sina -> RE: Termin - jesen 2013. (12.10.2013 10:35:38)
|
HEEEEEEEEEJ ŽENE,MAJKE,TRUDNICE!!!!!! Ukojem smo omjeru danas?[sm=smiley36.gif] Da vam se na brzinu javim jer jedva stojim. Večinu već znate,ali LJETO tebi prvenstveno kažem ovo: POROD ZA POŽELJETI,brz i daleko manje bolan nego prvi,kad sam se porodila prvo što sam rekla je da potpisujem odmah i za treći porod ako će biti ovakav (al bila sam ipak u šoku valjda kad sam to rekla[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]). Ukratko: pregled oko 13.00 5 cm otvorena,u 15.00 u boksu,u 15.30 probušen vodenjak,(ruke stalno sklopljene i molim Boga da dođu moji trudovi),malo iza 16.00 počinju lagani trudići,kasnije malo par jačih,u međuvremenu još malo i prošetala i na kraju već u 17.25 u 3 tiskanja dečko je bio vani. Već sam sinoć došla doma pošto je sve o.k sa dečkom,a u bolnici je nezapamčena gužva,nemju kud sa ženama,ide im porod za porodom,što prirodni,što carski,fakat je pravi baby boom,jedino što sam opet rezana,puno šivana i to mi je najgori dio priče,šivanje je bilo puno gore od poroda. Danas mi počelo nadolazit mlijeko,pa se lagano psihički pripremam za dojenje,do sad je stalno lickao ciku,ali uvijek gladan,pa smo sinoć kad smo došli doma dali flašicu i dečko preeezadovoljan. Mirtach,kako si? Ne znam kaj sam još sve htjela pisati,javim se kasnije,sad več krevet zove jer stojim i tipkam,ne mogu više. pozz......
|
|
|
|