|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne mame 2016.
10.10.2016 16:36:00   
Snjeguljica_83
As, i ova kosara se može koristiti za auto. Ima nesto čime se može zaobliti ps da ne bude ravno... Probat cemo to. Prost ćemo uskoro sa sportskim dijelom. I on ide u ležeći položaj...

Jedem jer moram. Ne jede mi se, rijetko jedem s gustom zadnja dva tjedna. Ne znam zašto... Područje.trbuha mi je mlohavo i smeta mi... Mislim da je gadnije nego ljeti... Ne smije se na dijetu.dok se doji pa cu pričekati s time... Mislim, bebac mi je najvažniji. Strpit cu se s estetikom. user posted image

Danery, imam 55,5 kg na 163 cm. Taman je to, osim trbuha. Prije trudnoće sam imala 49, bilo je vidno premalo..

E je ostala kući danas,.nesto smrca, nije strašno. I MM je bolestan, uskoro ce kod dr. Tako da pola kuće boluje...user posted image

N se noćas probudio i razbudio na pola sata... Nje htio sisati. O svašta...

Vani je ove dane.depresija, sivilo i hladnoća. Sad se pojavilo sunce... Napokon. Iako sam kući. user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 10.10.2016 16:46:38 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 401
10.10.2016 17:00:42   
subby
Noemaa, zaboravih odgovoriti, nije se kad nas nista slavilo, ali zato prosli ponedjeljak je bio neradan jer je bio dan ujedinjenja.

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 402
10.10.2016 21:31:57   
as1403
Snjeguljo i nasa kosara se isto moze koristiti u autu s tim.
A ja imam 64 na 175. Ja zadovoljna..... kako mm kaze sad imam i cice i guzice..sve manje mi je malo. Samo sw ucvrstiti jos malo..
Snwjgulji nadam se da E bude brzo bolje..

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 403
11.10.2016 8:39:44   
danery
Jutro :)
Mi budne od pola 8,sad je inspekcijq igracaka u tijeku,suskalice su trenutni hit....
Pocela me zmajka grist kao subbyn malac user posted image
Kod nas nocas padala kisa,bas je hladnjikavo...kak je kod vas?Sto rade klinci?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 404
11.10.2016 8:48:53   
Snjeguljica_83
Jutro

Danery, kod nas je 8 stupnjeva, a osjet 5. Stavih E zimsku jaknu. Ionako smrca... Ma briga me koji je datum na kalendaru. Jesen je tek počela, ali je mrzio i gotovo...

Znaci, kćer sam odvela u vrtić, ali sad mi je muž ostao kući.user posted image

Od igračaka N sam počela davati sve sto proizvodi zvuk. Naravno da ih trpa u usta, ponekad.

Evo, trenutno spava... Kako mi se nije dalo ustati iz toplog kreveta... Lijepo sam ga podojila i morala otići, a on tako topao i mazan...user posted image

Puštate li bebe da vam grizu igračke? Da, zar ne?user posted image
To im je način istraživanja....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.10.2016 8:53:14 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 405
11.10.2016 9:34:17   
danery
Ajde znaci curi je malo bolje user posted image
Uff,pricaj mi o toplim krevetima...ja nama obavezno stavim onu vunenu podlogu na madrac cim zahladi jer nam je krevet skoro na podu...i curama stavim pa je toplo....jedva cekam da kupe novu pec,sveki nesto fantazirala da joj se ne svida kakvu smo gledali....uopce nije bitno da je krasna,treba dobro grijati,a ne glumiti manekenku user posted image ,al nemos ti dokazat...tako da sad grijm klimom....a sto je njoj zima nisam ja kriva....
Gospa u viperu zjaka u crtic,uskoro ce na spavanac....igracke naravno sve oglocala,islinila user posted image obiljezila tetitorij i sad veselo halabuci user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 406
12.10.2016 8:07:10   
danery
jutro user posted image
kod nas kišaaaa,bljak,sad me depra jesenska hvata pravo user posted image
moji otišli,madam kunja,tišina....kavica,ja i komp-ihaj user posted image user posted image
popodne vodim veliku na ples,upisala se prošli tjedan,sama je htjela,pa da vidimo što će biti od toga....
kako ste vi,jeste provirile iz kreveta user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 407
12.10.2016 9:20:37   
as1403
Jutro i od nas...
Evo maleni i ja sad oci otvorili.. Arian jos spava u svojoj sobici..evo ga ide kod nas u krevet hehe i bas su se zagrlili i gledaju jedan u drugog ahahhaah
Danery super za ples mozda ako je sama trazila i.bude nesto od toga..
Danas idemo u goste i tako..jucer sam radila zimnicu haha

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 408
12.10.2016 9:54:24   
subby
Moj se razbudio, jeo, pogledao okolo i sad opet spava.

Jucer isla na yogu, al ne funkcionira jos. Kad sam dosla kuci mali je plakao i vristio, jadan se jos ukakio pa se to sve sasusilo od stajanja. Ja ne znam kako mm to nije promijenio. Presvukli ga i ja ga iznosala i sve bilo ok. Poslije jeo i zaspao. Bas mi je bilo zao kad sam ga vidjela kako place i jeca, ja sam se isto rasplakala.. al ne idem vise nikuda, sta je tu je. Valjda je jos premali.. ocito sat i pol samo za mene je previse. Bas me demotivira imat vise ijedno dijete. Sta sve vrijedi ako izgubim i zaboravim na sebe, onda sam nitko.

As koj blago tebi, i ja bih pravila zimnicu, to mi je bas fora <3
Danery, kod nas isto vrijeme, jucer cak led padao. Prohladno i sivo..

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 409
12.10.2016 21:39:42   
subby
Ajme zenee, ja pojela danas chilli con carne, zaboravih da ima graha, bila sam gladna ko vuk. Sta ce bit malome??

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 410
12.10.2016 22:11:15   
Snjeguljica_83
Subby grčevi, vjetrovi... Takvo sto možeš očekivati... A opet, nije bas toliko mali, možda.dobro podnese. Nije.bilo puno graha, zar ne? U koliko si to pojela?

Moju E boli uho. Cvili vec dva sata, užas jedan.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 411
12.10.2016 22:18:01   
Snjeguljica_83
Subby rano ti je misliti na drugo dijete. Daj si vremena, sve ce sjesti ma svoje mjesto. Mislis.da je vristao jer je bio bez tebe? Moguće... Iako to dodje nesto kssnije...
Nemoj odustati od ideje o drugom djetetu jer je sad teško... Možda da prakticiras aktivnost za sebe u neko prikladnije doba dana, kad ce biti mali bez tebe miran, možda čak dok spava...

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 412
12.10.2016 23:15:47   
subby
E pojela sam negdje za rucak, znaci oko 14-15. Nadam se da ce biti dobro.. kako sam tako pohlepno pojela. Nadam se da ce dobro proci, nisam bas jako puno

Ha, mislila sam jer je bio bez mene jer se tek smirio kad sam ga uzela. Al ko ce ga znati.. Ma znam, ovo je bilo sve tako brzopleto i lose izvedeno. Ja u nekom ocajnickom filmu pomijesanom s radoscu na sjecanje svih osjecaja koji se u meni bude kad prakticiram yogu. Sve tako mahnito i nepromisljeno. Da sam barem na vrijeme vidjela da mi je bilo toliko potrebno pobjeci u sebe i odmoriti tamo, pa pocela bih uvoditi meditaciju. Ovako sam se posve iskljucila. Ma da mogu vratiti vrijeme ne bih otisla.

Smislit cu vec nesto, za sada je jos mali. Iako malisa iduci tjedan slavi pet mjeseciiiii!

Ma to sam rekla u nekom frustrirajucem trenutku, nekad mi dodju neke takve nepromisljene misli iz naglo donesenih zakljucaka, a poslije se ispostave totalno neracionalne. Joj, danas mi se smrzle ruke, moram poceti rukavice nositi kad se nosamo.

Vazno da je zdrav i veseo, danas smo se svi lijepo izigrali <3

E evo i slike o nosiljkama koje se vrte po netu: kako se stavlja slika??? Ajde ovako: https://goo.gl/3hU7RU

Dakle pogledaj si kakva ti je baza nosiljke. Ako nisi sigurna sibni sliku ili ime nosiljke pa provjerim.

Nadam se da ce E biti sto prije bolje :* jel i kod djece vazi ono da kad te boli uho stavis kapi za nos? Doduse ja ih izbjegavam iovako kad sam otkrila tigrovu mast, al me zanima info kako ide s tim.

< Poruku je uredio subby -- 12.10.2016 23:28:25 >

Neposredna veza do poruke: 413
13.10.2016 8:59:17   
Snjeguljica_83
Subby, kako je prošla noć? Sve ok?

Upravo tako: uho lijecis preko nosa. Stavili smo fiziološku otopinu i kapi za nos. Bol je prošla, u vrtiću je, vidjet ćemo kako ce daljr biti. Definitivno nastavljamo s ispiranjem nosa, nije teško to ciniti, samo se tre a sjetiti. Kapi dajem sedam dana naviše...
Dobila sam savjet da je dobro isprati nod djetetu odmah po dolasku iz vrtica jer se tako rijesis bakterija. Probat cu to!

Ajde, idem vidjeti .nosiljku..

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 414
13.10.2016 9:04:59   
Snjeguljica_83
Evo vidjeh i mogu ti reći da nisam znala ovo.... Korisno je jako! Gle, nosiljku sam samo dobila s riječima da je beba uživala u njoj... Nisam dobila upute za.stavljanje... Pojma nemam ide li na ledja ili sprijeda!? Ovo tako glupo zvuči, ali stvarno ne znam...

Ma slikat cu.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 415
13.10.2016 22:16:34   
Snjeguljica_83
Subby slike nosiljke su u albumu RR pod nazivom "nodiljka" . Pobjeglo mi slovouser posted image

Malcu je zacepljen nos. Tko zna kakva me noć čeka... user posted image

Laku noć!user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 416
14.10.2016 8:19:22   
noemaa
Jutro.cure!
Evo,mioji otisli na posao,a J i ja u krevetu,prva dnevna tura spavanja. Kako to volim,jos uz ovakav kisni dan..

Snjeguljo,ja sam ful za nosiljke. Sprijeda,licem prema sebi i mozemo kamo god. user posted image javi kako je N to prihvatio.

Subby,dobro kaze snjegulhica.probaj yogu kad maleni ne treba jesti,a savrseno bi bilo da spava pa ce bit lakse. Tako radim i ja. Svoje trenutke vjezbanja, zenskog druzenha u vrijeme nakon podoja.user posted image

As,i tvoj veliki ko moj,odmah trk na bracu ujutro.user posted image

Danery, ja sam na 56/170. Prije poroda,trudnoce 54,malo.pa se uopce ne zalim za visak user posted image
Kakvu pec kupujete,na drva?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

Neposredna veza do poruke: 417
14.10.2016 9:25:19   
subby
ne znam zasto, al ja ne mogu nijedan album ni inace otvoriti pa tako ni ovaj..
poslala sam ti zahtjev za prijateljstvo pa mozda onda budem mogla.

probat cu tako s vjezbanjem.. iako nije on ni bio gladan tada, no snac cemo se vec, hvala na savjetima cure :)

ja sam imala prije 57/172, sad isto tako.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 418
14.10.2016 10:13:34   
danery
jutro user posted image
ajme,pa vi ste tanašne naspram mene kad gledam kilažu i visinu user posted image imam predodžbu već,prijateljica mi je u tim dimenzijama user posted image
ja se moram usidrit kad zapuše vjetrušina kod nas,zato čuvam gepek user posted image

kupili peć,noemaa,daaaa,na drva,i ofkors moja sveki premudra imala par opaski.....ala pero bombaš...
GADNA JE....NE UKLAPA SE UZ INTERIJER (nip nam se ne uklapa s ničim dolje,gore još ajde de)....NEĆE TO GRIJAT....NIŠKORISTI....BAČENE PARE....itd...
mm naravno pošizio...
peć je manja,grije ok,al dok se cijela kuća ugrije treba koji dan...

moja cura zaspala....danas je njurgava,kaka svako malo,bali ko luda,malo nosić kao da se čepi....gloca sve i svašta,sisat/flašicu opet neće i tako....

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 419
14.10.2016 10:34:55   
subby
Moj je sinoc jeo tri puta, prije dvije veceri sest puta user posted image valjda faza

Ma bitno da grije. Preko ljeta prebaci nesto preko da se ne vidi user posted image
Valjda ce bolje grijati kad se ufura.

Ja sam takve gradje, nisam se nikad mogla nesto znacajno udebljati, osim 20kg u trudnoci, to je desetorestruki rekord hahaha

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 420
14.10.2016 12:43:52   
subby
uspjela vidjeti album i to te s Mozilla Firefoxom.. svasta. Valjda ce u neko dogledno vrijeme netko srediti ovaj forum po pitanju IT-a.

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 421
14.10.2016 21:21:54   
as1403
Vecer..
Mene cijeli dan glava ubija i sto god stavim u usta povratim... valjda zeludac ili ovo ludo vrijeme.
Oni spavaju.. sada cu i ja jos malo...
Pjevaji li vasi dok se uspavljuju haha. Ilan pjeva li ga pjeva haha sam sebi...
A i ja sam takve gradje. Nikad nisam imala vise od 64 kg osim u trudnoci, najmanje sto sam imala na ovu visinu je 59 ali sam onda kao kostur premrsavo...

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 422
14.10.2016 21:25:21   
as1403
A noema da odmah leti malom.. ovaj njega gnjavi ja se ljutim a mali se kida od smijeha haha
Snjeguljo kako nosic? Danery kako vas?
Subby ja cu kad pocne bas hladno i ne.bude nista od setnji na orbitrek dok spavaju..sad dok setamo kilometrima nisam jos raspolozena za vjezbe haha

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 423
17.10.2016 10:34:55   
noemaa
jutro, curke! evo dok micek spava da vas na brzinu pozdravim.user posted image

što radite, koristite li ovo lijepo sunce za šetnjice? mi smo ovih dana puno vani, i sad ćemo, dok se gospon zbudi. baš mi je lijepo ujutro s njime. smireniji je i manje zahtjevan od prvog, tako da mi se čini da dosta i ja odmorim, a i napravim po kući. evo, već jutros sam iznijela mašinu veša van, prašinu i usisala dnevni. plus njega, naravno.

u zadnje vrijeme ima česte mekane stolice, prije sam povezivala s antib što ih je pio, ali već ih ne pije više od dva tjedna, a još... dajem mu probiotikm ali ništa. kontam da s to zubići s obzirom da je pedica prošli put napipala tvrdo. user posted image tako da sam mu počela davati homeopatske granulice za zubiće. nekako mi se čini da ga smiruju... user posted image

kako su vaši klinci?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 424
18.10.2016 8:53:12   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Mene ubi ovo sivilo, krizobolja od ranog jutra, ritam odvodjenja u vrtić i jurcanje natrag, buđenje po noći.. ali ok, skupim si šest, sedam sati sna.

Malac je imao zacepljen nos, čini se da je prošlo. Tri, četiri dana je slabije jeo danju, ponasao se ok, ali noću je vise puta se budio i vise sisao. Kao da je bio zamijenio noć za dan.user posted image

Pojavila se tjemenica. Jučer sam je nauljila bademovim uljem i iscetkala. Nesto mi je promaklo, danas moram ponoviti...

Subby, sto kažeš na nosiljku koju sam slikala? Tu beba ide prema mami, zar ne?
I dio koji ide izmedju nogu je uži, kao na onoj slici koju si stavila s usporedbom... Tako da ispada da nije dobra za kukove.

N je počeo podizati gornji dio tijela i glavu dok leži, bas dosta! Kao da vidi sto ima...
Muči me sto ne spava po danu onoliko koliko bih ja htjela da spava... Ali mi je zato super kad zaspi u 21 h, imamo novi ritam,.
pa kad se probudi za 45 min, a to bude redovito tako, podojim i zaspi sam dok ležim pored njega i surfam...

Učlanili smo se u knjižnicu i imamo svoje prve knjizice u kojima se dodiruje krzno i sl.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 18.10.2016 9:05:01 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!