Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 13:56:05
|
|
|
|
Bebys
|
nesta mi komp nije o.k. pa je smrdo cilu poruku...
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 13:57:39
|
|
|
|
xxl
|
Ma da al nikad nemrem reć npr.Maja ideš mi na živce jer onda javno prozivam ili kaj ja znam-Tak nemrem ćut za Maju jer je ovakva il onakva a stalno neko nekog pa nemk se recimo tu slobodno piše kaj se ima reč forumašima...IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: xxl Pa cure zdravo je reć drugoj osobi da te povrijedila Ne??ajd otvorimo temu npr_Igra istine i tam smijemo pisati kaj nas boli od strane drugih forumaša se to smije??' ma da, ajd otvorite 35 tema u kojoj ćemo se jadat pa da se bolje snađem u jednoj pišem o svekru i svekrvi, u jednoj o mužu, jedna je za susjede a jedna za vas
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 13:59:50
|
|
|
|
maja
|
pa ajde ako mi imaš šta reći reci mi Ti bi sad meni rekla da ti idem na živce i čekaš da te i ostale podrže (jesam dobro skužila)
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 14:02:01
|
|
|
|
xxl
|
Ja sad momentalno nemam niš za reć,al sigurno ću imati kad-tad...al vidim da stalno neko nešto ima. Da al vidiš niko me neće podržati
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 14:03:01
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: xxl Da al vidiš niko me neće podržati ako dobro platiš možda ti se netko javi
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 14:04:22
|
|
|
|
xxl
|
Kaj ja znam terba kome robica za klinca a da ima doma veliki TV pa nemre djete obuć IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: xxl Da al vidiš niko me neće podržati ako dobro platiš možda ti se netko javi
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 14:06:06
|
|
|
|
maja
|
hm xxl, tebi je dosadno a Ovako ja sam razočarana jer mi nema moje lady ovdje i nemam se s kime zezati, jer jedino ona razumije moj smisao za šalu, pa ovako moram paziti šta pišem da me netko krivo ne shvati. Razočarana sam sama u sebe time što nisam znala da je Zvonki u teškoj situaciji, a jako si mi draga, i već par dana vidim da su tvoje objave drugačije, a nisam te ništa pitala, zato ti evo jedan hugić
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 14:12:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maja hm xxl, tebi je dosadno a Ovako ja sam razočarana jer mi nema moje lady ovdje i nemam se s kime zezati, jer jedino ona razumije moj smisao za šalu, pa ovako moram paziti šta pišem da me netko krivo ne shvati. Razočarana sam sama u sebe time što nisam znala da je Zvonki u teškoj situaciji, a jako si mi draga, i već par dana vidim da su tvoje objave drugačije, a nisam te ništa pitala, zato ti evo jedan hugić i ja šaljem jedan veliki Zvončici!!!
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 14:12:51
|
|
|
|
xxl
|
Kaj bi mi bilo dosadno,još u nočnu idem.. i meni fali Lady hm... Ma kaj te briga za tvoj izopaćeni smisao za humor ja sam sva izopaćena pa me zaboli Zvonki nemoj dat otkaz-štrajkaj!!!
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 14:20:21
|
|
|
|
Ruža
|
Uf, uf ja nisam u toku ali stvarnoooo???? I nitko mi ne ide na živce! Nekad je raja bila moja obitelj i žao mi je što više nemam vremena za nju.
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 14:23:24
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: xxl Kaj ja znam terba kome robica za klinca a da ima doma veliki TV pa nemre djete obuć IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: xxl Da al vidiš niko me neće podržati ako dobro platiš možda ti se netko javi molim te xxl da mi ovo objasniš plavuša sam pa nekužim zbog čega se sad sprdat.. Ako sam ja nekog javno prozvala ovdje na forumu ..zar se samnom treba sad sprdat... Nekužim zašto skrivat nekoga ..bilo to nekome krivo ili pravo ovdje.. ja ču ako treba prozvat svakog za koga smatram da treba..po čemu sam ja sad ispala nekulturna zato što sam iskrena,upravu
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 14:25:39
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: xxl Ma kaj te briga za tvoj izopaćeni smisao za humor ja sam sva izopaćena pa me zaboli eto ti odgovora Domy
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 15:09:25
|
|
|
|
xxl
|
Pih to mi je fala kaj sam ti otvorila temu da veliš kaj te muči a da te niko nemre gnjavit IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: xxl Kaj ja znam terba kome robica za klinca a da ima doma veliki TV pa nemre djete obuć IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: xxl Da al vidiš niko me neće podržati ako dobro platiš možda ti se netko javi molim te xxl da mi ovo objasniš plavuša sam pa nekužim zbog čega se sad sprdat.. Ako sam ja nekog javno prozvala ovdje na forumu ..zar se samnom treba sad sprdat... Nekužim zašto skrivat nekoga ..bilo to nekome krivo ili pravo ovdje.. ja ču ako treba prozvat svakog za koga smatram da treba..po čemu sam ja sad ispala nekulturna zato što sam iskrena,upravu
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 15:29:07
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: xxl Pih to mi je fala kaj sam ti otvorila temu da veliš kaj te muči a da te niko nemre gnjavit IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: xxl Kaj ja znam terba kome robica za klinca a da ima doma veliki TV pa nemre djete obuć IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: xxl Da al vidiš niko me neće podržati ako dobro platiš možda ti se netko javi molim te xxl da mi ovo objasniš plavuša sam pa nekužim zbog čega se sad sprdat.. Ako sam ja nekog javno prozvala ovdje na forumu ..zar se samnom treba sad sprdat... Nekužim zašto skrivat nekoga ..bilo to nekome krivo ili pravo ovdje.. ja ču ako treba prozvat svakog za koga smatram da treba..po čemu sam ja sad ispala nekulturna zato što sam iskrena,upravu što je najbolje mene nitko nije gnjavio..a to što ide replika za replikom i to što nekog boli istina..a što češ mora se nekada i to.. baš mi je danas bilo zanjimljivo bar sam uvidjela tko ja za biti iskren a tko je za laž i za kakvu sprdačinu.. a što češ ima nas svakakvih bože moj nemožemo biti svi isti nebi ni to valjalo..
< Poruku je uredio Domy -- 30.3.2010 15:30:09 >
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 15:32:49
|
|
|
|
leilany
|
hm....ja nit sam razocarana..nit povrijedena nit izigrana.....
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 15:35:26
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: leilany hm....ja nit sam razocarana..nit povrijedena nit izigrana..... super
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 15:36:36
|
|
|
|
Bebys
|
budite spremne kad me uvati zuta minuta ....... pa kad krenem da se ISPIRIM .....mislim sa komentarima
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 15:37:18
|
|
|
|
xxl
|
Koi partibrejker IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: leilany hm....ja nit sam razocarana..nit povrijedena nit izigrana..... super
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 15:41:39
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: Bebys budite spremne kad me uvati zuta minuta ....... pa kad krenem da se ISPIRIM .....mislim sa komentarima
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 15:42:58
|
|
|
|
ninolina
|
budite spremne kad me uvati zuta minuta .......user posted image pa kad krenem da se ISPIRIM .....mislim sa komentarimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 16:12:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja cure stvarno ne kuzim ko je tu koga, ko je sa kim i zasto??? jedno jutro ne budem na raji i odmah mi pisete izostanak ja se eto nadam da ce moj mm stici na vrijeme kuci i da nece biti problema u putu, jer se jako brinem i zabrinuta sam zbog cjelokupne situacije
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 16:14:44
|
|
|
|
ninolina
|
call, kad ide mužić kaj je bilo
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 16:18:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma trebao bi sutra navece krenuti da izbjegne guzvu na cestama sto ce sad biti zbog praznika a auto jos nije digao sa tehnickog i ima jos hrpu papira srediti a samo sutra ima dan i sada je meni veliki upitnik da li ce to stici jer ako ne stigne znaci da cemo ja i Kike biti same za Uskrs posto nije narucio avionsku kartu a cisto sumnjam da u busu ima mjesta jer i tu treba rezervisati bar dva dana ranije
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.3.2010 16:39:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Razočarane, povrijeđene, izigrane... 30.3.2010 17:09:06
|
|
|
|
Zvonki
|
Već vidim da ćemo visiti na ovoj temi u dane PMS-a
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!