noemaa -> RE: Hej,stare trudilice, sadasnje trudnice 2014/2015 (5.1.2016 13:21:03)
|
IZVORNA PORUKA: Kazimira ali drugi je bio skolski sa samo inekcijom u guzu kaj malo osamuti, kakva je to injekcija, kazimira? lidac, i ja bila na prvom porodu odmah 5 cm otvorena. [sm=smiley1.gif] kad se sjetim te noći... ahhh..... dva tjedna prije termina, oko ponoć, mene u 15 min tjeralo na piškenje 5 puta! pa sam si rekla - e sad više ne idem pa taman da se popiškim u krevet. ali nisam mogla izdržat pa opet u wc. i onda - vodenjak puknuo ko iz kabla to curilo!!!! i sad ja sto uložaka promijenila - ali šipak to je šibalo ko da si uzeo kantu od 100l i polijevao. i kad je sve završilo, ja kažem mm o čemu se radi i kao - daj zovi ti rodilište i pitaj trebam li baš odmah doći. kao, možda nam kažu da dođemo tek sutra. [sm=smiley36.gif] i onda naravno da su rekli nek se odmah nacrtamo. [sm=smiley36.gif] i tamo me pregledaju - kažu 5 cm (a ja si mislim, ma joooj, samo 5 cm) i ajde gore na frizuru i klisitri i tuš. i vele mi: vi ćete brzo roditi! ja sva sretna: da? oni: da, do jutra ste gotovi! a ja sližila neku facu - kao - šta do jutra, to je duuuugooo!!!! [sm=smiley36.gif][sm=hudicek.gif] koja ludača stvarno! i kad su me sve sredili, poslali me u rađaonu odmah, bilo je oko 2 sata. i u 4 i pol eto gospona!!!! kad bi mi tako bilo i ovaj put, presretna!!! [sm=smiley36.gif] eto, jupiter, još jednog lijepog iskustva oko poroda, tako da ne brineš! samo hrabro i pozitivno! hoćeš u PU roditi? ja od prvog puta imam samo lijepa iskustva i niti ne razmišljam nekamo drugamo sada ići. [sm=smiley1.gif] buba, sretno!
|
|
|
|