Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.1.2012 10:48:36
|
|
|
|
Bebys
|
ne ja sam prva na redu 18. sijecanj...ako beba ne dodje i sama prije...CARSKI planirani ali moja R je dosla dobra tri tjedna prije tj. 37 + 0 ili 36 + 6 tako mi je pukao vodenjak... ja trenutno cekam svaki dan da krenem ili da mi ode vodenjak...iako mije termin 1. veljace...definitivno nece dalje od 18. sijecnja...
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.1.2012 10:53:56
|
|
|
|
natali2610
|
Nisam znala da si prije ,sjecam se da ti je termin bio dan poslije mene (ja sam po zadnjoj m 31.01)...znaci jos malo ..ja vec jedva cekam da krene ...
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.1.2012 12:17:40
|
|
|
|
Bebys
|
i ja isto...dosta mi je trbuha...beba mi je jako puno kilaze dobila u zadnjih mjesec dana 800 grama jos i vise cak to je jako jako puno....kaze lijecnik ova beba ima vlastiti takt rasta... reko blago mmeni nije jos ni iz stomaka izasla a vec radi sta hoce... svejedno ja cekam svaki dan....inace cu explodirati...
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.1.2012 19:08:57
|
|
|
|
Martyna
|
Natali meni je termin 28.1., makar je po mom izracunu malo prije!!! joj, al nadam se da ce prije termina...nemogu vise!!!! ajmo !!!!! Cure drzite se!!! Jos malo!!! Yasmine sretno!!!!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.1.2012 20:07:45
|
|
|
|
ilena83
|
joooj cure moje... meni tako sporo ide vrijeme, dosad je proletilo, a sada se vuučeeee... A ja nestrpljiva. imam pregled u četvrtak i jako se veselim, jedva čekam. A ove kontrakcije me ubijaju više... Dancy kod tih lažnjaka, jesi imala jaka stezanja trbuha?
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.1.2012 21:35:33
|
|
|
|
Mazoni
|
Meni je termin po ciklusu 12.2. a po ultrazvuku 2 tjedna prije ili je veća beba. ja se nekako nadam da je ipak veća trudnoća, nekako mi se ovi zadnji mjeseci odužili. Jel se netko odlučio za Petrovu i ima li netko informacije iz prve ruke o atmosferi i uvjetima tamo?
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 7.1.2012 23:54:16
|
|
|
|
dancy24
|
pozz ilena 83 , je imala san ti stezanja trbuha to ti bude malo jače pa malo slabije, lipo lezi šta više i odmaraj , ja san danas malo duže šetala sad odmaran. čuvajte se noć
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.1.2012 4:21:09
|
|
|
|
Cmelica
|
Bok cure i buduće mame, samo javljam da se malena Nicole rodila 05.01.
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.1.2012 7:58:07
|
|
|
|
natali2610
|
za mamu i malu Nicole...
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.1.2012 10:09:16
|
|
|
|
Gardenija
|
Znači polako počinjemo s bebicama Nicole. To je prva beba, sad idemo dalje. Yasmine bi mogla sljedeća Ja sutra ulazim u 9 mjesec i veselim se, neka prođe što prije. Za tjedan dana idem na zadnji uzv pa će mi sve reći, a nije mi radio vaginalni pregled sada.
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.1.2012 10:31:33
|
|
|
|
marinazg
|
pocelo jeeeee bravo cestitamo mamici i malenoj Nicole Cmelica u kojoj bolnici si rodila? jel puknuo vodenjak ili trudovi...? ako imas vremena i ako ti se da malo opisati
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.1.2012 10:36:57
|
|
|
|
Martyna
|
Cestitke mamici i bebici Nicole!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.1.2012 11:11:56
|
|
|
|
petra i ema
|
Pozdrav,meni je isto termin 12.02.i rodit ću u Petrovoj treće dijete na carski,s prvim sam bila u petrovoj i nisam imala nikakvih zamjerki,prenjela sam 2 tjedna,bebica se rodila zdrava,drugo sam rodila u Vinogradskoj pa sad bježim ko od nje jer mi se nije nikako dopal,prenjela sam,imala sam planirani carski zbog uske zdjelice kao i u prvoj trudnoći i čekali su zadnjih 15 min da me porode, upalila mi se amnionska vreća i plodovi ovoji,temperatura mi je bila 40,tj.tako je pisalo u otpusnom pismu,sobe i kupaone su im katastrofa,neznam,možda netko ima drugačijih,tj.ljepših iskustva ali meni je Petrova zakon!
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.1.2012 15:11:38
|
|
|
|
yasmine
|
čestitke mami i maloj Nicole!!! hvala ti, Martyna! uf, Gardenija, kolko bi htjela, tolko me i strah tog induciranog jer sam sve to prošla s malim u prvoj trudnoći.. nikak se otvorit, a oni forsiraju! tješi me kaj mi je dr Stasenko rekla da se s blizancima ne forsira, ako se vidi da ne ide prirodno, šalje se na carski.. sve vas lijepo pozdravljam, držite se, odmarajte i uživajte u svojim bušama.. ja se nadam da ću se idući put javiti sa dobrim vijestima.. al još se nadam.. možda me zašarafi nekaj prije sutrašnjeg dana! svima!!!
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.1.2012 16:16:08
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Cmelica Bok cure i buduće mame, samo javljam da se malena Nicole rodila 05.01. super.... bravo cestitam MOJA SEKA JE RODILA MALU LUCIJU 2. sijecnja... i CESTITAM JOJ NA PREDIVNOJ CURICI...
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.1.2012 21:37:52
|
|
|
|
Mazoni
|
Znači imamo termin na isti dan . Ja sam išla na ultrazvuk u Petrovu, a na pregled u ambulantu još nisam. Ne znam da li je obavezno ići i na pregled i kada bi trebalo krenuti. I meni je treći porod, prvo dvoje sam rodila u gospićkoj bolnici i sve je bilo savršeno. Ovo nam je prvi Zagrepčanec .
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 8.1.2012 21:39:28
|
|
|
|
Mazoni
|
Čestitam
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 9.1.2012 11:46:53
|
|
|
|
dianchy
|
Čestitke mami i maloj Nicole! I nove, dobrodošle Vidim da je počela panika i nestrpljenje Kod mene nema panike, ali je nestrpljenje na vrhuncu. Danas nam je 35.tj. I naravno da ne želim prijevremeni porod, ali opet s druge strane želim da što prije počne i da vrijeme malo brže počne teći Iako, moram se pohvaliti, tek sam prije 10 dana počela osjećati da sam zaista okrugla prava trudnica. Ne mmogu pola od onoga što sam mogla. Ali hvala Bogu, nemam nikakvih smetnji, ni grčeve u nogama nisam sjetila...jedino eto prije 2 dana su počele lagane kontrakcije...danas isto...boli ispod trbuha i u leđima...baš ko menstrualni bolovi, ali naravno puuuuno bezbolniji. Danas moram zvati na sv.Duh i naručiti se. Jel znate kam da uopće zovem? Trudničku ambulantu? I da li se odmah moram naručiti i na uzv?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 9.1.2012 13:42:59
|
|
|
|
mariola
|
Čestitke mami i maloj N dobrodošlicu želim Ima novih beba? sinoć je bio pun mjesec marina ti i ja smo među zadnjima, jadne mi dok svih njih ispratimo I ja sam pomalo nestrpljiva,pogotovo kad vidim kako se moj T rastopi kad je s malim nećakom Sutra mi je 34tt. beba živahna i dalje. U srijedu mi je pregled i rezultati briseva.
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 9.1.2012 17:05:06
|
|
|
|
marinazg
|
dianchy ako me dobro pamcenje sluzi (a mislim da ne sluzi tak da provjeri ) meni je doktorica rekla da tek kad me ginekolog posalje onda idem gore na pregled kod njih, a do tad idem samo na uzv kod njih u trudnicku ambulantu. tako da najbolje svog ginekologa pitati jer on tebe moze do kraja "drzat" kod sebe. a kad se narucujes odma se naruci za pregled i za uzv tako da u jednom danu sve obavis mariola jaoooo daaaa po datumima smo mi zadnje, ajd ak nis drugo bar bumo dobile savjete i cule friske informacije kako je curama bilo i kakvo je stanje po bolnicama
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 9.1.2012 17:13:37
|
|
|
|
mariola
|
Kako se ti osjećaš?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 9.1.2012 18:09:46
|
|
|
|
marinazg
|
jucer i danas ne bas najbolje, jucer prije spavanja sam imala grceve u nogama jedva sam zaspala, a danas me boli dole sad jel se to siri zdjelica ili nekaj neznam kaj mislis kaj bi to moglo biti kak si mi ti? jel spavas po noci, te boli kaj?
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 10.1.2012 11:05:09
|
|
|
|
natali2610
|
Cure ja više pa skoro da i ne spavam po noći ..sad već polako brojim dane ...kako ste vi?jel ste se počele otvarati ,ja idem danas na kontrolu pa ću vidjeti ..zadnji pregled sam bila skroz zatvorena... Da i ove BH kontrakcije me ubijaju ,pogotovo noću...
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 10.1.2012 11:18:00
|
|
|
|
Gardenija
|
cmelica nam nema vremena reći sve detalje, i mene zanima, ali neka važnija je bebica gledala sam prošle postove, pa tu ima puno više onih koji trebaju roditi samo se ne javljaju često. Ja sam jako nestrpljiva Ne znam kako vama, ali ja svaki dan osjetim kuckanje na mjestu gdje mu je glavica, nekako sumnjam da svaki dan štuca pa stalno razmišljam što radi ili mu smeta kako sjedim ležim...ne znam što radi Sa spavanjem kako kad. Neki dan sam spavala super, a jučer sam imala vrtoglavicu cijelu večer i dizala mi se hrana non stop. Mi spremni za , sve nabavili osim pelena. Kupila sam i puder za bebe iako nisam sigurna kada ga koristiti. U nekim stvarima sam pretjerala i mi brojimo dane, još jako malo. Pitala me jučer žena na šalt_eru "Jeste već rodili" hahaha. No imala sam jaknu pa se ne vidi stomak
< Poruku je uredio Gardenija -- 10.1.2012 11:22:21 >
|
|
|
|
RE: Termin siječanj i veljača 2012... 10.1.2012 11:36:20
|
|
|
|
natali2610
|
I ja sam kupila puder (dobro dođe),stavlja se na pregibe (vrat,pazuha) da se nebi upalila koža bebe...ma i ja sam malo pretjerala sa kupnjom stvari ali nikad se ne zna ,bolje imati nego da je poslije panika...ostalo mi je još za kupiti neke sitnice tipa prašak za pupak ,sprej za ranu ....torba mi je spakirana ,robica za bebu spremna ...ostaje samo čekanje....ja se nekako nadam da će to biti malo prije ...cure dajte napišite u potpis termine da ne tražimo po starim postovima ...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!