|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin siječanj i veljača 2012...
7.1.2012 10:48:36   
Bebys
ne ja sam prva na redu 18. sijecanj...ako beba ne dodje i sama prije...CARSKI planirani ali moja R je dosla dobra tri tjedna prije tj. 37 + 0 ili 36 + 6 tako mi je pukao vodenjak...

ja trenutno cekam svaki dan da krenem ili da mi ode vodenjak...iako mije termin 1. veljace...definitivno nece dalje od 18. sijecnja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 576
7.1.2012 10:53:56   
natali2610
Nisam znala da si prije ,sjecam se da ti je termin bio dan poslije mene (ja sam po zadnjoj m 31.01)...znaci jos malo ..ja vec jedva cekam da krene ...user posted image user posted image

Bono 03.02......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 577
7.1.2012 12:17:40   
Bebys
i ja isto...dosta mi je trbuha...beba mi je jako puno kilaze dobila u zadnjih mjesec dana 800 grama jos i vise cak to je jako jako puno....kaze lijecnik ova beba ima vlastiti takt rasta...user posted image user posted image user posted image reko blago mmeni nije jos ni iz stomaka izasla a vec radi sta hoce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svejedno ja cekam svaki dan....inace cu explodirati...user posted image

Neposredna veza do poruke: 578
7.1.2012 19:08:57   
Martyna
Natali meni je termin 28.1., makar je po mom izracunu malo prije!!!

joj, al nadam se da ce prije termina...nemogu vise!!!!

ajmo user posted image user posted image user posted image !!!!!

Cure drzite se!!! Jos malo!!!
Yasmine sretno!!!!!user posted image

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 579
7.1.2012 20:07:45   
ilena83
joooj cure moje... meni tako sporo ide vrijeme, dosad je proletilo, a sada se vuučeeee... user posted image A ja nestrpljiva.

imam pregled u četvrtak i jako se veselim, jedva čekam. A ove kontrakcije me ubijaju više...

Dancy kod tih lažnjaka, jesi imala jaka stezanja trbuha?

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 580
7.1.2012 21:35:33   
Mazoni
Meni je termin po ciklusu 12.2. a po ultrazvuku 2 tjedna prije ili je veća beba. ja se nekako nadam da je ipak veća trudnoća, nekako mi se ovi zadnji mjeseci odužili. Jel se netko odlučio za Petrovu i ima li netko informacije iz prve ruke o atmosferi i uvjetima tamo?

(Odgovor članu ilena83)
Neposredna veza do poruke: 581
7.1.2012 23:54:16   
dancy24
pozz ilena 83 , je imala san ti stezanja trbuha to ti bude malo jače pa malo slabije, lipo lezi šta više i odmaraj , ja san danas malo duže šetala sad odmaran.
čuvajte se

noć

(Odgovor članu Mazoni)
Neposredna veza do poruke: 582
8.1.2012 4:21:09   
Cmelica
Bok cure i buduće mame, samo javljam da se malena Nicole rodila 05.01.

(Odgovor članu dancy24)
Neposredna veza do poruke: 583
8.1.2012 7:58:07   
natali2610
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mamu i malu Nicole...

Bono 03.02......

(Odgovor članu Cmelica)
Neposredna veza do poruke: 584
8.1.2012 10:09:16   
Gardenija
Znači polako počinjemo s bebicama user posted image user posted image Nicole. To je prva beba, sad idemo dalje. Yasmine bi mogla sljedeća user posted image
Ja sutra ulazim u 9 mjesec i veselim se, neka prođe što prije.
Za tjedan dana idem na zadnji uzv pa će mi sve reći, a nije mi radio vaginalni pregled sada. user posted image

Neposredna veza do poruke: 585
8.1.2012 10:31:33   
marinazg
pocelo jeeeee user posted image user posted image
bravo user posted image cestitamo mamici i malenoj Nicole user posted image
Cmelica u kojoj bolnici si rodila? jel puknuo vodenjak ili trudovi...?
ako imas vremena i ako ti se da malo opisati

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 586
8.1.2012 10:36:57   
Martyna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitke mamici i bebici Nicole!!!!!!!!!!!!

Mia 20.11.2008.
Matija 22.01.2012.

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 587
8.1.2012 11:11:56   
petra i ema
Pozdrav,meni je isto termin 12.02.i rodit ću u Petrovojuser posted image treće dijete na carski,s prvim sam bila u petrovoj i nisam imala nikakvih zamjerki,prenjela sam 2 tjedna,bebica se rodila zdrava,drugo sam rodila u Vinogradskoj pa sad bježim ko user posted image od nje jer mi se nije nikako dopal,prenjela sam,imala sam planirani carski zbog uske zdjelice kao i u prvoj trudnoći i čekali su zadnjih 15 min da me porode,user posted image upalila mi se amnionska vreća i plodovi ovoji,temperatura mi je bila 40,tj.tako je pisalo u otpusnom pismu,sobe i kupaone su im katastrofa,neznam,možda netko ima drugačijih,tj.ljepših iskustva ali meni je Petrova zakon!

(Odgovor članu Mazoni)
Neposredna veza do poruke: 588
8.1.2012 15:11:38   
yasmine
čestitke mami i maloj Nicole!!! user posted image user posted image user posted image

hvala ti, Martyna! user posted image
uf, Gardenija, kolko bi htjela, tolko me i strah tog induciranog jer sam sve to prošla s malim u prvoj trudnoći.. nikak se otvorit, a oni forsiraju! user posted image tješi me kaj mi je dr Stasenko rekla da se s blizancima ne forsira, ako se vidi da ne ide prirodno, šalje se na carski.. user posted image
sve vas lijepo pozdravljam, držite se, odmarajte i uživajte u svojim bušama.. ja se nadam da ću se idući put javiti sa dobrim vijestima.. al još se nadam.. možda me zašarafi nekaj prije sutrašnjeg dana! user posted image
user posted image user posted image user posted image svima!!!

--- što te ne ubije, ojača te ---

(Odgovor članu petra i ema)
Neposredna veza do poruke: 589
8.1.2012 16:16:08   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Cmelica

Bok cure i buduće mame, samo javljam da se malena Nicole rodila 05.01.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super....

bravo cestitam

MOJA SEKA JE RODILA MALU LUCIJU 2. sijecnja... i CESTITAM JOJ NA PREDIVNOJ CURICI...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Cmelica)
Neposredna veza do poruke: 590
8.1.2012 21:37:52   
Mazoni
Znači imamo termin na isti danuser posted image . Ja sam išla na ultrazvuk u Petrovu, a na pregled u ambulantu još nisam. Ne znam da li je obavezno ići i na pregled i kada bi trebalo krenuti. I meni je treći porod, prvo dvoje sam rodila u gospićkoj bolnici i sve je bilo savršeno. Ovo nam je prvi Zagrepčanecuser posted image user posted image .

(Odgovor članu petra i ema)
Neposredna veza do poruke: 591
8.1.2012 21:39:28   
Mazoni
Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Cmelica)
Neposredna veza do poruke: 592
9.1.2012 11:46:53   
dianchy
Čestitke mami i maloj Nicole! user posted image user posted image user posted image
I nove, dobrodošle user posted image
Vidim da je počela panika i nestrpljenje user posted image Kod mene nema panike, ali je nestrpljenje na vrhuncu. Danas nam je 35.tj. I naravno da ne želim prijevremeni porod, ali opet s druge strane želim da što prije počne i da vrijeme malo brže počne teći user posted image Iako, moram se pohvaliti, tek sam prije 10 dana počela osjećati da sam zaista okrugla prava trudnica. Ne mmogu pola od onoga što sam mogla. Ali hvala Bogu, nemam nikakvih smetnji, ni grčeve u nogama nisam sjetila...jedino eto prije 2 dana su počele lagane kontrakcije...danas isto...boli ispod trbuha i u leđima...baš ko menstrualni bolovi, ali naravno puuuuno bezbolniji.  Danas moram zvati na sv.Duh i naručiti se. Jel znate kam da uopće zovem? Trudničku ambulantu? I da li se odmah moram naručiti i na uzv?

10.02.2012. stigla nam Gabrijela! :)

(Odgovor članu Mazoni)
Neposredna veza do poruke: 593
9.1.2012 13:42:59   
mariola
Čestitke mami i maloj N dobrodošlicu želimuser posted image user posted image user posted image
Ima novih beba? sinoć je bio pun mjesecuser posted image
marina ti i ja smo među zadnjima, jadne mi dok svih njih ispratimouser posted image
I ja sam pomalo nestrpljiva,pogotovo kad vidim kako se moj T rastopi kad je s malim nećakomuser posted image
Sutra mi je 34tt. beba živahna i dalje. U srijedu mi je pregled i rezultati briseva.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 594
9.1.2012 17:05:06   
marinazg
dianchy ako me dobro pamcenje sluzi (a mislim da ne sluzi tak da provjeri user posted image ) meni je doktorica rekla da tek kad me ginekolog posalje onda idem gore na pregled kod njih, a do tad idem samo na uzv kod njih u trudnicku ambulantu. tako da najbolje svog ginekologa pitati jer on tebe moze do kraja "drzat" kod sebe. a kad se narucujes odma se naruci za pregled i za uzv tako da u jednom danu sve obavis user posted image

mariola jaoooo daaaa po datumima smo mi zadnje, ajd ak nis drugo bar bumo dobile savjete i cule friske informacije kako je curama bilo i kakvo je stanje po bolnicama user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 595
9.1.2012 17:13:37   
mariola
Kako se ti osjećaš?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 596
9.1.2012 18:09:46   
marinazg
jucer i danas ne bas najbolje, jucer prije spavanja sam imala grceve u nogama jedva sam zaspala, a danas me boli dole sad jel se to siri zdjelica ili nekaj neznam kaj mislis kaj bi to moglo bitiuser posted image
kak si mi ti? jel spavas po noci, te boli kaj?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 597
10.1.2012 11:05:09   
natali2610
Cure ja više pa skoro da i ne spavam po noći user posted image user posted image ..sad već polako brojim dane ...kako ste vi?jel ste se počele otvarati ,ja idem danas na kontrolu pa ću vidjeti ..zadnji pregled sam bila skroz zatvorena...
Da i ove BH kontrakcije me ubijaju ,pogotovo noću...

Bono 03.02......

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 598
10.1.2012 11:18:00   
Gardenija
cmelica nam nema vremena reći sve detalje, i mene zanima, ali neka važnija je bebica user posted image

gledala sam prošle postove, pa tu ima puno više onih koji trebaju roditi samo se ne javljaju često. Ja sam jako nestrpljiva user posted image

Ne znam kako vama, ali ja svaki dan osjetim kuckanje na mjestu gdje mu je glavica, nekako sumnjam da svaki dan štuca pa stalno razmišljam što radi ili mu smeta kako sjedim ležim...ne znam što radi

Sa spavanjem kako kad. Neki dan sam spavala super, a jučer sam imala vrtoglavicu cijelu večer i dizala mi se hrana non stop.

Mi spremni za user posted image , sve nabavili osim pelena. Kupila sam i puder za bebe iako nisam sigurna kada ga koristiti. U nekim stvarima sam pretjerala user posted image

i mi brojimo dane, još jako malo. Pitala me jučer žena na šalt_eru "Jeste već rodili" user posted image hahaha. No imala sam jaknu pa se ne vidi stomak user posted image

< Poruku je uredio Gardenija -- 10.1.2012 11:22:21 >

Neposredna veza do poruke: 599
10.1.2012 11:36:20   
natali2610
I ja sam kupila puder (dobro dođe),stavlja se na pregibe (vrat,pazuha) da se nebi upalila koža bebe...ma i ja sam malo pretjerala sa kupnjom stvari ali nikad se ne zna ,bolje imati nego da je poslije panika...ostalo mi je još za kupiti neke sitnice tipa prašak za pupak ,sprej za ranu ....torba mi je spakirana ,robica za bebu spremna ...ostaje samo čekanje....ja se nekako nadam da će to biti malo prije user posted image ...cure dajte napišite u potpis termine da ne tražimo po starim postovima ...

Bono 03.02......

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!