i smrt. BHSB uzrokuje i prijevremeni porođaj, pucanje i upalu plodovih ovoja, kao i upale u babinju. Zbog opasnosti za dijete, preporuča se nakon 34. tjedna trudnoće uzeti obrisak rodnice na BHSB. U slučaju prisustva bakterije, žena će tijekom porođaja primiti injekcijom antibiotik, čime će dijete biti zaštićeno. Rizični čimbenik je i prisustvo te bakterije u urinokulturi.

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 549
2.1.2012 18:35:19   
Gardenija
ilena tako i mi, do 10. veljače možemo očekivati svaki dan.

Ja sam 10 kila dobila do sada, u 35 tjednu. Možda to ovisi i o godinama i koja je trudnoća. Za drugu se dobije više (nije pravilo, al tako sam ja čula) Meni je prva,a imam 25 godina. Koliko vi imate? user posted image

Ajme meni, mi ovaj tjedan idemo kupiti komodicu i kinder, ali kolijevku već imamo pa se ne žurimo jer neće odmah u njega. Nemam gdje s robicom koje isto nemam puno pa svaki puta nešto trebam uzeti.
Od kozmetike ja uzela samo vate, vlažne maramice, a sutra idem u dm kupiti tetra pelene. Kremu za bradavice sam dobila neki uzorak, ima ga dovoljno pa neću uzimati a možda neće ni trebati user posted image . ne znam za bivacin prašak jel i to treba uzeti i ne znam gaze gdje da uzmem. nisam bila u ljekarni još

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!