|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane...
30.3.2010 13:56:05   
Bebys
nesta mi komp nije o.k. pa je smrdo cilu poruku...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 26
30.3.2010 13:57:39   
xxl
Ma da al nikad nemrem reć npr.Maja ideš mi na živce user posted image user posted image user posted image jer onda javno prozivam ili kaj ja znam-Tak nemrem ćut za Maju jer je ovakva il onakvauser posted image  a stalno neko nekog user posted image pa nemk se recimo tu slobodno piše kaj se ima reč forumašima...
IZVORNA PORUKA: maja

IZVORNA PORUKA: xxl

Pa cure zdravo je reć drugoj osobi da te povrijedila Ne??ajd otvorimo temu npr_Igra istine i tam smijemo pisati kaj nas boli od strane drugih forumašauser posted image se to smije??'

ma da, ajd otvorite 35 tema u kojoj ćemo se jadat pa da se bolje snađem user posted image  u jednoj pišem o svekru i svekrvi, u jednoj o mužu, jedna je za susjede a jedna za vas user posted image user posted image user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 27
30.3.2010 13:59:50   
maja
pa ajde ako mi imaš šta reći reci mi user posted image  Ti bi sad meni rekla da ti idem na živce i čekaš da te i ostale podrže (jesam dobro skužila) user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 28
30.3.2010 14:02:01   
xxl
Ja sad momentalno nemam niš za reć,al sigurno ću imati kad-tad...al vidim da stalno neko nešto ima.
Da al vidiš niko me neće podržatiuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 29
30.3.2010 14:03:01   
ZVRK

ako dobro platiš možda ti se netko javiuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 30
30.3.2010 14:04:22   
xxl
Kaj ja znam terba kome robica za klinca a da ima doma veliki TV pa nemre djete obućuser posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: ZVRK

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 31
30.3.2010 14:06:06   
maja
hm xxl, tebi je dosadno a user posted image

Ovako ja sam razočarana jer mi nema moje lady ovdje i nemam se s kime zezati, jer jedino ona razumije moj smisao za šalu, pa ovako moram paziti šta pišem da me netko krivo ne shvati.

Razočarana sam sama u sebe time što nisam znala da je Zvonki u teškoj situaciji, a jako si mi draga, i već par dana vidim da su tvoje objave drugačije, a nisam te ništa pitala, zato ti evo jedan hugić user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 32
30.3.2010 14:12:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja

hm xxl, tebi je dosadno a user posted image

Ovako ja sam razočarana jer mi nema moje lady ovdje i nemam se s kime zezati, jer jedino ona razumije moj smisao za šalu, pa ovako moram paziti šta pišem da me netko krivo ne shvati.

Razočarana sam sama u sebe time što nisam znala da je Zvonki u teškoj situaciji, a jako si mi draga, i već par dana vidim da su tvoje objave drugačije, a nisam te ništa pitala, zato ti evo jedan hugić user posted image

i ja šaljem jedan veliki user posted image  Zvončici!!!user posted image

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 33
30.3.2010 14:12:51   
xxl
Kaj bi mi bilo dosadno,još u nočnu idem..
i meni fali Lady hm...
Ma kaj te briga za tvoj izopaćeni smisao za humoruser posted image ja sam sva izopaćena pa me zaboliuser posted image
Zvonkiuser posted image nemoj dat otkaz-štrajkaj!!!user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 34
30.3.2010 14:20:21   
Ruža
Uf, uf ja nisam u toku ali stvarnoooo????
I nitko mi ne ide na živce!user posted image
Nekad je raja bila moja obitelj i žao mi je što više nemam vremena za nju.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 35
30.3.2010 14:23:24   
Domy

Kaj ja znam terba kome robica za klinca a da ima doma veliki TV pa nemre djete obućuser posted image user posted image user posted image

molim te xxl da mi ovo objasniš plavuša sam pa nekužim zbog čega se sad sprdat..
Ako sam ja nekog javno prozvala ovdje na forumu ..zar se samnom treba sad sprdat...
Nekužim zašto skrivat nekoga ..bilo to nekome krivo ili pravo ovdje.. ja ču ako treba prozvat svakog za koga smatram da treba..po čemu sam ja sad ispala nekulturna zato što sam iskrena,upravuuser posted image

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 36
30.3.2010 14:25:39   
maja

Ma kaj te briga za tvoj izopaćeni smisao za humoruser posted image ja sam sva izopaćena pa me zaboliuser posted image  

eto ti odgovora Domyuser posted image

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 37
30.3.2010 15:09:25   
xxl
Pih to mi je fala kaj sam ti otvorila temu da veliš kaj te muči a da te niko nemre gnjavituser posted image
IZVORNA PORUKA: Domy

molim te xxl da mi ovo objasniš plavuša sam pa nekužim zbog čega se sad sprdat..
Ako sam ja nekog javno prozvala ovdje na forumu ..zar se samnom treba sad sprdat...
Nekužim zašto skrivat nekoga ..bilo to nekome krivo ili pravo ovdje.. ja ču ako treba prozvat svakog za koga smatram da treba..po čemu sam ja sad ispala nekulturna zato što sam iskrena,upravuuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 38
30.3.2010 15:29:07   
Domy

Pih to mi je fala kaj sam ti otvorila temu da veliš kaj te muči a da te niko nemre gnjavituser posted image

što je najbolje mene nitko nije gnjavio..a to što ide replika za replikom i to što nekog boli istina..a što češ mora se nekada i to..user posted image user posted image baš mi je danas bilo zanjimljivo bar sam uvidjela tko ja za biti iskren a tko je za laž i za kakvu sprdačinu..
a što češ ima nas svakakvih bože moj nemožemo biti svi isti nebi ni to valjalo..user posted image

< Poruku je uredio Domy -- 30.3.2010 15:30:09 >

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 39
30.3.2010 15:32:49   
leilany
hm....ja nit sam razocarana..nit povrijedena nit izigrana.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 40
30.3.2010 15:35:26   
Domy

IZVORNA PORUKA: leilany

hm....ja nit sam razocarana..nit povrijedena nit izigrana.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 41
30.3.2010 15:36:36   
Bebys
budite spremne   kad me uvati zuta minuta  .......user posted image   pa kad krenem da se ISPIRIM    .....mislim sa komentarimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 42
30.3.2010 15:37:18   
xxl
Koi partibrejkeruser posted image

IZVORNA PORUKA: leilany

superuser posted image user posted image user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 43
30.3.2010 15:41:39   
Domy

IZVORNA PORUKA: Bebys

budite spremne   kad me uvati zuta minuta  .......user posted image   pa kad krenem da se ISPIRIM    .....mislim sa komentarimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 44
30.3.2010 15:42:58   
ninolina
budite spremne kad me uvati zuta minuta .......user posted image pa kad krenem da se ISPIRIM .....mislim sa komentarimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 45
30.3.2010 16:12:23   
CallamityJane
ja cure stvarno ne kuzim ko je tu koga, ko je sa kim i zasto??? user posted image
jedno jutro ne budem na raji i odmah mi pisete izostanak user posted image
ja se eto nadam da ce moj mm stici na vrijeme kuci i da nece biti problema u putu, jer se jako brinem i zabrinuta sam zbog cjelokupne situacije user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 46
30.3.2010 16:14:44   
ninolina
call, kad ide mužić kaj je bilo

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 47
30.3.2010 16:18:27   
CallamityJane
ma trebao bi sutra navece krenuti da izbjegne guzvu na cestama sto ce sad biti zbog praznika a auto jos nije digao sa tehnickog i ima jos hrpu papira srediti a samo sutra ima dan i sada je meni veliki upitnik da li ce to stici jer ako ne stigne znaci da cemo ja i Kike biti same za Uskrs posto nije narucio avionsku kartu a cisto sumnjam da u busu ima mjesta jer i tu treba rezervisati bar dva dana ranije user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 48
   [Obrisani korisnik]
30.3.2010 16:39:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 49
30.3.2010 17:09:06   
Zvonki
Već vidim da ćemo visiti na ovoj temi u dane PMS-a user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!