ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (7.10.2013 17:20:50)
|
Inesica [sm=bravo.gif] za bebeača! Kaži nam dimenzije, i kako se snalaziš? [sm=smiley1.gif] Chipa, dobrodošla [sm=bravo.gif] Izgleda da smo ja i ti u istom sosu, i moj mali ima 15mj, i čekamo seku 10.11.! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I iste brige nas muče, voljela bih da mi je L jedinac bar do 3. godine,al šta ćeš, šta je tu je.. [sm=smiley1.gif] Gdje ćeš roditi? Odmah sad riješimo i curicu i dečka, i mir sljedećih 10 godina [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Cure moje, držim fige da vam što prije krene. Komarac, da zbog štrajka ne naručuju, mene je trebala naručiti u 37.tj al me nije htjela naručivati prije 38.tj, jer im je gužva i da nazovem tada! Tako da će i meni do tada proći 5 tjedana od uzv pregleda. Čitam o sluznom čepu, ne znam o čemu se priča, nisam bila u toj situaciji kod prvog poroda, za sada samo imam trudnički iscjedak, kako kaže gin, zatvorena, i nadam se da će tako ostati do daljnjega. [sm=smiley1.gif] Bolove još nemam intenzivne kao vi, mi smo tek 35+1 danas, al osjetim kroz dan da mi se [sm=duda.gif] smjesti u sredini trbuha i razvlači do maksimuma, samo što mi ne zaustavi disanje. Napeto ko strijela. [sm=smiley13.gif] E da, izgubila sam kilu od zadnjjeg pregleda, sad sam +6kg. [sm=smiley1.gif] MOram ići, dijete zove [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|