|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe - termin 2014.god.
2.11.2013 19:14:32   
tintin
Cure drage na listi vode deckici 2 : 1 ajmo sljedece neka bude cura user posted image
Malo se šalim naravno nije bitno bar meni, nikad nisam imala želju da mora biti odredjen spol bitno mi je da bude sve u redu.
Inače kako ste mi cure drage?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 401
2.11.2013 19:35:32   
autumn day
Ja uzasno....ledja me jako bole,lezim i tipkam po mobitelu...
Ne mogu uopce hodati,razmisljam da odem na hitnu...place mi se koliko me boli...

< Poruku je uredio autumn day -- 2.11.2013 19:36:43 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 402
2.11.2013 20:13:02   
Newy
Aaaaa obožavam ovo-napišem ogroman post (kao i uvijek user posted image ) i onda mi ga obriše!! Skraćeno:

Anaxx, što je najbolje inače ni ne pijem ta smeća, a sad otkako me mučnine drmaju, sve mi je s prehranom zbrda-zdola, jedem što mi taj tren paše da mi ne diže želudac. Tako i sinoć na ročkasu, bilo je brdo alkohola, cola i voda, a voda mi baš ne ide nekako mi se gadi (iako sam inače većinom i pila vodu), pa sam popila 2 čaše cole. Ma nadam se da će mi kroz iduće tjedne mučnine i ova gađenja prema hrani, školski proći, pa da se opet mogu normalno planski hraniti, a ne samo trpati u sebe što taj tren paše.

Andy, ma kako bi ikoga zamarala, vjerujem da je svima toliko žao što nisi mogla ostati s nama ovdje, otpočetka sam te nekako upamtila kao ''dobru vilu'' ove teme, na kraju krajeva ti si ju i otvorila user posted image ...

Čestitam na novom dečkiću na listi, vidjet ćemo kako će se dalje razvijati ''omjer snaga'' user posted image doduše ja još imam dosta vremena do tog otkrića, ali nije ni bitno na kraju krajeva, samo nek je sve u redu user posted image

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 403
2.11.2013 21:09:08   
ines
Pozdrav svima! Evo da se prikljućim. Moj dečkić stiže 24.4.2014.user posted image

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 404
2.11.2013 21:23:17   
autumn day
Pozdrav Ines!
Jos jedan deckic!! user posted image

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 405
2.11.2013 22:00:14   
tintin
Ines dobrodosla i drago nam je sto cemo se druziti, i da jos jedan deckic zasad je moja cura sama user posted image

< Poruku je uredio tintin -- 2.11.2013 22:01:02 >

Neposredna veza do poruke: 406
2.11.2013 22:04:14   
tintin

user posted image

user posted image m_a_rtina - 14.03. user posted image
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image
user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image kamenčić - 14.04. user posted image
user posted image autumn day - 17.04. user posted image
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image
user posted image ines - 24.04. user posted image
user posted image set_alica - 30.04. user posted image
user posted image lelaa - 01.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image kim626 - 12.05. user posted image
user posted image anaxx - 14.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 28.05. user posted image
user posted image newy - 31.05. user posted image
user posted image bellatrix - 31.05. user posted image
user posted image mimagy - 31.05. user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 407
2.11.2013 22:41:55   
andrea000
Bok svima, evo da vam se i ja pridružim, termin mi je 28.04. ali još neznam šta će biti, za 10 dana idem na sljedeći pregled pa se nadam da će se vidjeti!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 408
3.11.2013 0:56:25   
anaxx
A day, B vitamini opustaju mišiće i pomažu kod takvih bolova. Mene zna tako ukljestiti kicma. Provjeri samo kako se uzima u trudnoći!!!!
I naravno paracetamol i magnezij. Nadam se da će brzo popustiti, znam da je to grozna bol!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu andrea000)
Neposredna veza do poruke: 409
3.11.2013 8:47:44   
autumn day
Anaxx,hvala ti na savjetima,stvarno me zateklo,nikad mi se to nije dogodilo.
Koliko to tebi traje kad te ukljesti?

Inace,cure,dobro jutro svimauser posted image ,a novima dobrosle!! :)

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 410
3.11.2013 9:29:51   
anaxx
A day, znalo me držati 5-6 dana i to bas dosta bolno, ali ovaj B vitamin stvarno pomaže, a ljudi bas ne znaju za to. Meni je to jedan doktor savjetovao, ali tad nisam bila trudna zato molim te provjeri kako i koliko se može uzimati u trudnoći.
Zaboravila sam reci i da mirujes sto vise. Drži se!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 411
3.11.2013 11:11:25   
tintin

user posted image

user posted image andrea000 - 28.04. user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 412
3.11.2013 11:14:17   
maja pčela
jutro cure!!dobrodošla ines user posted image ,kako ste mi?ja sam ok osim što sam zadnjih dana počela povraćati,i to navečer,isto kao i u drugoj trudnoći,možda je opet curka user posted image ,ja sutra imam pregled,sutra mi je točno 11 tt,ne mogu dočekati da vidim bebicu!!!javim vam sutra kako je bilo a do tada pozz i čuvajte i mazita svoje bušiceuser posted image

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 413
3.11.2013 12:01:12   
leot
Drage moje cure. Evo mene sa sretnom objavom. Nakon sedam mjeseci truda napokon sam ostala trudna
termin je 24,6!!!

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 414
3.11.2013 12:25:43   
tintin
leot cestitam i veselimo se druzenju user posted image

(Odgovor članu leot)
Neposredna veza do poruke: 415
3.11.2013 12:27:32   
tintin

user posted image

user posted image andrea000 - 28.04. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 416
3.11.2013 12:38:30   
kim626
Hej....cure dobro dosle :)
Andy nikog ne zamaras...drago mi je kad se javis,nadam se da ce svakim danom biti sve lakse!
Dayy kako si mi ti???? Nadam se da si bolje!
...moj pregled je u utorak u 13:30 vec me sad prpa hvata!

Cuvajte busicee user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 417
3.11.2013 14:44:05   
mimee
Hej, hej, evo i mene nove, pratim vas par dana, pa rekoh, zašto ne user posted image
Dakle, ja sam trudna 16+4, prva trudnoća i termin user posted image mi je 17.4. Za sad postoji nagađanje da je dečko, ali s obzirom da je još bilo rano (13.tjedan), uzimam s velikom rezervom, jer je mojoj kumi isto bio 'dečko' u 12. tjednu, a u 16. ipak curicauser posted image . Vidjet ću nadam se u petak kada imam pregleduser posted image .

Usput, imam jedno pitanje za 'iskusne' trudnice..
Do unatrag koji dan sam gotovo stalno imala osjećaj 'bebe u trbuhu', dakle ili kao neki pritisak, žuljanje, 'kao da mi je nešto unutra naraslo' osjećaj kada se saginjem i to mi se činilo normalno. Uglavnom zadnjih par dana ne osjećam ništa od toga, ni kad uvućem malo trbuh, nemam nikakav osjećaj u trbuhu, pa sam se malo zabrinula, jer me još u petak i jučer cijelu noć mučio užasan kašalj i imam osjećaj da sam izmrcvarila i sebe i bebu..
jel to normalno da taj osjećaj 'težine' u donjem trbuhu povremeno nestane?user posted image inače do sada imam potpuno školsku trudnoću, ali je prva i još ne osjećam bebine pokrete, a moram priznat da su me malo prestravile one priče o missed ab bez ikakvih simptoma, koji se otkrije tek uzv-om :/

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 418
3.11.2013 14:56:49   
sina
opusti se i užiaj u user posted image .

bebu još ne možeš osjetiti jer si tek 16 tt. i to prvi puta,a i to što te ništa ne "tiska i ne žulja" je vjerojatno zato što je beba promijenila položaj ili nešto.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 419
3.11.2013 15:00:42   
autumn day
Kim,mrrrrvicu bolje,anaxx mi je dala super savjete,pa mi je malo lakse,ali mislim da ce mi trebati jos par dana da dodjem sebi,tak da
mislim da sutra necu na posao....
A tebi drzim fige do neba da na pregledu sve prodje dobro :).

Mimee,juhuuuu,termin nam je isti danuser posted image .
Meni je dr.isto sa 12,tjedana rekla da je decko i potvrdila sad sa 16 tjedana
I upravo tocno ovo sto si napisala se meni sad dogadja,uopce me nista ne zulja,ne smeta,kao da nemam nista u trbuhu....
Ali prije 3 dana sam bila na uzv,pitala sam dr.kaze da je to normalno,a i sama sam vidjela da sinko veselo skakuce u trbuhu :)

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 420
3.11.2013 15:21:34   
mimee
ajoj dobro..hvala cure, sad mi je već srce na mjestu kad vas čujem, najgore je što ti prvi puta ništa nije poznato, pa se svaka promijena čini čudna i ne znaš jel to normalno user posted image ah, ah..
no, dobro, idemo mi ka pozitivnim mislima, šaljem svima jedan veliki user posted image i nadam se da ćemo se lijepo ovdje družiti dok nam ne stignu naše male user posted image , a i poslijeuser posted image jedva čekam petak, javim što je bebač.. cura, dečko, cura, dečko..pitanje je sad, heheh user posted image

Neposredna veza do poruke: 421
3.11.2013 16:43:02   
kim626
Super,a onda samo odmaraj i polako,hvala ti od srcaa..to mi je jedina zelja koju imam..samo da bude dobro...samo da jos docekam taj utorak!!

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 422
3.11.2013 17:36:30   
Newy
Hej curke, evo i mene... ja se jutros probudila, i razbijala glavu hoću li-neću li... i na kraju reko, idem ja u Zadar na hitnu. Nije me srećom ništa rasturalo, čak još i manje danas nego ostalih dana, ali reko ipak to traje već 4 dana. Ta specifična probadanja nisko u sredini. A pregled mi je tek za 10-ak dana, predugo mi je to, taman da je i samo neka infekcija bolje da počnem lječiti čim prije.

I hvala Bogu sve izgleda ok, pregledala me, vidjela jedino taj iscjedak o kojem ja pričam uvijek... na UZV, što me najviše bilo strah, user posted image miče rukama i nogama user posted image ona meni pokazuje, a ja onako izbezumljena pitam jel kuca srce?! A ona me gleda i kaže pa vidite da se miče beba, ja onako zbunjena vidim, ali pitam za srce user posted image . Ma vjerujem da me sve razumijete znate kako je user posted image . Trudnoća je taman 10 tjedana, a beba 11 tjedana (na prvom pregledu je bila samo 3 dana veća beba, sad je tjedan, ne kužim to user posted image ).

Izvadili odmah krv, urin, ja mislila naći će nešto i dati antibiotike, a kad ono-ništa, sve ok. Tako da mi je samo dala Rojazol vaginalete, jer kao vjerojatno su gljivice ili nešto lokalno samo. I moram čim prije napravit briseve cerviksa, jer to još nisam radila pa možda je tu problem.

E da, napisala mi je na nalazu: portio 1 čl., zatvorena. Što je taj ''''portio'''', uloživost?? Nije ništa komentirala to.

< Poruku je uredio Newy -- 3.11.2013 17:37:10 >

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 423
3.11.2013 18:38:48   
Newy
E, još nešto sad baš malo čitam...jel može u ranoj trudnoći biti ''prevelika'' beba?? Znači meni je od starta bila 3 dana veća beba, što je taman i odgovaralo mojim ciklusima s očito ranijom ovulacijom. Ali kako je sad još dodatna 3 dana veća?! Ima li tko kakva iskustva zašto bi to bilo i je li to neki problem, većinom čitam suprotna iskustva s ''manjim'' bebama, pa mi je čudno user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 424
3.11.2013 19:17:20   
tintin
Mimee dobrodosla i veselimo se druzenju user posted image
Kim bit ce sve u redu vidit ces jos malo izdrzi sutra je vec ponedjeljak, uz tebe smo user posted image
Autumn super da ti je bolje user posted image
Newy bitno da je sve u redu i meni ti svaki put na ultrazvuku pokaze vise da sam trudna pa mislim da je to sve normalno.
Ja nocas oka nisam sklopila, trnu mi noge i trtica za poludit.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!