RE: Termin - jesen 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 9:55:53)

Ej Sina, ja sam jos 2u 1 i sve ok. [sm=smiley1.gif]. Znaci tebi je danas pregled?

Iskreno ne mislim da cete ostavit za rodit i ja sam otvorena 2 ipo cm pa me nitko nije poslao, mislm da je to malo da bi forsirali ako je sve drugo ok, naravno.

Ja sve cekam svoje trudove ali nista, sve nesto laganini, a oko mene svi zuje gotova si ti, ma ja se jos nedam[sm=jezicek.gif], naravno iz straha!

Ja i dalje mislim da cu opet zavrsit na odvratnom dripu, jer bas ne vjerujem da mi porod moze olako proci, skroz sam skepticna i nema toga n'a sto se mogu uhvatiti.

Ponekad mislim, ma hajde proci ce prije nego dodes u rodiliste, a onda pomislim aha kako ne. Jos mi je dr rekao da sam dolje uska,bas utjesno!

Danas mi je ctg redovni.

Javi se kako je bilo i sretno[sm=smiley1.gif]

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 9:56:38)

E Inesica cestitke za porod i bebicu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 10:02:19)

ljeto,neće me ići porađat sa 2 cm,ali ako sam se otvorila još za 1-2...

curke,ja sad idem,tamo će biti ludnica danas,nadam se da ću se vratiti oko 16 sati najkasnije. ako se ne javim,znači-ostala sam,imam od ganje broj,pa će vam javiti. pozzz

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 10:08:55)

Ok cuvaj se, pa se cujemo...sretno![sm=smiley36.gif]

mirtach -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 10:54:18)

pozzz curke...samo da se javim..
jucer cijeli dan jako steznaje buse , i osla ja na pregled
kod svojeg dr...koji veli nisi jos za porod
al do petka cu bit i da ce me u petak porodit [sm=smiley13.gif]
Otvorena skoro za 2 prsta(neznam kolko je to cm), a cerviksa skoro
nema....sad od sve muke mi te kontrakcije prestale [sm=smiley13.gif]

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 13:20:22)

Ejejejejej, ŽENEEE!!

Javila se sad sina nakon pregleda, 5 cm otvorena i ide u rađaonu!!!

Ne preostaje nam drugo nego misliti na nju i slati joj pozitivne vibracije da joj što brže i bezbolnije prođe dok nam ne javi sretne vijesti!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mirtach, draga, isto je meni bilo - u pon - otvorena 2,5 cm, u srijedu na četvrtak preko noći počelo samo ;)))) SREETNOOOO i tebiii!!! zašto tužan smajlić?

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 13:36:56)

Da treba mislit na nju, stvarno se boji, pinku manje nego ja, ali ipak...sina draga saljem ti puno puno puno [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] da sto prije prode i da bude sretno. Drzi se draga i nas ceka...

Ganja, Ja sam u ponedjeljak bila 2 ipo cm jeli mozda znas koliko je tebi to bilo prstiju?

Ja bas ne razumjem te cm i prste[sm=zmeden.gif]

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 13:37:03)

aaa, super!!!
Bravo sina, mislimo na tebe[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

Javi se s lijepim vijestima i neka sve prođe što brže:-)

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 13:53:40)

IZVORNA PORUKA: mirtach

pozzz curke...samo da se javim..
jucer cijeli dan jako steznaje buse , i osla ja na pregled
kod svojeg dr...koji veli nisi jos za porod
al do petka cu bit i da ce me u petak porodit [sm=smiley13.gif]
Otvorena skoro za 2 prsta(neznam kolko je to cm), a cerviksa skoro
nema....sad od sve muke mi te kontrakcije prestale [sm=smiley13.gif]

Mirtach, kad sam sad procitala da je sina ostala, prestravila sam se, srce mi lupa ko ludo, paa eto da znas da se i ja osjecam prestraseno...

mirtach -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 14:01:30)

jooooj, i mene jucer sokiralo kad mi dr reko u petak mi dodji...
nisam mogla sebi doc, samo sam sutila navecer [sm=smiley13.gif]
reko dr da je glavica napeta dolje...jel to znaci da se spustila beba ?
i isto ne kuzim te cm...jel 2 prsta isto ko 2 cm..
joooooj [sm=smiley13.gif]
a cep ispo jos u sub...

a kod sine stvarno brzo krenilo...[sm=bravo.gif], vibrice saljem da cim prije prodje

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 14:50:49)

sretno vam svima, javila ona još prije 20 min, a ja tek sad vidjela [sm=smiley13.gif] da je dobila klizmu i da joj nije svejedno i da čeka i nada se svojim trudovima...

mirtach i ljeto, ja mislila da je to isto - cm=prsti, samo da su termini drugačiji, a sad negdje pročitala da je 1prst=1,5 cm ...bo?

pokušajte misliti što pozitivnije ženske!!!

...a danas, evo, mislimo na sinu! [sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif]

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 18:18:20)

Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, našem Ivanu rođendan, RO-ĐEN-DAN! <3

Rodila je sina, u 17:25 (nadam se da sam dobro zapamtila) maloga Ivana - 3440g i 51cm. Ona je dobro i javit će se od doma kad izađe, svih pozdravlja i poručuje curama koje su još na "čekanju" da joj drugi porod nema veze s prvim! [sm=smiley27.gif] Na kraju su joj trudovi počeli prirodno i bili su podnošljivi, oko 15:30 su joj probušili vodenjak tako da je u boksu bila svega 2 sata!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

..ako sam što krivo zapamtila pa tako i prenijela vama, sina će me ispraviti kad nam se "vrati" :D

E, pa čestitke još jednom!!!

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 19:03:19)

Ajme koje savrsenstvo, veeeeelike cestitke Sini i bebici...tako mi je drago zbog tebe....

Bravo bravo bravo...svaka cast, jutros kad si pisala nije mi bilo ni na kraj pameti da ce danas jedna rodit, kad ono evo ga na, dode mali Ivan...

Jos jednom ogromne cestitke i sto reci osim blago ti se[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

ribicatt -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 19:46:47)

Cestitke Sina za uspjesan porod i pravog bebaca, nek vam je sa srecom i dalje u zivotu!!

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 20:02:44)

ČESTITAM sina!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mirtach -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 20:57:09)

Cestitke sina [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 21:14:37)

Mirtach kakvo je stanje kod tebe? Meni je bio ctg danas, sve ok, nekakve blage kontrakcije, uvijek isto!

Bas nas je Sina iznenadila, bila sam uvjerena da si ti sljedeca[sm=jezicek.gif].

Andrea jeli bio pregled danas ili?

mirtach -> RE: Termin - jesen 2013. (9.10.2013 21:55:16)

kod mene po starom..kontrakcije se smirile, u petak indukcija...
sutra cu po 100x ocistit stan, skakutat na lopti, hodat po stepenicama
i u petak pravac u rodiliste...

IZVORNA PORUKA: ljeto

Mirtach kakvo je stanje kod tebe? Meni je bio ctg danas, sve ok, nekakve blage kontrakcije, uvijek isto!

Bas nas je Sina iznenadila, bila sam uvjerena da si ti sljedeca[sm=jezicek.gif].

Andrea jeli bio pregled danas ili?

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (10.10.2013 10:21:12)

Prvo da čestitam sini, bravo i drago mi je da je sve prošlo super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...
Jesam ljeto, bila sam na pregledu...sve je ok, obavila ctg, srčeko kuca ko veliko...konstantno me steže u trbuhu uz sasvim lagana probadanja, ništa prejako.Valjda se lagano pripremam...rekla je doktorica da je zadovoljna razvojem situacije, polako se otvaram i sve je to puno mekše nego prošli tjedan...kontrola za tjedan dana, onda smo 39+3 pa ćemo vidjeti...neka slobodno nastavim sa svakodnevnim aktivnostima...znači opet neko pospremanje!!!
Ili možda neka šetnjica[sm=smiley1.gif]

Ljeto, kako si ti danas?

Mirtach, spremna?! Ma bit će sve super[sm=bravo.gif]

Kako su nam ostale curke...koliko su vama sad česti pregledi?

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (10.10.2013 11:09:50)

hej žene.......[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

sina draga, čestitke od srca......[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

evo  mi sutra prvi put u Petrovu i baš me zanima kako će biti......
jučer sam bila u Slavnoniji i super podnijela put.....još bi ja za 10 dana na kirvaj ali ovisi kaj će doktor reći......ma mene niš ne stišće osim kaj je beba aktivna......[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pišem sutra novosti [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (10.10.2013 11:12:46)

ribicatt 27.09. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif] [sm=sloncek.gif]

inesica 28.09. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif] [sm=sloncek.gif]

ganja 02.10. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif] [sm=sloncek.gif] Zvane [sm=duda.gif]

glagla 05.10. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif] [sm=sloncek.gif]

buducamam 08.10. [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

andrea0904 19.10. [sm=modriCrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

mirtach 19.10. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

ljeto 22.10. [sm=smiley20.gif]

sina 22.10. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image]Ivan  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image]

Mariachi 28.10. [sm=smiley20.gif]

Kazimira 30.10. [sm=smiley20.gif]

komarac1 31.10. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

Znaki 04.11. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

ivana1112 10.11. [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

MKata 14.11 [sm=smiley20.gif]

chipa 15.11.[sm=smiley20.gif]

Navia 21.11. [sm=smiley20.gif]

Dite sa škoja 22.11.
[sm=smiley20.gif]

Kontesa Nera 20.12. [sm=smiley20.gif]

newmum -> RE: Termin - jesen 2013. (10.10.2013 13:57:38)

SINA čestitke na bebaču!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Malom Ivanu sve najbolje, a tebi brz oporavak!!!!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (10.10.2013 14:41:55)

SINA ČESTITKE NA BEBAČU i na brzom porodu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] [sm=sloncek.gif]
Nema me tri dana na raji, a vi se cure raspisale i eto i super novosti da nam je Sina rodila i da je prošlo brže i bolje nego prošli put! Ohrabrenje svima nama ostalima [sm=smiley36.gif]
Mi smo danas punih 37 i bili na pregledu! Uzv napravljen i sve je super! Bebač je 2900g i 46cm. Vaginalni pregled opet nije obavljen, doktorica kaže tek od punih 39 tjedana na dalje [sm=zmeden.gif]. To mi je stvarno čudno, jer su me s N svaki put pregledali da vide kakvo je stanje!
Mirtach držim fige da krene samo od sebe prije petka [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

mirtach -> RE: Termin - jesen 2013. (10.10.2013 15:11:06)

sutra u 13.00 nastupam [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (10.10.2013 16:01:05)

Mirtach draga, sve ce bit ok, ne boj se...

Ja sam danas sva nikakva, ni na nebu ni na zemlji, bas bez veze...cak me i nesto zamantalo danas, a imam i zatvor vec nekoliko dana i ne mogu na wc pa me to sve frustrira.

Danas standardno me bole leda donji dio i sredina, zenske moje neznam sto bih vam vise rekla jer sam sva u nekom "avionu"..l

Drzi se Mirtach, bar ces se rjesitii, mada svih nas ceka isto, sretno!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>